ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Vibesensation.se

Tävling: Vinn världens lyxigaste ”rabbit”!

/

Promotion

,

Tävlingar

,

Det här har aldrig hänt förut på den här bloggen. En tävling! Men jag kände att det vore kul om jag kunde bjuda er på chansen att vinna en riktig lyxig leksak. En sån där man annars kanske är lite för snål för att köpa. Så passa på nu. Lycka till! 🙂

Alla Hjärtans Dag giveaway!

För att fira kärlekens dag har jag valt att samarbeta med VibeSensation.se för att ge en av mina underbara följare chansen att vinna en av världens lyxigaste ”rabbit”-vibratorer, nämligen Soraya 2 från svenska tillverkaren LELO, värde 2099 kr! Perfekt present till din partner eller kan ni tänka er ett bättre sätt att utöva självkärlek?

LELO_SORAYA2_Product_Angle_Aqua_1772

Här kan ni läsa mer om Soraya 2:
https://vibesensation.se/produkt/soraya-2-aqua/

För att delta i tävlingen så är det bara att skicka ett mail med ditt namn och kontaktuppgifter (adress, telefon och mail) till vinn@vibesensation.se innan den 15 februari 2021 för att vara med i tävlingen. Vinnaren kommer att kontaktas i februari via mejl.

Nästa inlägg:
Allt om äventyren med Moa och Henrik

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00