ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

347. Test av Womanizer Premium

/

Liws tester

,

I detta inlägg kommer jag berätta om när jag testade lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och vad jag tycker om den. Jag har köpt in den själv i syfte att testa den. Så detta är inget inlägg som är gjort i samarbete med någon, även om det innehåller länkar till butiker som säljer Womanizer Premium.

Womanizer Premium bättre än Satisfyern?

Jag har till och från sett lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och tänkt att det måste vara en ren kopia av min Satisfyer Pro 2 eller vice versa. Eller i alla fall bara ett annat märke, ungefär som att det finns olika bilmärken och det är ju ingen större skillnad mellan en Audi och Volvo bortsett från tycke och smak. Men en Womanizer Premium kostar ju nästan 10 gånger så mycket som den Satisfyer jag har och som jag har varit väldigt nöjd med. Kan denna Womanizer Premium verkligen vara bättre än min Satisfyer? Knappast 10 gånger så bra. Eller? Det har onekligen gjort mig nyfiken. Speciellt som jag läst vissa omdömen om den som varit tämligen lyriska.

Dyr sexleksak men prisvärt paket

Det har dock känts lite väl dyrt att lägga ut nästan 2000kr för denna lufttrycksvibrator när jag redan har en som funkar bra. Men så råkade jag se att man kunde köpa denna Womanizer Premium i ett paket tillsammans med en We-Vibe Chorus för enbart lite drygt 2000 kr. We-vibe är något jag också velat testa en längre tid. Men det är också något som kostar ca 1500 för sig självt. Så detta paketpris kändes väldigt prisvärt och jag slog till och köpte in det. Paketet heter ”Golden Moments” och säljs för 2290kr på Joyland (länk till butik) just nu.

Satisfyer var min favorit

När jag upptäckte lufttrycksvibratorn första gången var det i och med mitt test av Satisfyer Pro 2.

Den var länge min favorit vid onanistunder. Ja, den slog ut mer ytligare och traditionella vibratorer med hästlängder. Men senaste året har jag faktiskt tröttnat på denna och upptäckt att jag kan komma skönare med bara mina händer. Men under förutsättning att jag samtidigt stimulerar mig själv vaginalt och helst även analt vid mina onanistunder ”hands-on”. Men jag vill inte göra anala lekar för ofta och ett riktigt bra alternativ till Satisfyern har uteblivit.

Testade Womanizer Premium i duschen

Så att nu testa Womanizer Premium kändes riktigt spännande. Jag var pirrig när jag väl låste in mig i duschrummet för att få en egenstund och äntligen få testa denna så omtalade produkt. Här i duschen var det varmt och skönt och framförallt så kunde jag slappna och känna mig helt ostörd.

Första känslan var wow

Min första känsla när jag satte igång apparaten var wow. Så bubblande skönt. Bokstavligt. Det pirrade och bubblade riktigt på djupet mellan mina ben. Jag behövde verkligen bara hålla den stilla och kunde till skillnad från Satisfyern trycka på mer intensivt med högre styrka och det var trots det mjukt och inte för hårt. Men härligt intensivt samtidigt. Det var tydligt att ett större område kändes engagerat jämfört med min Satisfyer. Jag behövde verkligen inte flytta runt den och ändå kändes variationer. Det var så pass mjuk känsla att jag nästan trodde att jag skulle kunna ha kvar stimulit kvar när jag kom. Men det gick inte vid första testtillfället. Det är annars något jag mer och mer fått begär för.

Stor fördel för Womanizern

När jag testade Womanizern en andra gång körde jag på tills jag var jättenära och då sänkte jag styrkan på apparaten. När jag var jättenära igen så sänkte jag ännu en gång. Sen tillät jag mig själv att komma den tredje omgången.

Och nu kunde jag hålla kvar stimulit under hela orgasmen, vilket jag inte kunnat med något annat sexhjälpmedel för klitoris, ever. En stor fördel måste jag säga!

Trodde det var fel på den

För övrigt så trodde jag länge att jag hade fått ett måndagsexemplar, då apparaten verkade vara lite nyckfull då den stängde av sig hela tiden och jag hade svårt att sätta igång den igen. Jag höll på att bli riktigt arg, innan jag förstod att den stänger av och på sig beroende på om den har något att stimulera. Dvs om man håller något för hålet på den så går den igång, men om det inte är något framför hålet så går den ner i stand-by-läge. Smart, men ibland hade jag föredragit om man tog bort den i två sekunder att den fortsatt pirra för det då är lättare att sätta tillbaka den rätt. Men oavsett så kan det vara en bra sak att lägga på minnet, om man inte vill bli frustrerad mitt i en onanistund.

Womanizer Premium är bäst

Summa summarum så måste jag säga att Womanizer Premium faktiskt är bättre än Satisfyer Pro 2 och att den fungerar på lite annat sätt som ger en ännu djupare och mjukare och mer bubblig stimulans. Är den så bra att den verkligen är värd 10 gånger så mycket som en Satisfyer Pro 2? Det vet jag inte riktigt, men om man vill kosta på sig det bästa och verkligen få en lufttrycksvibrator som troligtvis är bland det bästa man kan hitta. Då kan jag absolut rekommendera en Womanizer Premium. Och om man är intresserad av en We-Vibe Chorus också så är ju paketet ”Golden Moments” som jag köpte väldigt prisvärt.Womanizer Premium säljs just nu på Sinful för 1895 kr (Länk till butik) och just nu får du en gratis annan vibrator på köpet.


Golden Moments (Womenizer Premium+We-Vibe Chorus) säljs just nu på Joyland för 2290kr (Länk till butik)


Nästa inlägg:
Komma samtidigt – Idealet?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00