ANNONS

318. Mognare Liw

/

Samliw

,

UnderLiw

,

Det är rätt häftigt att inse hur man utvecklas på alla möjliga sätt. Vårt sätt att ha sex och komma på har förändrats mycket senaste 10 åren. Jag kommer på ett helt annat sätt nu än då. Trots att jag är ihop med samma man.

Mitt sex som 30-åring

Under våra första fem år ihop hade vi efter en hånglande uppvärmning ofta vanligt samlag tills Love kom. Därefter så behandlade han mig med sina fingrar samtidigt som jag tog på min klitoris. Egentligen ville jag på den tiden bara ha hans fingrar stilla inne i mig, med möjligtvis lite pillandes framåt. Men mest vara där som en stilla dildo. Det var skönast. Och sedan tog det väl ca 10-15 minuter innan jag kom. Ibland när vi hade penetrerande sex tog jag på mig själv samtidigt och ibland kom jag då om Love varierade och stundtals var mer still eller drog sakta in och ut. Min klitoris behövde stimuleras ostört så att säga.

Mitt sex som 40-åring

Idag har vi sex på ett helt annat sätt. Hångel och 69:an är fortfarande en bra start tycker vi båda. För att sedan ha sex i olika ställningar. Lite varierande men ganska många, även om det är några som nästan alltid är med som t ex allas favoritställning bakifrån. Vanligtvis så brukar Love vilja få mig att komma mitt i. Han vill se mig njuta som en del i sin upphetsning och uppladdning. Han pausar då och behandlar mig med sina fingrar tills jag kommer. Vilket nuförtiden nästan går direkt genom att han trycker på ”G-punktsknappen”. Men ibland manar jag honom att dra ut på njutandet och göra det mindre intensivt. Och då får mina fingrar på klitoris ta mer utrymme. Därefter fortsätter vi att ha penetrerande sex. Så varvar vi. Ibland kommer han under samlag, men 80-90% av gångerna slutar det med att jag ber honom lägga sig ner så suger jag och tar hand om honom tills han kommer. I min mun. Detta hetsar upp mig mer och mer med åren, att få honom att komma i min mun. Och jag vet hur mycket han älskar det. Och han kommer numera lättare på detta sätt än vid penetrering.

Blivit känsligare med åren

Senaste året har vi dock upptäckt lite nya saker. Jag har ju nämnt att jag nyligen upptäckt att jag kan komma genom att rida Loves fingrar i ryggliggande. När jag står på alla fyra och Love agerar kuk med sina fingrar har jag varit väldigt väldigt nära, men ännu inte kommit. Och förutom upplyft och påsatt då jag kan komma så vill jag mer och mer att Love bara drar sina fingrar in och ut ur mig med lite tryck framåt så kommer jag. Jag säger åt honom att röra sina fingrar som en kuk. Om han som tidigare koncentrerar sig på att bara trycka på G-punkten blir det nästan för intensivt. Vilket det aldrig var förr. Så jag har blivit känsligare på ett positivt sätt med åren. Jag kommer lättare av mindre stimulans. Men jag kommer fortsatt inte av ett vanligt samlag. Även om det är nära när vi varierar Loves fingrar med samlag.

Svårt att komma samtidigt

Jag fick frågan nyligen om jag och Love kan komma samtidigt, men det gör vi väldigt sällan. Detta tror jag beror på att vi inte kommer på traditionellt sätt. När jag precis hade lärt mig komma med mina fingrar liggandes på mage under samlag bakifrån, då kunde vi komma samtidigt. Men det var många år sedan nu.

Båda är vi nog lite ”annorlunda”

Om jag tidigare kände mig annorlunda för att jag hade svårt att komma, så känner jag mig fortfarande annorlunda. Men nu för att jag kommer på ett lite annorlunda sätt. Eller vad vet jag om hur andra kommer egentligen. Jag bara förutsätter att de flesta kommer av vanligt samlag och/eller genom att ta på klitoris. På ett eller annat sätt. Och många män kommer ju av bara vanligt samlag. Och om Love tidigare hade svårt att komma med min mun/händer har han numera lättare att komma på detta sätt än vid samlag. Så han kommer inte heller lika lätt på ”traditionellt” sätt, så vi är nog lite annorlunda båda två. Eller så är det kanske så att alla är annorlunda på sitt sätt? 🙂

Nästa inlägg:
Varning för barn!


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00