ANNONS

320. Allt om äventyren med Mr Utvald

/

Liws äventyr

,

I dessa tider blir det lätt att jag nostalgiskt ser tillbaka på tiden innan Coronan slog till och ja fram till den andra vågen slog till i höstas. Sedan dess har allt legat på is vad gäller äventyr för oss även om vi håller ögonen öppna på Hemligg.se. Jag kommer nu i två inlägg samla alla mina tankar kring våra sexäventyr. Det händer till och från att någon frågar om detta och vill veta hur man enklast kan läsa om våra äventyr. Och sedan vill jag också få med mina tankar så här efteråt vad allt gett mig och kanske tillägga lite saker ”off the record”. Så här får ni nu allt serverat.

Vad äventyren gett vår relation

Jag har verkligen älskat våra äventyrshelger. Som faktiskt hunnit bli hela 8 st. Och även om det var ett bra tag sedan många av dem ägde rum finns de mig väldigt varmt om hjärtat. Som otroligt fina och sköna minnen. Kanske dessa starka minnen beror på att jag har dokumenterat allt här på bloggen och återkommande går in och läser igenom ett äventyr eller två. Men jag tror också det handlar om att de varit väldigt speciella för oss. De är ofta väldigt förknippade med en period av starkt kärleksband mellan mig och Love. Och när jag tänker på dessa träffar blir jag extra pirrig i min känsla till Love. Ja förknippat med lite småförälskade känslor. Det är också tillfällen som jag inför har ”gjort det bästa” av mig själv i form av träning, piff och klädinköp. Vilket har gjort att jag mått väldigt bra i mig själv vid dessa träffar.

Att dela hemligheter och starka lustkänslor för en ju också närmare varandra som par. För min del har det varit viktigt att vi gjort detta tillsammans. Att tillföra denna typ av krydda har i vårt fall varit hälsosamt och vitaliserande för vårt förhållande och för oss själva.

Vilket jag nog innerst inne känt hela tiden. Fast samtidigt har det känts lite läskigt, om än spännande också. För man kan ju aldrig vara helt säker på utfallet.

Äventyren med Mr Utvald

Det började ju med att vi hittade Mr Utvald. Han var vår inkörsport till allt detta.
Allt kring äventyren med Mr U hittar ni här:

Vårt sexuella äventyr ger nyförälskelse
Sexäventyret fortsätter trots bakslag…
Kemiträff – Känns det rätt, lätt och hett?
Hjärnspöken oroar inför trekanten
Tankar inför dopparedagen
Träffen med vår utvalde extraman, del 1
Träffen med vår utvalde extraman, del 2
Vår trekant summeras
Vägen till vår trekant
När man får tänka om
Sexträff på nytt med vår extraman – Del 1
Sexträff på nytt med vår extraman – Del 2
Linsmus – Allt kom på film
Returmatch i gympasal
Sex i en gympasal
Hotellweekend för par = Sexweekend?
Bara en barfantasi
Baksidan med en levande dildo

Prestigelöshet gör oss kåta

Mr U var egentligen inte mitt förstaval till extraman då jag initialt charmades av en annan man på nätet som var duktig på att skriva. Han visade sig dock vara något av ett bottennapp då han blev jättesur av en fråga vi ställde om skydd och säkerhet. Vilket är viktiga frågor för oss. Love däremot kände från början att Mr U var ett bra val då han kändes prestigelös. Så det var faktiskt Love som till slut styrde in mig på honom. Men jag var ju ändå den som också behövde godkänna. För mig såg Mr U initialt lite för ”cool” ut och var även lite mycket inne på analsex. Det som jag inte ville ha. Men nyckeln för våra äventyr har visat sig vara prestigelösa personer. Vilket denna man verkligen visade sig vara. Jag älskar numera människor som är just detta och det är den huvudingrediens vi vill ha i vår äventyrskaka. Inte personer som säger sig vara det, utan som beter sig som att de är det. Denna egenskap är lite svår att avgöra om man själv har tror jag. Men man märker det ganska snabbt. Framförallt när man väl träffas irl.

Min knapp var nyckel till fler äventyr

Träffarna med Mr U var väldigt heta! Och Love och Mr U hade bra personkemi vilket är en väldigt sexig detalj för mig som kvinna i en MFM har jag märkt. Ju tryggare jag känner mig och ju mer vänner Love och extramannen blir desto mer vild i sängen blir jag. Träffarna med  Mr U var lagom nybörjaraktiga med mig och Love i ganska stort fokus. I alla fall kring orgasmdelen. Vi upptäckte ju att jag kunde komma med en annan persons hjälp, i detta fall Love, utan att behöva gå in i mig själv. För första gången kände jag att min orgasm var cool och självständig tillsammans med en annan person (eller 2 personer i detta fall). Detta var en revolutionerande upptäckt för mig när det gäller att vilja fortsätta äventyra. Men så träffade Mr U kärleken. Faktum var att han blev ihop med sitt ex igen. Det är han vad jag förstår fortsatt idag. Vi är glada för hans skull och vi har hörts av kort någon gång ibland. Men vi ser inte att det finns några utsikter för en come-back.

Jag har hittat en ny del av mig

Jag som alltid varit monogam ut i fingertopparna. Både sexuellt och levnadsmässigt. Men jag insåg att denna krydda tillfört något extra till vårt sexliv. Även om jag rent levnadsmässigt fortsatt är väldigt monogam. Jag som alltid älskat flirtande och hånglande med en ny person, men som sedan tappat allt självförtroende när sex kommit in i bilden med en ny. Jag insåg att denna krydda gav mig en del av mig själv som jag saknat. Det sexuella självförtroendet på djupet.

Hur mycket Love än kunde få mig att känna mig trygg och få mig att komma så var detta en ny dimension. Jag insåg att min inre sexuella resa inte var slut och att allt detta både läkte gamla sår och fick mig att bygga nya broar. Jag kunde helt plötsligt njuta på djupet under aktivt sex när jag släppte att jag var så annorlunda vid orgasmdelen. Penetrerande sex togs till en ny nivå när huvudet var avslappnat och jag och Love hittade ett nytt sexliv. Detta berodde på att jag nu var helt trygg med att jag kunde komma utan att skärma bort den/dem jag hade sex med. Vilket var galet häftigt både i vardagen och vid äventyr.

Och som en väldigt stor bonus var ju att allt detta var (och är) Loves stora fantasi så det blev verkligen win win. Detta resulterade i att Love och jag upplevde vår mest kåta period ever. Och såklart längtade vi efter mer och det blev mer. Men det får vi ta och minnas tillbaka till i nästa inlägg. 😉

Nästa inlägg:
Om att våga bli förälder på nytt12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00