ANNONS

325. Analsex på mitt vis

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

Jag har nyligen insett att jag troligen har haft en mental låsning när det kommer till analsex och anala lekar. Vilket nog inte är så ovanligt. Men nu känns det som att jag kan vara på väg att göra mig av med dessa mentala spärrar kring det bakre hålet.

Långsamt analsex

Jag har ju länge gillat att använda analplugg. Att jag föredragit detta framför analsex har jag trott berott på att pluggen förs in och att det är det jag gillat. Och att den fyller upp mig där bak. Att däremot dra ut något från analen har känts mer tabu och lite ”äckligt” för mig. Och det har väl gjort att analsex hittills inte känts riktigt som min grej. Men senaste tiden har jag fått upp ögonen för att mer långsamt analsex kanske kan vara något för mig. Jag har inte haft vanligt analsex på flera år. Men DP har jag ju haft och det är faktiskt en av de mest spännande saker jag testat och mentalt är det fantastiskt upphetsande. Rent fysiskt är det skönt, men jag har känt att det nog finns mer att upptäcka vad gäller detta. Och jag har ju inte varit i närheten av att komma vid en DP.

Svårt att slappna av vid analsex

Det har väl inte varit det rent fysiska som lockat med analsex för mig, utan då jag testat har det varit för att jag är nyfiken och för att det mentalt har lockat mig pga det förbjudna. När jag väl sen har haft analsex har jag nog ofta varit lite för ouppvärmd och det har varit lite för snabbt tempo. Inte heller har jag varit spolad, vilket mer eller mindre är en förutsättning för att jag ska kunna slappna av vid analsex. Spolade mig gjorde jag första gången inför att vi testade DP tillsammans med Henrik. Men jag har nog aldrig kroppsligt kunnat slappna av vid analsex inser jag nu.

Inspirerad av andra

Men så häromdagen hände något. Faktiskt till följd av att jag läste ett blogginlägg av Eldblomma där hon berättade om sin första anala orgasm. Men också för att lusten att utforska detta har växt sig starkare och starkare hos mig sista månaderna. Men Eldblomma fick mig i alla fall att börja tänka att om hon kan njuta av analsex så mycket, som varit så avig mot det, så kanske även jag skulle kunna det. Så igår fick jag ett starkt sug efter att för första gången någonsin testa att onanera analt. Detta har aldrig lockat mig förut. Men nu halvt skrek min kropp efter det.

Chocken

Sagt och gjort så såg jag till att få en stund för mig själv där jag låste in mig med ett gäng dildosar och glidmedel. Plus min Satisfyer för säkerhets skull. Jag började med en ganska liten dildo. Jag tog det sakta och försiktigt med smek först. Och med mycket glidmedel kunde jag konstatera en jätteskön känsla efter inträngandet som jag aldrig känt förut. Den sköna känslan tror jag berodde på att jag verkligen slappnade av där bak i min ensamhet och att jag tog det långsamt. Så efter en liten stund bytte jag ut den lilla dildon mot en som var både grövre och längre men i mjukare material. Med mycket uppvärmning längs vägen och när jag gjorde det i min takt och tog det lugnt blev det konstigt nog t o m. skönare med den större dildon. Inträngandet tog lite tid men det var väldigt upphetsande i sig. Sakta förde jag den sen in och ut. Efter ett tag lät jag en annan dildo penetrera mig vaginalt och det blev jätteskönt tillsammans, men jag insåg att det mer var dildon där bak som jag ville röra på. Så började jag ta på mig själv samtidigt över klitoris med fingrarna och blev väldigt överraskad när det kändes orgasmsskönt nästan direkt. Och förvånande nog kom jag efter bara några minuter. Jag blev riktigt riktigt chockad. Jag kommer ju aldrig snabbt med mina fingrar.

Vill testa mer

Även om jag tidigare har önskat att det fanns mer att upptäcka ”där bak”, så inser jag nu att jag nog verkligen haft en mental spärr när det kommer till analsex. Och jag inser att denna spärr kan vara liknande den som gjorde att jag hade svårt att komma överhuvudtaget. Så nu känner jag mig helt plötsligt ivrig att i lugn och ro, sakta men säkert hitta mig själv kring det anala. För det är en knut jag vill lösa upp, och det som hände igår kändes som en början på ett nytt kapitel.

G-punktsorgasm bakifrån?

Avslutningsvis har jag börjat bli nyfiken på om det går att nå G-punkten från där bak. Jag kommer ju av G-punkts massage vaginalt och ska jag komma och få en ”analorgasm” så tänker jag att det nog är den vägen att gå. Den orgasmen jag nu fick var en blandorgasm av allt. Men jag har sett ett klipp för ett tag sedan där en kvinna blev G-punkts-masserad med fingrar, fast analt. Och hon verkade spruta på samma sätt som jag gör vaginalt. När jag såg detta tänkte jag instinktivt att att detta måste vi testa. Vi får väl se när detta kan bli av. 😊 Efter gårdagens upplevelse kom jag i alla fall ett par steg närmare en av mina numera stora fantasier. Att komma under analsex IRL.

Liw bakifrån med vita stayups

Nästa inlägg:
Porrtittande och onani

Läs också:14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00