ANNONS
PersonuppgifterCookies

322. Allt om äventyren med Moa och Henrik

/

Liws äventyr

,

Här kommer nu mitt andra nostalgi-inlägg. Förra handlade ju om hela historien om Mr Utvald. Denna gång blir det en tillbakablick på våra äventyr med Moa och Henrik.

I de lugnaste vatten

Efter en liten äventyrspaus över vintern för två år sedan fick vi kontakt med Moa och Henrik. Två personer som visade sig matcha oss väldigt bra. Men det var lite att köpa grisen i säcken då de var väldigt diskreta på nätet. Deras profil var utan bild och avslöjade inget utöver det nödvändigaste. Men deras inledande meddelanden till oss gjorde att vi ändå kände att de verkade lovande.

Bra personkemin

Den personkemi som visade sig växa fram mellan oss alla fyra känns nästan lite surrealistisk. Jag och Moa fick väl en extra ”kompisrelation” och ringde varandra ibland och tog en promenad under några av våra äventyr. Något Love och jag insåg var att vi hade en längtan efter att umgås med ett annat par där alla fyra fungerar bra ihop som vänner. Där männen fungerar bra ihop, där kvinnorna fungerar bra ihop och där även det diagonala stämmer. Inte minst sexuellt. Dvs att kemi finns mellan i detta fall mig och Henrik och Moa och Love. Såklart kan inte alla dessa kombinationer fungera till 100% då det är åt så många olika håll men till 80% fungerar alldeles utmärkt. 😉

Allt kring äventyren med Moa och Henrik hittar du här:

Sökandet pågår – Kan vi hitta rätt par?
Ett par på gång för kemiträff
Varför äventyra med fler i sängen?
Vår fika med våra likar
Håller spänningen vid liv
Fyrkant planeras
Vår intima parträff del 1
Vår intima parträff del 2
Partnerbyte oväntat naturligt
Fyra i vårt esse del 1
Fyra i vårt esse del 2
Var fyrkanten lite för bra?
Sommarsex på fyra del 1 – Välkomnandet
Sommarsex på fyra del 2 – Båtturen
Sommarsex på fyra del 3 – Grillchillpill
Svartsjuka kom oväntat
Trekanter och fyrkanter är som päron och äpplen
Resfeber och huskurer
Varmt te och uppsnack
Avskilt och avklätt med nära vänner del 1
Avskilt och avklätt med nära vänner del 2
Nytt äventyr i decembermörkret
Oväntat lyft
Flashbacks från singellivet
Äventyret är över

När jag nu idag läser och minns tillbaka på hela vår ”kärlekshistoria” med Moa och Henrik så slås jag av vilka fantastiska minnen för livet vi fått tillsammans.

Nu vet jag ju inte hur Moa och Henrik känner då vi inte har någon kontakt alls idag. Men för Love och mig så har vårt år med Moa och Henrik varit något av det häftigaste och mest obeskrivligt ”livskryddande” vi har varit med om. Och jag har en känsla av att Moa och Henrik borde känna något liknande.

Vår stora äventyrsdipp

Tyvärr slutade ju allt med skilsmässa. Inte för oss, men för Moa och Henrik.Vilket såklart tog ner oss på jorden. Ja ibland dippar livet och detta var väl vår stora dipp kring våra sexuella äventyr. Men vi fick samtidigt klarhet kring vad det betytt för oss att göra en resa med flera andra. Kanske hade vi byggt speciellt starkt band med Moa och Henrik, då vi så tydligt sökte vänskap också.

Äventyren med Henrik

Så en dag fick vi ett oväntat erbjudande från Henrik att testa en trekant med honom. Och vi var snabba att föreslå en övernattning därtill. Något som vi fantiserat om länge.

Allt kring äventyren med Henrik hittar du här:

Ett nytt äventyr knackar på dörren
Att välja vän efter skilsmässa
Hotwifing – Hur kom vi in på det?
Dubbelmacka på gång
Ménage à trois planeras
Träningsmotivation av våra äventyr
Min övernattning med två män – Förspelet
Min övernattning med två män – Samspelet
Min övernattning med två män – Slutspelet
Potensmedel för att hålla stången
På ett eller annat sätt
Uppladdning
Första halvlek i heta trekantsmötet
Andra halvlek i heta trekantsmötet
Ett avslutat kapitel

Slog det mesta

Denna episod slog ju nästan allt det andra. I alla fall sexuellt. Nu var vi på maxnivå fantasimässigt. I alla fall som det kändes då. Eller som jag nämnt tidigare så är allt detta häftigt på helt olika sätt. Gillar man päron eller äpplen bäst? Vi kan nog inte välja. Träffarna med Henrik var nästan maximala upphetsningsmässigt och kring den sexuella njutningen.

En MFM ger mig och Love det. Vid första träffen var det extra magiskt då Love och Henrik kändes väldigt kompisaktiga. Och det smälter jag av som jag nämnt tidigare.

Kåtheten dog

Och vi fick testa övernattning, vår STORA MFM-fantasi. Det jag nog kunde sakna var att Henrik inte riktigt gick igång fullt ut på att titta på som inslag vilket speglade av sig i att han inte var helt bekväm med att Love tittade på. Efter andra träffen smög det sig fram att Love och Henrik småtjafsat lite över sms kring filmning av en eventuell träff framöver. När jag fick veta detta (som tur var fick jag veta det efter vår sista träff) dog min kåthet ganska fort och vi avslutade. No hard feelings dock, bara olika syn på det hela. Henrik kunde helt enkelt aldrig tänka sig att filma något. Vi insåg att om vi ska träffa en extraman igen får han inte avskräckas av eventuell filmning utan helst gå igång på det. För det är ändå något som ger framförallt Love väldigt mycket att kunna ha det på film för att kunna återuppleva det hela.

Hur har äventyren påverkat mina fantasier?

Har alla dessa äventyr gjort att vi vill öppna upp massa andra dörrar kring sex? Både ja och nej. Jag drömmer fortfarande inte om varken gangbang, traditionella klubbesök eller att själv träffa en annan kvinna. Inte heller att vara på helt egna träffar med en extraman som en ”riktig” hotwife. Men jag fantiserar om att utveckla ”älskare-aspekten” vid en trekant (MFM). Tänket att jag under träffen är lika mycket extramannens som Loves. Det kittlar min fantasi enormt. Och med en extraman som kan vara bekväm med att titta på lite ibland och som framförallt är ok med att bli betraktad som en del av igångsättningen. Jag fantiserar också om både hångel/petting med en annan man i en bil med Love som chaufför. Att testa nakenbad/strandhäng nakna och att gå på klubb på tre eller fyra. Båda de sistnämnda som ett slags förspel.

What a wonderful world

Jag är så glad att denna värld öppnades för oss. Inte minst eftersom det är en krydda som piffar upp vårt (sex)liv så pass mycket att det bidrar till nyförälskelse mellan mig och min man. Få saker får en att älska livet så mycket som att känna en touch av nyförälskelse.

Nästa inlägg:
Test av Lush 2 från Lovense

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00