ANNONS

Komma samtidigt – Idealet?

/

Liws fantasier

,

Liws tankar

,

Samliw

,

Vi har ju alla olika känsliga ämnen. En del som vi kanske inte själva ens riktigt ser. Antingen för att vi trycker undan dem eller för att de går att bortse ifrån utan större besvär. Tills man snubblar över dem och inser hur man känner. Detta hände mig nyligen. Helt plötsligt dök tankar upp från flera håll om just ämnet att komma samtidigt när man har sex. Då insåg jag att det finns känsliga tankar i mig kring detta ämne. När par lyckas komma samtidigt.

Svårt att komma samtidigt

Jag och min man har ju växt närmare varandra i väldigt mycket kring det sexuella senaste åren. Mycket tack vare allt prat om sex och genom våra gemensamma igångsättningar vi mer och mer har upptäckt. Så man kan tycka att vi är väldigt synkade sexuellt, men just det här med att komma samtidigt är något som nästan aldrig sker. Speciellt inte på senare år. Det är inte heller något som jag direkt saknat, men samtidigt så är det i fantasin väldigt läckert. Och när jag påminns om det väcker det lite jobbiga känslor i mig. Antagligen för att det på något sätt skulle vara den ultimata avslutningen på ett riktigt bra knull i de flestas ögon. Eller?

Har bara hänt en handfull gånger

Att komma samtidigt är något som hänt oss kanske bara en handfull gånger genom alla år. Men det har ingen koppling till att vi med åren har lärt oss mer och mer hur varandra fungerar. För tillfällena då vi kom samtidigt var alla under våra första 5 år tillsammans. Faktum är att ju äldre vi blivit desto mer har vi insett hur olika vi fungerar kring orgasmen. Jag som länge hade svårt att komma innan jag träffade Love har väl alltid haft lite jobbiga känslor just när det kommer till idealet att komma samtidigt som sin partner.

Läckert att se två komma samtidigt

Att komma överhuvudtaget med en annan partner var ju länge min innersta önskan. Så att komma samtidigt med någon fanns liksom inte på världskartan för mig att ens fantisera om. Och när det här ”fenomenet” sen hände oss såg jag väl det mer som lyckoträffar. Och visst har det varit en extra kick när det hänt, men det har aldrig varit något jag velat eftersträva. Men numera när jag delar med mig av mina fantasier lite till höger och vänster och tar del av andras fantasier, så inser jag att det är superläckert att få se på film när två personer kommer samtidigt. Att allt exploderar i samma stund. För en orgasmälskare som mig händer något i mig när jag ser detta.

Kräver olika tempo

Anledningen till att min man och jag i princip aldrig kommer samtidigt är att vi kräver/behöver ha olika tempo när vi kommer. Mitt tempo är inte Loves tempo och Loves tempo är inte mitt tempo. Ska Love komma så behöver han ha en högre frekvens och större intensitet. Medan jag däremot, som på senare tid ju ändå lärt mig komma även under samlag, hittar min orgasm när det småjuckas eller när han går mer långsamt tillväga. Och när Love pillar med sin hand i/på mig och får mig att komma så kommer ju aldrig han samtidigt. Så vi har inte riktigt de ”fysiska förutsättningarna” för att lyckas komma samtidigt.

Borde vara lättare i 69an

Det skulle nog vara större chans att lyckas komma samtidigt för oss när vi kör 69:an. För då kan vi mer anpassa tempot till det som passar oss. Men i och med att jag numera allt som oftast kommer i en fontänorgasm, speciellt om jag får g-punkten stimulerad samtidigt, så har jag en liten spärr kring att komma i 69an.

Detta i och med att Love uttryckt att han kanske inte direkt älskar att få en fontän i ansiktet när han ligger under mig. Samtidigt som det ändå passar oss båda bäst att ha mig överst i just 69an.

Nöjda och glada ändå

Hur som helst så är vi ändå väldigt nöjda med hur vi har det. Oftast så brukar det vara så att Love ser till att jag får komma först och sen ser jag till att han får komma efter det. Dvs våra orgasmer får sin fokus var för sig. Vilket jag ändå tycker är rätt läckert. Det är härligt att se min man komma och han verkar älska att sig mig komma även om vi inte kommer precis samtidigt.

Men fantasin lever kvar

Men i fantasin och när man tittar på något klipp så är det ju otroligt läckert när två personer kommer samtidigt. Det fullkomligt älskar jag att se. Och jag kan tänka mig att de som ofta får till detta med sin partner nog känner en stor tillfredsställelse kring fenomenet. Det är något fulländat över det. Men man får omfamna det man själv besitter och allt har ju sin tid och vem vet hur det blir i framtiden. 😉

Hur är det för er andra? Kommer ni ofta samtidigt när ni har sex? Och är det något ni strävar efter? Eller blir det bara som det blir?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00