ANNONS

330. Chattmannen

/

Liws äventyr

,

Här fortsätter nu den oberättade historien om vad som hände andra halvan av 2019. Efter Y-kalsongmannen så hade vi lite svårt att hitta någon ny extraman. Det var ingen som kändes passade av olika anledningar och dessutom så råkade vi ut för en som visade sig var ett fejkkonto som slösade vår tid.

Hotellövernattning på tu man hand

Saken var också den att vi hade en hotellövernattning på bortaplan inbokad sedan länge. Vi hade nog båda förhoppningar om att vi skulle hitta någon ny extraman innan det var dags. I alla fall så att vi kunde ha en kemiträff på resan som ett litet spännande inslag. Men tiden gick utan att vi hittade någon och bäst vad det var så satt vi i bilen på väg till resmålet inställda på att det skulle bli en resa helt på tu man hand. Och som vanligt med tre barn hemma och med begränsad tid för varandra i vardagen så kändes det smått berusande att få komma iväg och disponera ett helt dygn själva. Det som gjorde det lite extra speciellt var också att vi skulle tillbaka till samma hotell där vi hade vår första träff med Mr Utvald. Dessutom hade vi bokat den lilla relaxen med bastun för oss själva igen.

Upp som en sol

Men så i bilen på väg till målet fick vi kontakt med en lite yngre man, omkring 30 år. Som hade svar som passade oss och en ansiktsbild i min smak. Inte helt min ”typ”, men i dessa sammanhang kändes det helt okej. Framförallt så var han väldigt kommunikativ och svarade snabbt och bra. Så nu gasade vi helt plötsligt på rejält och undrade om han ville ha en kemiträff samma kväll. Att det skulle bli ett äventyr på riktigt den helgen var vi inte längre beredda på, men ett hett inslag kunde passa. Men dessvärre så var han upptagen för kvällen och kunde inte.

Kik-kick

Men vår kväll på hotellet fick nu en ny vändning då den blev kryddad av denna nyfunna man. Dels gav han ju förhoppningar om eventuella nya äventyr framåt vilket eggade oss i tanken. Men också för att vi höll kontakt under kvällen via Kik. Att skriva på Kik med någon okänd är vanligtvis inte vår grej då allt sker lite för snabbt för oss kring ”lära-känna-fasen”. Men nu blev det en kul grej då vi gick in på det heta direkt, och skrev om det som hände här och nu. Vi hoppade över lära-känna-fasen och då fungerade Kik bra. Vi tog kontakten för vad det var, kul i stunden. En extra kick och ett spännande inslag.

Liw med mobilen på hotellrummet augusti 2019

En bild från denna hotellvistelse 2019

Samspel på distans

Vi hade en riktigt härlig kväll med middag på restaurang, relax och massa snack, med denna nyfunna kille med på sporadiska heta inslag. Detta ”spel” var jätteroligt och inslaget gjorde kvällen annorlunda på ett ganska oskyldigt, men väldigt hett sätt. Lite bilder utväxlades också.

Annars skrev vi bara sexigt och lite snuskigt till varandra. Vi var verkligen i vårt esse! Vi vaknade med ett leende på läpparna dagen efter. Och hela resan blev verkligen oväntad.

Ner som en pannkaka

När vi kom hem visste vi inte om denna man skulle visa sig vara en dagslända eller inte. Men vi fortsatte att skriva varandra och allt verkade klicka. En knapp vecka senare hade vi planerat in en kemiträff med honom. Vi hade bestämt träff på ett fik och var förväntansfulla. Barnvakt var fixad och allt var klart. Men när det var 40 minuter kvar innan avtalad tid får vi ett meddelande om att han fått förhinder pga ett oväntat besök. Alltså den besvikelsen. För mig var den nästan onaturligt stor och min kåthet för denna man dog, bara sådär. Vi har pratat om detta Love och jag i efterhand och vi kände så olika här. Love kände inte alls lika stor besvikelse och hade kunnat boka in en ny träff, men jag kunde inte hindra mina känslor. Kanske hade vi stressat från Henrik till en ny för fort. Och nu kom det ikapp mig. Jag kände i alla fall att han inte hade en nog bra anledning till avhoppet och att han inte ursäktade sig tillräckligt. Från och med nu skulle det vara en extraman med barn som gällde. En man som kan förstå vad det innebär att vara småbarnsförälder och att ha fixat barnvakt.

En natt att minnas

Men oavsett så blev vår minitripp ett sexigt minne. Jag kan fortfarande drömma mig tillbaka till den där kvällen. Jag och Love var så kåta på varandra, det är mitt starkaste minne. Ja sen var det ju lite som ett annorlunda ”one night stand”. Och ni vet ju att mina få upplevelser av detta tidigare har varit ganska otrygga och mer jobbiga än njutbara.

Nu var det raka motsatsen och det passade mig så mycket bättre. Och något liknande har aldrig skett varken tidigare eller senare…

Nästa inlägg:
En av mina viktigaste kvinnliga förebilder


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00