ANNONS

335. Snygg-Yngve gör comeback!

/

Liws äventyr

,

Då var det dags att fortsätta på den oberättade historien om våra fortsatta äventyr 2019. Vi hade precis varit med om en ganska obehaglig upplevelse med Skelettmannen och stod nu utan någon kontakt med någon potentiell extraman. Dessutom hade vi ju blivit utslängda och utestängda från Bodycontact som varit stället vi letat sexkontakter på. Vad skulle vi hitta på nu?

Omöjligt uppdrag

Vi var ju fortfarande sugna på fler äventyr och det var en ny extraman vi ville hitta. Vi försökte hitta andra ”jaktmarker” att leta på som t ex Victoria Milan eller Klubb6 för att hitta sexkontakter. Men det fanns inget bra alternativ. BC upplevde vi ju inte heller som speciellt bra, men alternativen för att hitta sexkontakter var riktigt dåliga. Det ena sämre än det andra. Så nu började vi bli riktigt villrådiga och det kändes som att det skulle vara ganska omöjligt att hitta någon.

Återvinning?

Men så började vi fundera på någon som vi tidigare hade dissat. Parallellt med den missriktade charmören hade vi ju en ganska bra kontakt som vi valde bort. Snygg-Yngve! Vi gillade ju att han tydligt hade svarat på våra frågor och verkade vara ärlig. Jag hade kanske varit för hård och tänkte nu att jag fick släppa min fördom om hans utseende. Han kunde ju vara jättebra för oss trots det lite ytligare intryck vi fått av honom och att han verkat lite ”för snygg”. Att han inte varit alltför kommunikativ i skrift kunde vi kanske ha lite överseende med i detta läge. Vi hade nu inget att förlora då han var den enda vi hade kvar. Vi hade honom tillagd på Kik efter att han skickat bilderna på sig där under vår tidigare kontakt. Det gjorde såklart också sitt till och kändes bra att han varit så lugn med att vi fick återkomma om den andra killen skulle visa sig vara fel för oss. Vilket nu visat sig vara fallet.

Snygg-Yngve fick en ny chans

Så vi skickade ett meddelande till ”Snygg-Yngve” på Kik. Vilket kändes som ett riktigt långskott. Det var ju över 3 veckor sedan vi sist skrev med honom och då för att välja bort honom. Och mycket kan ju hända i en singelmans liv. Det visade sig dock att han fortfarande var intresserad och ett skrivande började. Vi märker ganska fort att han är betydligt mer kommunikativ på Kik än han varit på BC och allt medan dagarna gick förundrades vi mer och mer över att han verkade riktigt trevlig. Efter allt hit och dit och velande kände vi nog både Love och jag, att nu kör vi. Det hade nu gått cirka 6 veckor med skrivande med 5 olika män.

Inställda kemiträffar igen och igen

Skulle vi nu äntligen få till en kemiträff? Nja det visade sig inte vara helt oproblematiskt. Två kemiträffar ställde denne man in. Först pga barn och nästa pga av jobb. Men då det var trovärdiga anledningar och att han verkligen öppnade upp sig kring varför var det helt okej. Det var nu också så att det bara var lunchdejter så vi behövde inte lösa med barnvakt. Samtidigt var vi så ”dejtingtrötta”. Detta utan att faktiskt fysiskt ha träffat en enda person.

Tredje gången gillt

Till slut blev dock kemiträffen med Snygg-Yngve av. Tredje gången gillt. Men det var först när han skrev att han satt i bilen på väg som vi faktiskt kände att det verkligen skulle bli av. Jag minns pirret inför att för första gången på 1,5 år gå på en kemiträff igen. Vi hade den här gången valt att vara på hemmaplan på ett lunchställe och vi var först på plats för träffen. Utanför restaurangen stöter vi in i Loves dåvarande chef, på väg ifrån stället.

Det kändes både läskigt och spännande att se någon vi kände, om än mer ytligt. Ingen förutom vi själva och Snygg-Yngve visste ju vad vi hade för baktankar med vår lunch.

Inte så diskret

När så Snygg-Yngve fem minuter efter vi anlänt närmar sig oss, ser jag en fräsch man med ett smittande leende. Vi går in på restaurangen tillsammans och ser direkt Loves kusin sitta på stället. Om vi tyckte chefsmötet var okej gick det nu ett steg längre. Detta gick inte helt enligt planerna kändes det som. Men det var ett stort ställe och vi låtsades som att vi hade en lunch med en vän. Så det föll sig ändå ganska naturligt. Fem minuter efter att vi satt oss ned lämnade kusinen stället utan att ha sett oss. Vilket var väldigt skönt för Snygg-Yngve visade sig vara en ganska fysisk person som gärna la en hand på min axel ibland, om än diskret. Hade kusinen sett det så hade han nog kunnat lyfta ett och annat ögonbryn.

Lurig men lovande

Kemiträffen gick förvånansvärt bra. Men det visade sig att vi fick plussa på några år på den ålder som han hade uppgett på sin profil. Vi hade förvisso också angett våra åldrar fel något år hit eller dit. Men om det för oss var 1 eller 2 år fel på vår profil så var det 7-8 år i hans fall. Vilket kan tyckas ganska grovt, men vi lade inte så stor vikt vid det. Och Snygg-Yngve visade sig faktiskt vara betydligt mer pratglad än vi trott. Han kom definitivt mer till sin rätt live än i skrift. Så vi skildes med en hjärtlig kram som lovande mer och gick leende därifrån.

Ett miniäventyr på gång?

Nu började våra tankar snurra om vad vi ville hitta på med denna man.

Vi var inte redo för en hotellövernattning som nästa steg. Men vi var bra sugna på ett lite mindre första äventyr. Så vi började fundera och gled ganska fort in på att ta tillfälle att förverkliga en av våra mer kittlande fantasier. Nämligen en förbjuden biltur

Nästa inlägg:
Mina fem som tänder mig mest


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00