ANNONS

337. Orgasm under samlag – Nu även för mig!

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

Plötsligt händer det. Det är andra gången jag inleder ett blogginlägg med den meningen. Första gången var när jag hösten 2018 berättade att jag skulle börja blogga för amelia. Den här gången är det en mer personlig överraskning som jag egentligen aldrig trodde skulle kunna hända. Multipla orgasmer under själva samlaget!

Onani har hållit lustglöden vid liv

Vårt sexliv har verkligen gått på sparlåga sista tiden. Småsjuka barn och vi har allmänt varit slitna föräldrar. Och som grädde på moset är vi väldigt Corona-trötta utan att faktiskt ha haft Corona. Men så äntligen dök ett tillfälle för sex upp. Faktum är att jag nyligen har skrivit en text om onani åt amelia, så jag har sista veckorna tagit mig tid för att praktiskt känna in lite mer på detta område. Vilket nog fått igång min allmänna lust lite. Lusten har annars varit långt ifrån forna höjder. Under dessa onanistunder har jag kommit fram till att jag kommer lättare om jag skjuter fram magen/svankar under onanistunden. Jag har också upptäckt att området precis innanför slidöppningen är extra känslig när jag har något i mig och drar det sakta utåt. Och dessa till synes obetydliga upptäckter kan ha varit en riktig game changer för mig.

Äntligen ett riktigt sextillfälle

Nu dök i alla fall sextillfället upp för mig och Love häromdagen och vi fångade ögonblicket. Vi hade några timmar tillsammans i huset utan barn. Vi kysstes med extra glöd och var ivriga för att kunna ha sex ostört dagtid. Det är det bästa vi vet. Jag satte mig grensle över en sittande Love, vilket är en ställning jag tycker ger en extra het och intim känsla om man inte haft sex på ett tag och vill hångla mycket. Efter jag hade ridit honom en stund bytte vi till doggystyle. Jag svankade och sköt ut magen som jag på sistone gjort när jag onanerat. Jag kände nästan direkt att det var mer orgasmskönt än vad det brukar. Men ändå inte så att jag var direkt i närheten av att komma.

Love hittar på nåt nytt

Jag började nu ta på min klitoris och så helt plötsligt gör Love något nytt. Han stannar till och drar först ut helt och för sedan in kuken igen just bara så att ollonet kommer precis innanför. Sen juckar han lite mer långsamt med små korta drag fram och tillbaka. Jag förenar detta med att fortsätta pilla på mig själv i svankat läge. Och det dröjer inte många sekunder innan jag känner att jag kommer fontänkomma. Det är en helt overklig känsla när det väl sker. Jag som i princip aldrig fontänkommit vid samlag (förutom ett par gånger i upplyft läge) och om jag klitoriskommit under samlag har det tagit lååång tid och det har verkligen inte skett ofta.

Och jag kom och kom och kom..

Och så händer det. Det som jag inte trodde kunde hända. När jag väl kommit, om än en lite kortare orgasm, börjar Love ta mig mer intensivt bakifrån. Kombinationen av det mer lugna tempot varierat med det mer intensiva var 👌🏻👏. Så stannar han igen och gör samma småjuckningar. Samma sak händer igen. Jag kommer efter ca 15 sekunders pillande på klitoris med en litet sprut. Jag berättar att jag kommer komma igen då han ju inte ser att jag sprutar. Även om det inte kommer så mycket vätska är det tydligt för mig. Sen tar han mig mer ordentligt igen. Så här håller vi på ca 5 ggr i rad och jag fattar ärligt talat inte vad som händer.

Värsta fontänen

Så avbryter jag och lägger mig på rygg fortsatt med handen på klitoris. Love tränger in i mig framifrån och efter en kort stund börjar han återupprepa sina småjuckningar eller vad det nu är han gör.

Och när jag samtidigt börjar pilla på mig själv inser jag att samma sak kommer hända igen trots omvänt läge. Men nu känns det starkare. När jag nu väl kommer sprutar jag väldigt mycket. Nästan mer än någonsin vilket även Love nu märker tydligt. Och nu fattar jag ännu mindre vad som händer. Vi upprepar det igen och nu är det verkligen en riktig pöl under mig efter två rejäla fontäner på vårt skyddslakan som vi lagt ut över soffan. Vi skrattar båda högt och är helt förundrade. Allt skrattande och den rejäla pölen gör att vi avbryter sexet. När vi landat och snackat lite vill jag ge Love mer njutning. Jag suger av honom med min ”efter-orgasm-iver”. Det jag nu hade upplevt var bland det mest oväntade och coolaste sexuella jag varit med om. Och detta händer nu efter vår ökenvandring i sexlivet senaste tiden.

Hur kan det ske?

Jag har sen detta hände funderat på varför jag just kunnat komma både med ryggen i svankat läge som nu eller med ryggen i krummat läge som vid upplyftandet tidigare. Och jag tror det kan ha sin förklaring i att magmusklerna då är i ytterlägen. Och ingen muskel kan jobba i ytterlägen. Det är ju så att när man spänner knipmusklerna, som sker automatiskt när man tex använder knipkulor, så slappnar magen automatiskt av. Det har jag tydligt märkt och det är allmänt känt. Då borde det ju även kunna vara det omvända. Att när magen slappnar av/magmusklerna är i ytterlägen ja då använder du det automatiska knipet. För jag tänkte noll på att knipa i dessa lägen. Varken under mina onanistunder med utskjuten mage eller nu vid sextillfället häromdagen. Det är verkligen som att det gått upp ett ljus för mig. Om jag tidigare försökt knipa vid samlag har jag spänt hela paketet och då knipit både bäckenbotten och magen. Med ganska dåligt resultat.

Slutar aldrig att förvånas

Vad är det med oss kvinnor och sex? Vi kanske inte alltid får mer lust med ökad ålder. Men våra kroppar slutar aldrig att förvåna!!! Mitt 40-åriga jag är så mycket häftigare än jag som 20 åring. Just saying…I den bemärkelsen kan jag förstå att det finns ett begrepp som MILF. Vi vet nog betydligt oftare vad vi vill ha i sängen. För mig är det i alla fall som dag och natt kring hur mycket jag njuter av sex. Som 20-åring bockade jag verkligen mest av sexet. Nu kommer orgasmerna på rad. Eller okej denna gång gjorde det i alla fall det. Får se nu om det går att upprepa. I så fall har min man definitivt hittat en ny ”knapp”. 🙏😎

Nästa inlägg:
Vårt lilla äventyr på vägen


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00