ANNONS

328. Historien tar en ny vändning

/

Liws äventyr

,

När jag startade den här bloggen i november 2017 var det inte någon impulsiv handling. Faktum är att jag nästan exakt ett år tidigare hade börjat skriva ner alla mina tankar om sex och händelser jag varit med om som format mitt dåvarande sexuella ”Liw”. Sen kom Love med förslaget att jag kanske skulle starta en sexblogg. Och successivt så kände jag att det var precis vad jag ville göra. Och så blev det.

Allt har hänt men…

I bloggen ville jag verkligen berätta för mina läsare delar av det som faktiskt är vår vardag just för tillfället och låta er läsare få en liten inblick i mitt sexliv från första parkett. Vilket visade sig komma att innehålla sexuella äventyr tillsammans med min man. Det var viktigt för mig att allt skulle skrivas utan någon som helst försköning eller ”hittepå”. Allt jag har berättat för er har faktiskt hänt. Men jag har samtidigt burit på en hemlighet.

Vi ligger efter

Vår beskrivna vardag har hela vägen speglat vårt här och nu, men alla våra sexäventyr har jag återberättat ett år efter att de faktiskt hände. Det var ingen planerad strategi från början utan berodde helt enkelt på att jag startade denna blogg just ett år efter jag började skriva material till den. Vi förstod ganska snabbt att av praktiska skäl var detta egentligen perfekt för att skydda oss själva. I och med att allt hände ett år tidigare än vi berättade om det så hade vi ju alltid ett ”alibi” med tanke på barnvakter, lekkamrater och andra i vår närmaste omgivning. Det föll sig ganska naturligt, men det var en nödvändighet att alla äventyren skrevs ned direkt, fångade färska och med känslan kvar. Alla händelser och tankar inför träffarna skrevs såklart också ner då de faktiskt hände.

Ingen som vet

Kanske har ni någon gång tänkt att våra lekkamrater borde känna igen sig om allt hände när det verkligen hände. Vår inställning har hela tiden varit att om de vi träffat skulle komma på att vi är Liw och Love, ja då kommer vi vara 100% öppna och ärliga med dom om det. Och faktum är att vi faktiskt hade planerat att berätta för Moa och Henrik om bloggen vid vår nästa träff. Som aldrig blev av och sen gick de ju skilda vägar. Så därför blev det aldrig avslöjat.

Men sen då?

Så bara så ni förstått allt rätt. Äventyren med Mr U hände alltså sommaren 2017, äventyren med Moa och Henrik 2018 och de ensamma äventyren med Henrik hände sommaren 2019. Men att samtliga dessa alltså återberättades här på bloggen först ett år efter att de hade hänt. Så har det hänt något sedan dess?! Eller har det inte hänt något på äventyrsfronten på drygt ett och halvt år?

Coronan ställde till det

Jo, det är så att hösten 2019 hände det hel del saker som jag då skulle berättat om i höstas. Men till följd av Corona-pandemin 2020 så passade det aldrig in att köra dessa historier. Vilket är himla tråkigt för det var ändå väldigt bra historier som hade varit kul att återberätta. Sen har vi inte träffat någon sedan Coronan dök upp för över ett år sedan.
Det året vi legat före gällande äventyren har nu ätits upp av Coronaåret. Så nu är vi ”ifatt”. Helt utelämnade i nuet.

Bättre sent än aldrig

Men jag vill ju berätta om det ni missat. Det är som att några vitala pusselbitar saknas för att kunna se hela bilden. För om man kan tycka att vi haft en ganska lätt och lyckosam väg kring äventyren jag berättat om hittills på bloggen, så var hösten 2019 betydligt guppigare. Och mitt i allt det som ni missat väcktes också vår idé med Hemligg, vilket har sin förklaring.

Det är ganska mycket att berätta så det kommer nog bli något som kommer att uppta många av vårens inlägg här på bloggen. Men jag tror ni kommer att tycka det blir en ganska intressant följetång att följa.

Nästa inlägg:
Y-kalsongmannen


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00