ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

349. Realdoll – En sexdocka på riktigt

/

Liws tankar

,

Sexhjälpmedel för män kan ju vara lite tabubelagt om vi ska vara helt ärliga och som ”top notch” över tabubelagda sexhjälpmedel för män är nog ändå en realdoll. Dvs en verklig sexdocka som ser ut som en kvinna. Det är nog knappast någon kille som skulle skylta med att han har en realdoll hemma. Och det kanske är ganska klokt för det skulle nog kunna få en hel del tjejer att rygga tillbaka lite.

Vad är egentligen en realdoll?

En realdoll är alltså en sexdocka som är i fullstorlek och i mångt och mycket ser ut som en verklig tjej. Även om de ofta kan vara lite extrema i sin kroppsbyggnad då de kan skräddarsys efter köparens önskemål. Men bortsett från det så ser dessa sexdockor väldigt verkliga och naturliga ut. Så namnet realdoll får vi nog se som väldigt passande. Jag har själv aldrig träffat på någon realdoll i verkligheten, men vad jag har förstått så är de gjorda med nån PVC-plast som ger en hyfsat naturlig känsla även om de såklart inte har någon naturlig kroppsvärme. Men det har jag hört att de kan avhjälpa med hjälp av ett varmt bad.

Realdolls har blivit billigare

Realdoll var något som lanserades för drygt 20 år sedan. Och de har såklart utvecklats en hel del sedan dess. Och inte bara blivit verkligare utan även billigare. I början så fick man lägga upp uppemot 100 000 för att få en realdoll. Men nu har jag sett att de går att köpa en för mindre än 15000 kr. Så då kan man ju börja misstänka att det faktiskt kommer bli vanligare bland killar att skaffa en. Även om det nog är få som kommer erkänna det.

Lars and the real girl

Det är lätt att få en bild av detta med en realdoll ungefär som i filmen “Lars and the real girl”.

Det är väl en av Ryan Gosslings lite mer udda filmer. Filmen belyser att detta med en sexdocka kan vara till hjälp för personer som inte kan få någon riktig partner. Denna film, som jag diggar skarpt, har en poäng i att de som inte får till det IRL kan ha mycket utbyte av en sådan här docka. Även om Ryans karaktär i denna film beter sig aningen konstigt och blir kär i sin docka och låtsas att hon är riktig.

Vad ska det sluta i?

Det är inte utan att man undrar om realdolls kommer blir mer som sexrobotar i framtiden. Det som saknas är ju att man får respons från sin realdoll och kanske även initiativ. Och det kan man ju till viss del redan programmera in. Se gärna det här klippet där Whitney Cummings gästar Joe Rogan med sin egen ”realdoll” gjord som kopia på henne själv.

Det för också mina tankar tillbaka till TV-serien ”Äkta människor” som sändes på SVT för kanske tio år sedan. Där utvecklade ju dock robotorna, eller hubotarna som de kallades, känslor och även om det var läskigt var det även kittlande. Jag kommer ihåg att Johannes Bah Kunkhe spelade en hubot som användes just som sexdocka till en kvinna där kvinnan inte bara fick sex utan också uppskattning och bekräftelse. Kanske är det framtidens realdoll. I så fall kanske det skulle kunna bli eftertraktat och intressant även för kvinnor. Men det är vi långt ifrån idag. Idag är trots allt en realdoll ett passivt ting.

Creepy men ändå fascinerande

Och just det att det är ett passivt ting som trots allt ser ut som en riktig människa kan vara lite skrämmande tanke för mig. För det är lätt att tänka att de som tänder på detta också tänder på att någon bara ligger passiv som en död fisk.

Det är kanske det som gör det lite creepy. Men jag kan också förstå att det finns en viss fascination av det hela. Och som sexleksak så lär de ju vara betydligt bättre än gamla tiders uppblåsbara Barbara. Så om ni vill gå in och botanisera bland Real dolls och kanske t o m köpa en så lägger jag en länk här.

Real dolls från 13999 kr vilket enligt uppgifter är upp till 50% rabatt (Länk till butik).

Nästa inlägg:
Bekänn färg i sängen – Vilken typ är du?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00