ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

323. Test av Lush 2 från Lovense

/

Liws tester

,

Vibratorn Lush 2 från Lovense är en sexleksak som jag har sneglat på ganska länge. Jag har sett filmklipp på tjejer som använt den som verkar gå helt bananas. Därtill så har jag läst omdömen om den som t ex ”Helt fantastisk!” och ”Den är helt otrolig!” (Länk till butik) . Så denna bara måste jag ju testa. Lite dyr dock, men det kanske ändå är så att ska man ha riktigt bra grejer då får det kosta. Nu blev det dock så att Love överraskade mig med den som en julklapp. Så här kommer nu min recension av vibratorn Lush 2.

Med tanke på en gammal fantasi

Ni kanske minns min fantasi om att gå på en fest iklädd en trosa med vibrator i? Vid närmare eftertanke har jag dock kommit på att det inte hade varit så lätt för mig att komma med en sådan, då jag nog behöver kunna styra takt och placering av det vibrerade ägget med min hand vilket såklart inte är vett och etikett att göra på en fest. Och att kunna komma är en del i denna ”leken”. Så denna fantasi har fått ligga på is.

Är Lush 2 bästa festleksaken?

Men så såg jag denna lilla rosa gummigrej sticka ut ur kvinnor i olika klipp med en orgasmmin i ansiktet innan de exploderade. Och då började jag fantisera om att ha en sån här Lush 2 på en fest istället, då denna verkar nå G-punkten mer. Just stimulering av G-punkten är ju det som får mig att komma lättast. Och visst hade det varit häftigt och kittlande att komma ”offentligt” utan att det avslöjas utåt sett.

Ville testa på egen hand först

Jag hade ju ganska höga förväntningar när jag satte in den rosa manicken vid tillfälle. Love ville vara där och var ivrig att få trycka via sin mobil direkt som man sett på delade filmer. Men håll i hästarna kände jag. Jag vill nog testa den lite själv först. Så jag gick in själv i duschen och Love stod i alla fall nyfiket i dörröppningen. Jag förde in huvudet och lät det smala bandet sticka ut. Sen fick Love sätta igång vibrationerna med appen. Och ja det vibrerade inne i mig. Det tryckte inte åt något håll utan vibrerade bara. Jag som aldrig riktigt gillat vibrerande dildos blev direkt lite tveksam. Jag trodde denna mer skulle vibrera specifikt på min G-punkt. Rätt som det var höjde Love styrkan, men det blev inte bättre. Nu kunde inte Love från utsidan göra så mycket mer, så jag bad att få bli lämnad ensam en stund.

Använda Lush 2 på mitt eget sätt

Jag insåg ganska snabbt att bara vibrationer inte gav mig så mycket. Om jag samtidigt drog huvudet in och ut ur mig och hade vibratorn på stötvis så blev det riktigt skönt. Så här fortsatte jag med spänning en stund och det var nästan så jag trodde att jag skulle komma av bara detta…men inte riktigt. Så jag tillförde mina fingrar på klitoris och drog samtidigt det stötvist vibrerande huvudet ut och in. Och då kom jag skönt efter en stund. Det var kul att komma på ett nytt och skönt sätt och även lite befriande att trycket inne i mig blev så pass skönt att det räckte med min hand på klitoris därutöver för att komma. Så på så sätt var detta nya hjälpmedel häftigt.

Gav bra bäckenbottenträning

Men ursprungstanken var ju att ha den inne utan att röra den och gå omkring med den medan Love på t ex en fest får mig att komma genom att styra den med appen. Det föll ju ganska platt. Jag fick ju nu jobba för min orgasm, med två händer. Vilket inte är så ovanligt för mig, men ändå oväntat med denna förväntade supervibrator. Dagen efter hade jag liknande mensvärk eller träningsvärk. Men jag kände samtidigt att mina muskler i bäckenbotten och lår hade jobbat mycket. Vilket kändes som jättebra träning.

Lush 2 vid sex skönast ”face to face”

Vid ett annat tillfälle fick vi för oss att sätta in den vibrerande manicken inför sex. När vi skulle börja märkte jag att Love ville att jag skulle rida honom samtidigt som jag hade min Lush 2 kvar i mig. Och detta var absolut skönare än vanligt. För oss båda. Ingen av oss kom dock. Sen bytte vi till doggystyle och här hade Lush 2 mer eller mindre ingen effekt alls. Säkert för att den inte trycktes framåt lika tydligt. Sedan avslutade vi med missionären med mig i ryggliggande med benen ovan huvudet. Och då var det extra skönt igen för oss båda. Men åter igen inte att vi kom. Allt slutade med att jag ville att Love skulle fista mig, något vi inte gjort på väldigt väldigt länge. Vet inte vad denna tanken kom ifrån, men apparaten hade fått mig att längta efter detta. Och det var magiskt skönt. Men dagen efter…Jag var så öm i underlivet och i magen. Vilket jag inte vet av vilket jag fått det. Lite obehagligt dock.

Slutsatsen är en besvikelse

Så slutsatsen är att Lush 2 faktiskt är en besvikelse. Den är ganska dyr (ca 1200 kr). Och den fungerade inte på mig som det görs reklam för att den ska fungera. Din partner styr, du kommer. Inte på mig i alla fall. Alla är vi ju dock olika så på DIG eller din partner kanske den är ”Helt fantastisk”. Och jag måste erkänna att på det sätt jag kom med denna vid onani var jätteskönt. Och det förhöjde tydligt sexet i vissa positioner. Så om ni vill testa på och köpa den så hittar ni den billigast just nu för 1174 kr på Joyland (Länk till butik) och på Sinful (Länk till butik). För övrigt så har det tydligen även kommit en Lush 3 som ni kan köpa på Joyland för 1395 kr (Länk till butik). Ännu lite dyrare men den kanske också är ännu bättre? Men som sagt så var Lush 2 en besvikelse för mig. Om du har andra erfarenheter av den och/eller har några förslag på andra sätt att använda den som kanske skulle få mig att uppskatta den mer så får ni gärna skriva en kommentar om det.

Kommer fler tester

Jag (och Love) tänker nu i vår att börja testa olika sexleksaker och sexhjälpmedel. Vi kommer göra det helt och hållet i egen regi utan några samarbeten med företag, även om vi kommer att länka till var man kan köpa produkten. Men grejerna kommer vi att köpa in själva för egna pengar. Detta just för att jag vill att recensionerna ska bli så ärliga och äkta som möjliga. Först ut var nu detta test av Lush 2 från Lovense. Har ni någon tanke på något som ni vill att jag (vi) ska testa så får ni jättegärna skriva det som en kommentar nedan.

Nästa inlägg:
Trekant med guldkant


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00