ANNONS

343. Sista äventyret del 3

/

Liws äventyr

,

Detta är sista delen i min berättelse om våra oberättade äventyr från hösten 2019.

Efter första omgången låg vi alla tre och chillade medan de båda männen pillade lite på mig. Vi snackade en stund tills nån kom med idén att gå ner till baren en sväng. Jag var lite småhungrig och tyckte det lät som ett bra förslag. Efter lite snack och snacks i en dryg halvtimme över ett glas vin/öl så så fann jag mig gåendes mellan ”mina” män tillbaka till hotellrummet.

Spolade tanken på en DP

Jag hade tidigare på dagen spolat mig därbak (med vatten) då tanken på att åter få testa en DP lockade mig. Detta hade jag ju bara upplevt vid två tillfällen tidigare med Henrik. Och det hade gett mig mersmak. Men spolningen hade inte lyckats så bra nu denna gång. Och när vi kom tillbaka till hotellrummet gjorde jag ytterligare några försök, men det kändes inte som att jag fick det helt rent nu heller. Så jag duschade av mig lite snabbt och gav upp tanken på en DP den här kvällen. Mitt glas vin från baren började slå till lite och det gjorde mig nu mer vågad och ohämmad. Det fanns några osäkra kort som låg i luften. Skulle han få upp den igen och vad var klockan, skulle vi hinna? Jag kunde inte helt släppa tanken på en omgång till.

På det igen

Jag tog dock på mig klänningen igen, men lät trosorna vara. När jag kom ut från toaletten, så var det Loves tur att gå på toaletten. Så Snygg-Yngve och jag lämnades ensamma för en stund. Det var ett inte helt ogenomtänkt drag av Love som han ju använts sig av förut för att bryta isen. Jag tänkte dock inte på det då, men det gav mig en tyst push att påbörja en andra omgång.

Vinet hade gjort mig djärvare och rätt som det var så satt jag grensle över Snygg-Yngve och vi började hångla. Jag märkte att han först blev lite ställd och frågade om mitt drag var ok för Love. Jag kunde tryggt svara att det visste jag att han tyckte. Han började då passionerat kyssa mina bröst varvat med att kyssa min mun.

Snygg-Yngve stelnade till

När Love sen kom ut från toaletten stelnade Snygg-Yngve till igen och frågade nu Love om det vi nu gjorde kändes ok för honom. Love bekräftade mitt tidigare svar med att det var mer än okej för honom. Vi fortsatte där i fåtöljen och jag var nu riktigt kåt igen, ja t o m. vild och förförande. Efter en stund frågade han om vi kunde gå till sängen. Jag nickade. Jag ville nu få fullt stånd på honom då han hintade att han åter var på G. Så jag började suga av honom och kände hur han växte i min mun. Vi hånglade, pillade, slickade och sög. Love var åter betraktare i bakgrunden.

Kunde inte låta bli

Efter en kort stund så satte jag mig på Snygg-Yngve och började rida honom med känsla. Det var riktigt skönt och jag var nu i mitt esse igen. Och nu kom suget efter en DP tillbaka…Jag hade tidigare flaggat för dem båda att det nog inte passade med något analt idag. Men nu kallade jag Love till mig i alla fall. Jag såg Snygg-Yngves upphetsning, när han förstod att något var på G. Jag sa till Love att jag bara ville ha honom i mig där bak. Så han glider försiktigt in och rör sig väldigt långsamt en bit fram och tillbaka. Jag märkte tydligt att Snygg-Yngve hade det bra i mig. Han sa att det var skönt att knulla mig.

Vi njöt tillsammans alla tre och efter en kort men intensiv stund av njutning hörde jag att Snygg-Yngve stönade fram att han var nära och att han snart skulle komma. Det kändes riktigt sexigt att titta på honom när det gick för honom. Jag har ju aldrig tidigare upplevt att den som är vaginalt i mig kommit under en DP, men nu fick jag vara med om det när han exploderade i mig.

Middag på tu man hand

Leende samlade vi ihop oss med lite chill och snack och sedan kramar som avsked. Vilken expresskväll de hade blivit. Inte alls min grej egentligen, men ändå sexigt när det väl hände. Jag och Love fixade iordning oss lite och gick en halvtimme senare ner och myste med en middag på restaurangen och njöt av att bara vara med varandra. Vi hade haft en lyckad dejt, men med ganska många gupp på vägen. Där och då tänkte vi inte på några problem, utan var mest nöjda med att vi hade rott iland kvällen och att vi hade njutit av den.

Snygg-Yngve var inte perfekt för oss

Men veckorna efter började det mer och mer gå upp för oss att detta inte var vad vi vill ha. Vi kan inte träffa någon som inte respekterar en gameplan. Allt blev ju betydligt hastigare, om än hett, än vad vi hade velat. Och även om resultatet var bra kände jag starkt att sådana här negativa överraskningar mitt under ett äventyr ville jag inte vara med om igen. Och när man väl börjar erkänna den förlorade känslan kommer det ofta upp fler saker till ytan. Vi hade också lite kommunikationsproblem i skrift med Snygg-Yngve som var ganska osexigt. Det var som att han hade minnesproblem eller inte läste hela våra meddelanden ibland. Summa summarum kändes han inte rätt.

Vad vill vi ha egentligen?

Nu var vi ganska trötta. Efter att ha nätdejtat 6 män, skrivit och byggt upp med denna man i flera månader och sedan haft denna urladdning till kväll där vi efteråt kände att han inte var rätt för oss. Samtidigt var vi ändå väldigt nöjda med de två träffarna vi haft tillsammans med Snygg-Yngve.

Vi hade nu en massa tankar om hur vi vill att en bull(extraman) ska vara. Ni vet det klassiska ”när man vet vad man inte vill ha så vet man mer vad man faktiskt vill ha”. Och detta har vi faktiskt diskuterat ända fram till idag. Det har aldrig mynnat ut i ett inlägg dock. Men nu kommer det att bli ett. 😉

Nästa inlägg:
Så är en perfekt extraman


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00