ANNONS

341. Sista äventyret del 1

/

Liws äventyr

,

Då är det dags att avsluta den oberättade historien genom att delge er allt om träffen som fullbordades med ”Snygg-Yngve”. Vårt sista äventyr innan Corona-pandemin omöjliggjorde nya äventyr.

Vi var på väg igen

Efter 6 veckors skrivande med Snygg-Yngve och en het träff i vår bil, som lovade mer, var det så äntligen dags. Spänningen låg verkligen i luften och vi skrev nu nästan varje dag med honom i en trepartschatt på Kik. Allt var ordnat från tester för könssjukdomar till barnvakt för ungarna. Och vi åkte pirriga iväg mot en hotellövernattning med extra dopp. Lite sena kom vi till mötesplatsen där han stod och väntade på oss.

Kärt återseende

Vi gav varandra en extra lång kram, vilket kändes trevligt. Överhuvudtaget så var Snygg-Yngve ganska kramig av sig, även mot Love. Om Love fick lite lillebrorskänslor för Mr Utvald fick han lite storebrorskänslor för denne man. Planen var att vi skulle inleda med en fika på ett café först. För att sedan gå vidare till hotellets spa-avdelning. I början var det lite nervöst och trevande, men Snygg-Yngve var ganska lättsam och det var aldrig någon pinsam tystnad. Väl vid bordet placerade sig de båda männen, som för kvällen var mina, i en ganska liten soffa vilket gav mig en härlig känsla när jag tittade på dem båda. Jag minns att jag tänkte; dessa två läckra män ska jag ha sex med ikväll. 😜

Ett rollspel som förspel

Efter en timme var det dags att gå vidare till hotellet. Vi hade på förhand bestämt att köra ett litet spännande rollspel på spa-avdelningen. Nämligen att jag och Yngve skulle agera lite som ett par, medan Love skulle betrakta oss lite på avstånd.  Det var ett önskemål från Love som gick igång lite på tanken att få se oss på avstånd. För min del vet jag inte om det utgjorde nån extra upphetsning i sig, men det gjorde ju att Yngve och jag kunde connecta lite lättare vilket kunde vara ett bra förspel. Och att det kittlade Love gjorde det häftigt för mig.

Love på avstånd

Det första vi gjorde när vi kom in på spa-avdelningen och hade klätt om var att glida ned i en ganska stor varmvattenbassäng. Jag och Yngve började snacka och ganska fort var det försynta händer under vattnet som diskret kände sig för. Det var inte så mycket folk på spaet även om vi var långt ifrån själva. Ganska många par så vi smälte in. Men i den här bassängen var det bara två andra par och de verkade inte ta någon notis om oss.  Så jag kände att jag kunde slappna av ganska bra. Samtalet flöt på och jag sneglade då och då mot Love som hade lutat sig tillbaka i en relaxfåtölj och låg och smygkikade på oss så gott han kunde. Ibland kom han ner i vattnet och agerade vän till oss. Någon gång mötte Love min hand samtidigt som Yngve tog på mig. Då blev jag lite för nervös och markerade detta så Love tog bort sin hand. När Yngve gick på toaletten var Love och jag tvungna att stå och prata bara som kompisar vilket var en konstig känsla som dock naturligt tillhörde spelet.

Inte så hett i bastun

Sen blev det så att Love behövde gå och hämta något på rummet. Under tiden så gick jag och Yngve till bastun. Jag stannade dock till på toaletten först så Yngve gick före in i bastun. När jag kom in i bastun var den full med kvinnor…och Snygg-Yngve. Han markerade att jag skulle sätta mig på hans handduk och jag slog mig ner bredvid honom. Kvinnan han hade börjat prata med var av den pratglada sorten och verkade inte uppfatta att han var där med mig. Ja hon flirtade t o m lite med honom. Så vi bestämde oss ganska omgående för att gå ut då hon inte ville sluta prata.

Utanför bastun var vi ensamma och vi möttes i kvällens första kyss. Den var intensiv men väldigt kortvarig då den pratglada kvinnan kom ut från bastun. Allt var lite spännande och busigt.

Alldeles strax dags

Vi gled sen ner i den varma poolen igen, som nu var svalkande i kontrast till bastun. På förhand hade vi lagt upp en gameplan för kvällen som innehöll fika, spa, en het omgång, mat på restaurang och sedan en omgång till. Vi ville inte ha en övernattning med honom. Så morgonen efter var ämnad för bara mig och Love. Men vi gick igång på vår gameplan för kvällen och även om det var vi (jag och Love) som planerat allt så var Snygg-Yngve väl insatt i planen och hade glatt sagt okej till allt. Allt hade gått bra hittills och kåtheten fanns där precis som den skulle. Men inom några minuter skulle allt ställas på sin spets i en ny vändning…

Nästa inlägg:
Sista äventyret del 2


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00