ANNONS

338. Vårt lilla äventyr på vägen

/

Liws äventyr

,

Då var det ännu en gång dags att hoppa tillbaka till den oberättade historien om våra fortsatta äventyr 2019. Nu hade det gått någon knapp månad sedan vår kemiträff med ”Snygg-Yngve”. Allt kändes bra och vi var alla sugna på en träff. Vi hade dock för tillfället inte riktigt möjlighet att ordna med en hotellövernattning pga att vi hade svårt att fixa en barnvakt som kunde ha barnen lite längre. Men 3-4 timmar barnfritt en eftermiddag/kväll kunde vi ordna. Inte tillräckligt mycket tid för en riktig träff, men tillräckligt mycket tid för en liten försmak. Och vi såg nu ett perfekt tillfälle för att förverkliga vår fantasi om en het stund i en bil med mycket hångel i baksätet under färd.

Förverkligandet av vår fantasi

Detta är något både jag och Love har fantiserat om länge. Love som chaufför, med mig och en extraman förbjudet därbak. Vi har tonade rutor baktill på vår bil, vilket gjorde att det kändes lite tryggare. Det var inte tänkt att vi skulle ha något sex i bilen, utan mer bara hett hångel. Men jag fick helt fria händer för Love så det var helt upp till mig vad jag ville göra. Så sista dagarna innan bilturen hade jag vidgat mina vyer och föreslagit att det är okej att använda händerna. Men inget oralsex eller penetrerande sex. Snygg-Yngve var helt med på noterna. Han hade heller inget emot att vi filmade det hela vilket Love var tacksam över. Han skulle ju köra bilen och behövde ju hålla ögonen på vägen. Så han skaffade en mobilhållare som han kunde montera i bilen så att mobilen filmade baksätet.

Vi hade en plan

Vi hade planerat att börja med en fika för att sedan fortsätta en rundtur i vår bil. Inte mitt inne i stadstrafiken utan vi valde med omsorg en rutt där vi skulle undvika trafikljus och dubbelfiliga vägar i så hög grad som möjligt. Samt att vi kunde glida omkring i ganska maklig fart.

Ville hinna innan skymningen

Det var jättepirrigt när vi stod och väntade på Snygg-Yngve. Men när han dök upp kändes det ändå bra. Samtalet flöt på bra och tiden gick snabbt. Så när Love föreslog att vi skulle avancera och gå mot bilen kände jag spontant att jag gärna hade suttit kvar en stund till. Men jag visste ju att det skulle bli skymning snart och för filmningens skull så var ju ljuset viktigt. Vi skulle ju knappast kunna köra omkring med lyse i bilen.

Nervös början

Vi gick som busiga tonåringar till bilen. Jag i en tajt enkel men lite sportigare klänning till knäna. Väl i bilen kändes det först lite stelt. Jag var väl inte riktigt redo att bara hoppa på honom och jag blir lätt blyg innan första kyssen har jag märkt. Och när bilen började rulla ut från parkeringen så kändes det verkligen pirrigt. Vi satt och kallpratade lite i några minuter med spänning i luften. Sen började vi pilla lite på varandra, på ben och arm. Lite oskyldigt och trevande och när vi tystnade närmade han mig sakta för en kyss.

Mitt vilda jag kom fram

När vi väl hade börjat kyssas kom mitt mer vilda jag fram och det utvecklades till en riktigt härlig hångelstund. Han gav ganska direkt trevlig feedback om att han tyckte om att kyssa mig. Och jag gillade det också. Är det hett i luften och attraktion finns så ska det mycket till för att tekniken ska vara helt fel enligt mig.

Händer i baksätet

Vi utforskade varandra med händerna och blev mer och mer fysiska och intima. Jag sneglade ibland fram mot Love som höll ögonen på vägen men såg nöjd ut. I nästa stund så var jag åter inne i det jag gjorde. Han kysste nu min hals och höll i mig som att han inte vill avbryta för allt i världen.

Efter en stund väljer jag att sätta mig grensle över honom. Jag kände inte hans stånd då jag nog inte var nära nog eller fanns det inte där än. Men det var riktigt läckert att sitta på honom.

Klänningen åkte av

Han drog så upp min klänning helt och kysser mina bröst. Jag hade ingen bh på mig så det var fritt fram. Men så kom jag på att jag satt precis vid en fönsterruta och att det kanske ändå är lite insyn. Jag la därför ner mig på rygg i baksätet och han började nu smeka runt mitt kön. Vi hade ju på förhand uttalat att vi skulle få ta på varandras kön. Han pillade på min klitoris och kände sedan att jag nu var riktigt våt. Efter lite undersökande pill närmade han sig min öppning. Han förde in några fingrar i mig och jag suckade av njutning. Jag tog hans hand och manade honom att gå in lite mer på djupet. Det fick mig att luta huvudet bakåt av njutning.

Byxorna åkte ner

Jag kände att jag nu ville ge tillbaka lite skönt också. Så jag satte mig upp och famlade efter hans härlighet. Han hjälpte till och drog ner sina byxor så att jag lättare skulle komma åt. Han hade inte direkt stånd, så jag började jobba upp ett samtidigt som vi kysste varandra. Det kändes att det var riktigt erotisk laddning där i baksätet. Vi varierade mellan att jag tog på honom och han tog på mig om vartannat.

Passerade en gräns

Så kände jag bara rätt som det var att jag verkligen vill suga av honom. Trots att det skulle vara att passera den gräns jag hade satt upp innan. Jag viskade och frågade om det var okej att jag passerar min egen uppsatta gräns.

Han svarade att jag fick göra vad jag ville med honom. Så jag gick ner på honom och började suga av honom. Jag kände att jag fick till en teknik som verkade passa honom. Sen avbröt jag när han verkade njuta som mest. Han gav mig härlig feedback om hur skönt jag hade gjort det för honom. Och nu ville han slicka mig, vilket jag tacksamt tog emot. Jag lutade mig bakåt och han började slicka och förde ganska snart även in ett par fingrar i mig. Det var jätteskönt, och läckert med hela situationen.

Farligt nära

Efter en stund ville jag åter igen sätta mig grensle över honom. Han kysste mina bröst och min öppning var nu farligt när hans stånd. Vi retade varandra genom att han var där intill öppningen. Det var härligt nära, men jag var fortsatt väldigt bestämd med att ingen penetrering skulle ske. Men det var såklart väldigt frestande. Detta var dock en gräns som vi inte skulle passera då vi ännu inte hade testat oss. Så det var hit men inte längre.
Sen vände jag mig om och satt i hans knä där han kom åt att kyssa min nacke och kupa sina händer om mina bröst. Jag runkade samtidigt av honom bakom mig. Sen reste jag mig upp lite så han åter var nära öppningen till min våta grotta. Nu var vi väl om möjligt ännu mer frestade att gå över gränsen.

Sen var vi framme

Plötsligt hör jag hur Love säger ”Då var vi framme” samtidigt som han kör in på parkeringen där allt startade. Shit! Har 45 minuter redan gått! Det kändes som 10 minuter! Jag flög av Snygg-Yngve och vi blev direkt blyga för varandra igen. Han verkade ganska tagen och säger att jag är fin. Och båda kände vi att det hade varit ett härligt försmak och att vi ville ha mer. Men nu var det dags att säga farväl efter lite kort eftersnack i bilen alla tre.

Kåtheten höll i sig

Jag tror inte jag känt mig så tokig och ungdomlig på 15 år eller nåt.  Och det var underbart! När vi satte oss i bilen igen för att åka hem så gav jag Love en passionerad kyss och vi var nu riktigt kåta och uppspelta. Nu var vi dock tvungna att hämta ungarna. Men senare på kvällen var vi sprängkåta… på varandra. Och vi kände nu att vi definitivt var redo att ta nästa steg med Snygg-Yngve. Det var nu dags att börja planera för det äventyret och se till att testa oss alla. Fortsättning följer på den här oberättade historien…

Nästa inlägg:
Betydelsen av sexuell trygghet


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00