ANNONS

332. Den missriktade charmören

/

Liws äventyr

,

Jag återgår nu till den oberättade historien och vårt letande efter en extraman hösten 2019 som kom att vara i ca 6 veckor. Vilket betyder att vi till slut kommer att komma i mål. 😉

Tog själva kontakt

Efter ”chattmannen” gick det nån vecka till då vi sonderade bland de som kontaktat oss, men som av olika anledningar inte kändes rätt. Sedan fick vi helt plötsligt ett infall och kontaktade själva en man vars profil såg intressant ut men som inte hade kontaktat oss. Denna man hade barn och var skild. Check på den kändes det lite efter händelsen med chattmannen. Denna man var kommunikativ i skrift och verkade verkligen gå igång på att vara med en upptagen kvinna, även om det skulle vara första gången för honom i så fall. Vilket var lite sexigt för oss att höra.

Blev tvungna att välja en av två

Strax efter att vi raggat upp den här killen, så blev vi också kontaktade av en annan man som stack ut lite och verkade ganska lovande. Den killen såg dock nästan lite för bra ut för min smak och var lite för flashig men solglasögon och fet klocka. Han var också ganska fåordig i sin kommunikation även om han svarade väldigt bra på de frågor vi ställde. Det var så pass att vi snart stod och vägde den ena mot den andre. Valet föll dock ändå på den första då han kommunicerade betydligt bättre medan den andra i mångt och mycket bara svarade på våra frågor och inget mer. Så vi var öppna och ärliga mot den snygge att vi valde en annan pga att han var lite mer kommunikativ. Men vi försökte ändå göra ett snällt avslut och sa att vi gärna hör av oss igen ifall det inte blev något med den andre. Han svarade trevligt tillbaka att han förstod och att det var helt okej.

Kastade bra men snett

Dagarna efter vårt val kom det fram att han vi ”valt” ut skulle åka utomlands i ett par veckor, vilket gjorde att vår kemiträff fick skjutas fram några veckor. Men vi fortsatte skriva med honom, om än i lite lugnare tempo då han ju skulle åka iväg. Det som var lite annorlunda men denna killen var att han skrev väldigt bra och långa meddelanden, men kunde totalt missa viktiga frågor som vi ställde eller börja prata om något helt annat. I början tänkte vi väl inte så mycket på det, men det blev ett allt mer påtagligt genomgående drag. Det är ju så att om man själv kastar en bra boll till någon så vill man ju ha en bra boll tillbaka. Den här killen kunde verkligen kasta bra bollar. Problemet var bara att bollen kom 4-5 meter vid sidan om oss hela tiden.

Tomma komplimanger

Tyvärr blev det till slut ohållbart. Droppen som fick bägaren att rinna över var när vi skulle hetta till det lite och jag skrev lite mer sexigt till honom. Jag ville helt enkelt veta om han hade lite mer sexigt sinne och vad han såg fram emot med oss och önskade. Svaret fick både mig och Love att tappa hakan och börja undra om det är nån som skämtar med oss. Han gick liksom ”all in”, vilket i och för sig är kul, men det blev bara på så fel sätt. Han målade upp ett romantiskt scenario där han tittar in i mina vackra ögon och smeker mina härliga bröst. Men saken är den att han ännu inte sett varken mina bröst eller mina ögon. Så med andra ord har han ingen aning om hur varken mina bröst eller ögon ser ut.

Ska man ge komplimanger så måste de ju kännas äkta och inte bara något man säger för att. Att få tomma komplimanger som inte känns äkta blir bara fel. Och som grädde på moset hade han åter igen lyckats undvika att svara på de viktiga frågorna vi ställt.

Tillbaka på ruta ett igen

Denna gång var det faktiskt Love som drog i nödbromsen. Är det något som han är allergisk mot och som han upplever som avtändande i sammanhanget så är det påhittade komplimanger och personer som inte svarar på frågor. Själv tyckte jag det verkade vara en fin kille, men insåg till slut också att han inte kommer att funka. Jag insåg det egentligen så fort Love sa ifrån. För så fungerar vi. Jag får styra och ställa ganska mycket, men när Love säger ifrån menar han det verkligen. Så återigen så var vi tillbaka på ruta ett.

Nästa inlägg:
Skelettmannen


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00