ANNONS

324. Trekant med guldkant

/

Liws tankar

,

En trekant kan man ha ganska olika syn på. Om man nu kan tänka sig en trekant. Hur skulle den då vara? På vilket sätt skulle den utspela sig? Och hur får man egentligen till en trekant på bästa sätt?

Trekanten som växte

Vår syn på en trekant har verkligen ändrats. Från det att vi för cirka 3 år sedan började tänka oss tanken att testa en trekant, till hur vi ser på det idag om vi skulle ha det igen. Vår bild av att bjuda in en extra man i vårt sexliv då, var byggt på förhoppningar om något nytt och spännande. Men det fanns också en del rädslor i framförallt mig. Vi gick in med inställningen att testa detta en gång. Ett tillfälle. Med en kille som mer eller mindre bara skulle vara en levande dildo. Men ganska snart så fann vi oss i att faktiskt se fram emot att bygga upp en slags kompisrelation för återkommande träffar. Såsom det också blev med Mr Utvald och Moa & Henrik.

Vet nu vad som är vår grej

Våra tankar idag bygger ju på de erfarenheter vi har från det vi upplevt och jag skulle vilja säga att vi nu vet hur vi vill ha det när det gäller trekanter. Vi har helt enkelt kommit fram till vad som är vår grej. Alla par som testar sex på flera behöver nog göra någon sorts resa för att landa i vad som passar dem bäst. Men det kan nog skilja sig ganska mycket från par till par.

Mycket tankar inför trekant

När vi först närmade oss detta med att bjuda in en extra kille i vårt sexliv kan jag minnas att jag kände ”this is the shit”. Något som kommer krydda till livet. Men detta blandades med en hel del osäkerhet och hjärnspöken. Vad ska andra tycka? Riskerar jag vårt förhållande? Det får bara vara sex! Jag kommer inte kunna komma. Kommer jag må dåligt på vägen? Vi testar detta bara EN gång. Ja herregud en hel uppsjö av laddade tankar fanns i mitt huvud när jag tänker tillbaka.

Upphetsande tanke att delas i en trekant

Ju mer tiden gick och ju mer bekväm i kläderna jag blev desto mer vågade jag fantisera loss och verkligen tillåta mig att göra det. Och det som hetsade upp mig mer och mer var tanken på att männen verkligen vågade dela mig. Och för att det ska kunna ske måste de ju våga komma ganska nära. Så beröringsfobi fick inte förekomma. Men fortsatt helt utan något mellan männen. Tanken om att ha en DP växte naturligt fram.

Levande dildo blev älskare

Men under resans gång har jag insett att jag ville byta ut ordet ”levande dildo” till ”älskare”. Det gav upphov till lite fördomsfulla tankegångar i mitt huvud om polyamori. Halkar vi in på det nu? Men både jag och Love vill ju leva i tvåsamhet. Fast kring det sexuella har vi insett att vi är ganska öppna. Min syn på en MFM-trekant har definitivt förändrats. Ju mer extramannen vill ha mig och faktiskt vill lära känna mig, desto tryggare och därmed förbjudet sex blir det. Det kanske låter som två motsägelsefulla ord. Trygghet och förbjudet. Men det går definitivt att kombinera dessa. För med trygghet som basplatå blir jag vild och vågar mer sånt som är ”förbjudet”. Jag bara fungerar så. Och jag måste ha intimt sex för att det ska vara riktigt bra. Det har visat sig passa Love bra då hans största igångsättning är att se mig njuta så mycket som möjligt. Och ju mer intimt det blir desto mer kan jag njuta. Allt ska dock paketeras med tydliga gränser att det är en stundens älskare vi söker, om än gärna med möjlighet till återkommande träffar.

Hur tänker ni andra om trekanter?

Den typ av trekant som Love och jag numera går igång på har vuxit fram som mer och mer självklar för oss på senare tid. Men det hade varit superintressant att höra om andras vägar kring att gå ”utanför boxen” och testa en trekant, eller fyrkant för den delen. Hur man än gör det. Visste ni direkt er grej eller fick det växa fram? Och ni som än så länge bara fantiserar om det. Vad bär ni på för rädslor och förhoppningar?

Nästa inlägg:
Analsex på mitt vis


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00