ANNONS

317. Utelek och rollspel

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Denna vecka har jag tagit en liten paus i bloggandet. Det var inte planerat, men det föll sig så. Vilket nog var precis det break jag behövde. Min blogg har strulat lite senaste månaden rent tekniskt, vilket har varit frustrerande. Men nu verkar det i alla fall som att de problemen snart ska vara lösta.

Snön har gjort mig gott

Veckan som gått har i alla fall gjort mig väldigt gott. Jag har fått uppleva massa snö, som nu täckt nästan hela landet och det gör mig lycklig i själen. Jag blir verkligen som ett barn på nytt i vinterlandskap. Förra vecka hamnade jag ju i obalans pga yttre faktorer. Den obalansen har nu sakta men säkert försvunnit. Nummer ett i det är att jag har varit ledig och därmed kommit bort från yttre bekymmer. Sen har jag fysiskt tränat mycket och fått massa frisk luft. När vintern med snö kommer då är jag ute på ett helt annat sätt. Men mest av allt har jag fått skratta och vara väldigt barnslig och släppa fri lekfullheten i mig.

Barnleken gav mer sexlust

Jag har lekt i snön med mina barn. Vi har krupit i snön, åkt ner för snöhögar på plastpåsar och rullat klot i snön. Vi har haft ett sådant skratt- och buspass varje dag i nästan en vecka och jag har känt full lycka och närhet till barnet i mig. Inte helt oväntat har detta släppt på spänningar på djupet. Och lite härligt och oväntat så har det också haft en positiv i effekt på sexlusten och gett upphov till en kåthet som snurrat i mig direkt efter varje lekpass. Jag bara älskar snö och allt som har med det att göra. Det väcker en sådan värme i mig. Ju kallare och ju vintrigare ute desto varmare blir jag i själen. 😊 Jag har denna vecka också passat på att bada varmt och ofta och det är något jag också märker att jag mår väldigt gott av. Jag har blandat kallt och varmt kan man säga.

Fantasier och rollspel

Och som grädde på moset har vi fått till ganska mycket sex. Spontant och oplanerat för ovanlighetens skull. Och med lite ”rollspel” inblandat som krydda. Jag är väl inte så mycket för traditionellt rollspel, men på sista tiden har Love och jag haft en grej mellan oss som går ut på att vi viskar sexiga saker till varandra under sex. Förbjudna saker. Sånt som vi fantiserar om. Denna vecka har mycket handlat om att jag blundande föreställer mig att Love till och från är en annan man och sedan skiftar jag mellan upphetsningen kring detta och att det i nästa stund är Love där bakom mig igen. Detta gör mig sjukt kåt. Love är fullt med på detta rollspel och gillar att betrakta mig och se mig bli kåt av denna fantasi. Vilket gör just detta spel väldigt sexigt.

Våra igångsättningar passar ihop

Love gillar ju att observera mer än att agera för att bli kåt, medan jag mer är inne i det jag gör och gillar att agera. Det speglar faktiskt lite hur vi är som personer, både i och utanför sängen. Just denna typ av rollspel har visat sig vara något vi går igång mycket på båda två. Och det boostar vårt sexliv. Gemensamma igångsättningar är verkligen tacksamma. Speciellt när man hittar något som man inte tröttnar på. Sen kan ju fantasifiguren skifta såklart. Så now I’m back in business. 😃

Nästa inlägg:
Mognare Liw


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00