ANNONS

345. Jag och alla våra ligg

/

Liws levande

,

Nu har jag gått över en gräns som jag nog inte trodde att jag skulle passera. Hittills har jag ju hållit mig gömd bakom det skrivna ordet och kunnat dölja det som eventuellt är utpräglat jag. Men nu har jag varit med i en poddintervju, utan att förställa min röst. Så mot slutet av sommaren kommer ni att kunna höra min röst på podden Alla våra ligg!

Jag som hotwife

Jag har nu alltså blivit intervjuad av Anna och Amanda som driver podden ”Alla våra ligg” som säkert många av er känner till. Det är ju en av Sveriges största (och bästa) poddar. Och det känns som en riktig ära att få vara med i egenskap av Liw och med mitt liv som ”Hotwife”, vilket var temat för intervjun. Även om de kanske hade en lite glamoriserad bild av att vara en Hotwife, så är det ju ändå Hotwife jag är, även om vi gör det på vårt sätt.

Nervöst men superroligt

Själva intervjun gick jättebra. Tycker jag i alla fall. Det märktes verkligen att de är riktiga podd-proffs. Effektivt och vant möte från deras sida. Ganska nervöst och definitivt ovant från min sida. Men jag gick därifrån med ett leende på läpparna och hade kunnat sitta kvar och prata med dem mycket längre. Samtidigt bröt vi när det var som bäst, vilket kanske är just där man ska bryta.

Gjort olika, omvända resor

Både Anna och Amanda är ju nu gravida, ja t o m höggravida, och på väg in i mammarollen. Så de har ju gjort sin resa lik min fast från andra sidan barnsvängen. De har levt på sina erfarenheter kring sex som de fått innan de fick barn. Jag å andra sidan fann ju detta med sex som bloggämne efter att jag fått alla mina tre barn.

Oavsett så har vi ju en stor gemensam nämnare kring just sex. De brinner ju precis som jag för den kvinnliga orgasmen och de verkade inte heller vara helt främmande för tanken på det jag testat, dvs att ha sex med andra än sin man. Även om de i verkligheten står ganska långt ifrån det idag.

Befriande att kunna prata öppet

Det slog mig efteråt vad skönt det är att prata med personer om sex där det aldrig blir genant att nämna sexuella ord eller erfarenheter. Där man hela tiden bemöts med nyfikenhet och aldrig med pinsam tystnad. Jag gillar verkligen dessa tjejer! Synd att de ska sluta med Alla våra ligg. Men allt har ju sin tid.

Såklart passade vi på

För övrigt så fick jag och Love en hotellövernattning på egen hand i samband med denna intervju. Första på drygt 1,5 år!!! Fatta vad vi njöt! Och det kändes sååå lyxigt. Som jag har saknat att få komma iväg på tu man hand. Kan säga att det inte gick någon nöd på barnen heller. De betedde sig som inför julafton dagarna innan. Sen är det ju alltid speciellt när man sen förenas igen efteråt.

Är du nyfiken?

Avsnittet som ni kommer att höra mig i kommer dock inte att sändas förrän i augusti. Så om ni vill höra min röst så får ni hålla er till tåls tills dess. Håll koll på Alla våra ligg.  😊

Nästa inlägg:
Mitt underliv är okej igen


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00