ANNONS

336. Mina fem som tänder mig mest

/

Liws tankar

,

Häromdagen läste jag en artikel på Expressen om vad folk tänder allra mest på hos andra människor. De hade frågat 10 personer så det var ju ingen stor undersökning, men det var ändå lite intressant läsning. Och det fick mig att börja fundera över vad jag tänder mest på. Efter en del funderade landade jag i 5 saker som jag finner väldigt attraktivt.

Kommunikativ i skrift

Det är bara så sexigt med någon som kan kommunicera bra i skrift! Faktum är det var en av de saker som min Love glänste med när vi hittade varandra på nätet för 15 år sedan. Vi träffades genom skrivande och jag minns hur hans ganska långa och charmigt skrivna brev stack ut i mängden av meddelanden som jag fick på dejtingsajter. Det är inte bara berättarförmåga som är sexigt utan det krävs också att den man skriver med ställer lite frågor. Det säger ofta mycket om en persons intresse för just mig om de ställer lite frågor.

Gillar mina ”kinks”

Man kan dras till olikheter och lära av varandra i mycket, så även kring sex. Men har man väl hittat sin igångsättning så finns det inget sexigare med personer med liknande fallenhet. Det är helt enkelt väldigt speciellt om man har en stark sexuell dragning att den delas. Så när jag hittar någon sexuellt likasinnad som matchar mig, så går jag extra mycket igång på den personen. Och det gäller ju även på andra områden än sex. När man har något gemensamt som man delar så gillar man varandra lite bättre. Extra sexigt är det när man har ett lite speciellt eller känsligt kinks som delas, som med mig och mina fötter t ex.

Får mig att känna mig speciell

Något som är lite av A och O om jag går igång på en person eller inte är om den personen får mig att känna mig speciell.

Jag behöver känna att den personen verkligen vill ha just mig för den jag är. Det osexigaste som finns är någon som låter veta att vem som helst duger. Att jag vill känna mig utvald är kanske det som gör att jag har lite svårt att se mig själv som en ”Swinger”. Jag vill känna mig exklusiv med den jag är med. Och helst då inte bara för ett tillfälle utan för lite mer än så.

Prestigelöshet

Jag attraheras av människor som är prestigelösa. Väldigt mycket. Jag blir trygg av detta. Och motsatt blir jag väldigt otrygg av de som inte är det, utan är fixerade vid av att jämföra sig med andra. Jag har tidigare uttryckt att jag inte vill träffa en extraman som ser för snygg och flashig ut. Det är för att jag då får känslan av att personen inte är prestigelös. Självklart kan även snygga personer vara prestigelösa, men de finaste människorna i mina ögon är de som inte gör någon större ansträngning för att se bra ut utan bara är. Och då inte bara utseendemässigt utan även när det gäller yttre faktorer som jobb, hus, bil etc.

Slank, stolt och med bra blick

Kroppen är såklart inte helt oväsentlig i sammanhanget. Fysisk attraktion kräver ju en kropp som attraherar. Idealet för många verkar ju vara en muskelknutte till man. Men det är inte min smak alls. Jag gillar långa män som är åt det slankare/normala hållet. Det tycker jag är sexigast. I alla fall inget uppumpat. Om det också kryddas med ett par innerliga ögon som vågar hålla kvar ögonkontakten några extra sekunder och som utstrålar att de gillar vad de ser, ja då smälter jag. Kan också tillägga att kroppshållningen har en stor betydelse för mig. Det är väldigt sexigt, både på kvinnor och män, med en stolt hållning. Det berättar att man är stolt över sig själv vilket är väldigt sexigt.

Det här är viktiga saker som tänder mig. Vad går du igång mest på hos andra människor?

Nästa inlägg:
Orgasm under samlag – Nu även för mig!


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.



9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00