ANNONS
PersonuppgifterCookies

340. Naturen gör mig kåt

/

Liws fantasier

,

Liws tankar

,

Har ni något ni dras till men inte riktigt vet varför? Något lite udda som både känns sexigt, men samtidigt lite konstigt att dras till så mycket. En sådan sak för mig är tanken på att ha en MFM i det fria. Eller i ett tält vid en sjö. Kanske bidrar vår spralliga upplevelse då vi kom i kontakt med en man mitt ute i skogen vid en sjö. Denna upplevelse har återkommit till mig lite då och då kan jag erkänna även om jag inte ångrar att vi (läs jag) valde bort det tänkta nakenbadet den gången. Naturen har alltid fascinerat mig och något så udda som indianer har också alltid lockat mig. Tror det är deras sätt att verka vara ”ett med naturen” som lockat mig.

Jag lik en indian

När jag träffade en kille i tonåren sa han att han tyckte att jag liknade en indian. Vilket var konstigt för jag är varken svarthårig eller brunögd, men de orden berörde mig då jag som sagt alltid haft en dragning till just detta. Hans ord gjorde att jag drogs starkt till honom och han hade verkligen valt ”rätt” ord utan att veta om det. I mitt huvud har jag många heta sexassociationer med saker som jag förknippar med indianer. Som t ex tält, en förenande brasa och att fritt få leva ut i det fria.

Kontrasternas jag

Jag inser mer och mer hur mycket jag tänder på kontraster. Jag kan tända mycket på det naturliga i hår på kroppen och kroppsliga nästan djuriska läten, och ja att ha sex i det fria. Samtidigt som jag gillar fräschhet och ett intellektuellt språk. En vild sexställning där jag blir upptryckt mot väggen med ord som knulla i mitt öra eggar mig lika mycket som en romantisk variant där man är ansikte mot ansikte och jag får intima känsliga ord viskade till mig. Eller varför inte lite djuriskt som i detta klipp (VARNING. Länk till porrsajt). 😂

Trekant i det vilda

Hur bekväma Love och jag än kan vara kring sex, så har vi en gemensam fantasi om att ha sex i full frihet mitt i naturen och pricken över i:et hade varit att ha en trekant med mig och två män i ett tält. För en natt. Gärna i närheten av en sjö. Så man kan tvätta av sig lite efter sex. 😉 Och även om man ofta sover ganska dåligt i ett tält så lockar detta oss. Man behöver ju liksom inte sova så mycket. Kanske är det lite indiankänslan jag är ute efter. Att vara helt ute i det fria med inga andra människor i närheten. Där jag t o m kan gå omkring eller bada naken. Helt utelämnad till två män, som jag i situationen måste lita på fullt ut. Den tanken får det att pirra mellan mina ben och fantasin sticker iväg till att just få göra något annorlunda och halvtokigt likt vår heta biltur. Tanken på något såhär ovanligt sexuellt ger mig både ett spännande pirr och en inre harmoni. För situationen kräver att jag kan känna mig helt trygg med båda männen. Vilket är väldigt sexigt i tanken. Men det skulle definitivt inte kunna vara med någon okänd. ☺️
En film som illustrerar lite av detta med tre i naturen och som jag faktiskt länkat till tidigare är en scen ur filmen Threesome. Men den gången plockades mitt klipp bort. Så nu länkar jag mer ”rumsrent”.

Länk till klipp på YouTube

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Fantasi vi delar

Och visst det kanske är en lite konstig fantasi med sex vid en sjö i ett tält, men ändå något som jag och Love uttalat delar med varandra. Och vi har inte skapat denna fantasi tillsammans utan fantasin kommer från var och en av oss. Sen inser jag kanske att fantasin nog ofta kan överträffa verkligheten.

Och jag inser också att extramannen skulle behöva vara någon vi lärt känna väl. Men oavsett så hade jag velat ha något indianliknande tält om detta skulle bli av, som kunde erbjuda lite mer takhöjd. Alltså inget billigt 2-mannatält som man måste sitta på huk i. 😊

Fly vardagen ibland

Ibland tror jag allt mitt filmtittande och bokläsande gjort att det finns behov av att ta mina fantasier till verklighet ibland. Många resonerar kanske att livet inte är som i filmer. Men varför inte skapa verklighet av den inspiration man får från filmer. Livet blir bra mycket roligare om man vidgar sina vyer lite. Så kommer jag ha sex med två män i skogen någon gång? Vem vet? Det är väl inte helt omöjligt…Kanske hittar vi någon ny extraman på Hemligg framöver som är hugad att vara med… 😉

Sist länkar jag till en sexscen utomhus. Även om den varken innehåller kyssar, ansikten eller dirty talk så gillade jag verkligen detta klipp (VARNING! Länk till porrsajt).

Nästa inlägg:
Sista äventyret del 14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00