ANNONS

333. Skelettmannen

/

Liws äventyr

,

Det är nog bara att inse att vi hade en rejäl portion tur när vi hittade Mr Utvald och Moa och Henrik. Denna insikt började stå klart efter att vi plockat upp ett antal nitlotter i vår jakt på en ny extraman tidig höst 2019. Men skam den som ger sig. Den oberättade historien fortsätter nu.

Kändes perfekt för oss

Vi sökte vidare och kom snart i kontakt med en man som visade sig ha många rätt. Lagom snygg, lite äldre och verkade införstådd med sin roll som extraman. Dessutom ganska nyligen skild och med barn. Denna man kändes också mer öppen kring det sexuella och rak i sin kommunikation. Det kändes som en trevlig kontrast till ”den missriktade charmören” som ju var mer fluffig och svävande i sina tankebanor. Vi skrev i någon vecka fram och tillbaka och kom in ganska mycket på det sexuella och bollade ganska ingående vad vi gillade och inte. Det som vi framförallt kände som positivt var att han vågade ta för sig lite och ställa frågor till oss. Det var nog det som gjorde att det blev lite mer vågat och det kåtade upp oss och vi kände oss redo för att en kemiträff.

BC skiter i blå skåpet

Då var det helt plötsligt någon som klippte av vår kontaktlina till den här killen. Vi blev avstängda och bannlysta från Bodycontact. Vi fick ingen direkt förklaring till varför vi blev utkastade, men orsaken var sannolikt att vi hade två olika konton. Dels hade vi kontot som vi sökte en extraman med. Och dels hade vi ett konto som hette Liwslust som ett officiellt konto för oss som Liw och Love. Det kontot hade vi väl i huvudsak för att lite försynt göra reklam för bloggen. Men det var uppenbarligen inte något BC såg med blida ögon på.

Så de svepte undan fötterna på oss fullständigt. Och alla våra kontakter och brev försvann på ett bräde. Snopet som tusan, men det blev den tändande gnistan som gjorde att vi senare drog igång Hemligg.

Vi misstänks vara fejk

Men vi var ju mitt uppi en bra kontakt med en potentiell extraman? Vi fick först lite panik. Hur skulle vi lyckas få kontakt med honom nu? BC var vi fullständigt blockerade från att använda och vi visste inte vad han hette på riktigt. Det som räddade oss var att han tidigare hade uppgett sitt användarnamn på Kik, vilket Love hade lagt på minnet. Så vi tog kontakt med honom där och försökte förklara så gott vi kunde att vi blivit utslängda från BC, utan att avslöja att det var för att vi var Liw och Love och gjort reklam för bloggen med ett annat konto. Jag kommer inte ihåg exakt hur vi förklarade oss. Men han blev väldigt misstänksam och krävde direkt att vi skulle verifiera oss på Kik. Helt förståeligt så vi kammade till oss lite och tog en bild på oss själva och skickade över till honom. Det gjorde honom dock nästan än mer skeptisk eftersom vi inte hade tagit bilden med Kik-kameran. Vi fattade inte att det var så det skulle gå till för verifiering, att en direkttagen bild ju var bevis för vår existens. Nu blev han ganska hård i tonen och trodde att vi var fejk. Vilket i viss mån kunde vara förståeligt under rådande omständigheter. Men så tar vi i alla fall en bild på oss med Kik-kameran och då ber han om ursäkt för att han misstrott oss.

Kemiträffen

Nu började vi planera för en kemiträff. En lunchdejt. Love och jag var väldigt kåta på varandra i en hel vecka, vilket var ett skönt tecken.

När dagen kom för kemiträffen var vi härligt nervösa och pirriga. Men så meddelar han bara några timmar innan utsatt tid att han har fått förhinder pga barnen. Av ganska giltiga skäl och med öppenhet. Så vi accepterade detta utan problem jämfört med hur vi (jag) kände med chattmannens återbud.

Avslöjandet

Men i samband med återbudet råkade han omedvetet avslöja sitt riktiga namn. Givetvis kan vi inte låta bli att göra lite research på honom. Det är ju numera ganska lätt att Googla på en person och snabbt få lite information om vederbörande. Och faktum var att vi stötte på några uppgifter som satte lite griller i huvudet på oss. Han verkade nämligen fortfarande leva ihop och ha en relation med sin fru/ex. Vi kände nu att vi var tvungna att kolla detta med honom utan att döma och se om om det fanns någon bra förklaring på det hela. Vi ville ju träffa en ärlig kille och inte någon med en massa skelett i garderoben. Om han hade en bra förklaring hade vi kunnat fortsätta.

Ilsken reaktionen

Men istället för att bara erkänna eller komma med en bra förklaring så blev han skogstokig när vi konfronterade honom med uppgifterna som vi hade hittat. Han tyckte vi var jättekonstiga som sökt på hans namn på Google och verkade smått panikslagen över att vi kommit över hans riktiga namn. Helt plötsligt ringde det varningsklockor överallt och det kändes nu som att det fanns en hel del skelett i hans garderob. Hans ilskna reaktion gjorde att vi drog oss ur det hela och var glada och lättade över att lunchdejten hade blivit inställd.

Tusen tankar 

Så nu var vi åter igen tillbaka på ruta ett. Men skillnaden nu var att vi inte längre hade något Bodycontact att leta kontakter på. Något bra alternativ till det stället fanns ju inte.

Så vad skulle vi nu hitta på? Var allt letande abrupt bara över? Ni ska veta att tusen tankar snurrade. Den ”perfekta” extramannen lyste med sin frånvaro. Vi behövde tänka om…

Nästa inlägg:Sexlivet behöver spänning!

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00