ANNONS
PersonuppgifterCookies

316. Den nyckfulla sexlusten

/

Liws levande

,

Samliw

,

Nu har jag haft denna lustblogg i 3 år och då den handlar om sex och lust gäller det ju att behålla närheten till den där lustkänslan hyfsat. Om inte annat så förväntas det väl lite av mig att jag ska vara lite smått sexsugen titt som tätt. 😉

Känslig för yttre faktorer

Lusten är ju dock lite nyckfull och går nog i perioder för det flesta. Jag vet inte hur ni andra fungerar. Hur er sexlust styrs. Men för egen del så är jag ganska känslig för yttre faktorer. Mer än jag vill. När allt flyter på runt mig ökar min lust ofta. Men om det kommer för många käppar i hjulet då kan lusten på kort tid nästan totaldö.

Tyngdes ner av alltför mycket

Detta hände mig nu i veckan. Under några veckor eller egentligen i någon månad har fler och fler saker tyngt ner mig. På mitt vanliga jobb har det dykt upp en del irritationsmoment som jag inte haft tidigare. Bloggen har strulat rent tekniskt en längre tid som gjort att jag tappat besökare. Och det har varit utom min kontroll. Coronan ligger som ett lock över det mesta och sexäventyr känns hopplöst avlägset nu. Vi har i och med läget valt att pausa letandet efter nya vänner med förmåner även om vi fortfarande håller ögonen öppna på Hemligg. Jag har dock inte velat inleda något nu när jag inte är i balans och vi inte ser slutet på pandemin än, även om början på slutet kanske kommer i vår.

Tappade sexlusten helt

Häromdagen var jag på botten. Det imaginära taggbusksnåret runt mig hade trasslat sig helt runt mina fötter och jag hade till slut kört fast. Jag sa irriterat till Love att det inte fanns på världskartan att jag ville eller kunde tänka på sex mellan oss.

Även om det så att säga borde ”vara dags” för det. Jag sa det ganska vasst för jag hade tillfälligt helt tappat kontakten med min lust. Och det i sig kan ju irritera mig i och med att jag också känner att ”the show must go on” som den lustbloggerska jag nu är.

Inget Love kunde göra

Jag kände dock att mina bekymmer orsakades av yttre faktorer och inte att jag mådde dåligt i mig själv. Om bara dessa yttre omständigheter kunde ordna upp sig eller lugna ner sig skulle min lust och glädje komma åter. Men i stunden fanns det inget Love kunde ha gjort som hade fått mig kåt. Han kunde bara lyssna på mitt bekymrande.

Hur kan man ha sex varje dag?

I samband med denna dipp på min sexlustkurva så funderade jag över om det verkligen finns några som kan ha sex varje dag. Oavsett vilka prövningar deras lust utsätts för av yttre omständigheter som man har svårt att styra över själva. Jag tänker främst på inspirerande par som Tess med make som verkar haft sex i näst intill 1000 dagar i rad. Imponerande helt klart 😘, men det hade aldrig fungerat för mig/oss. Inte ens om vi hade varit barnfria varenda dag. Inte bara att jag uppenbarligen tappar sexlusten ibland. Utan även för att jag känner att jag måste få längta lite efter sex. Jag behöver nog t o m som häromdagen bekymra mig över min uteblivna lust ibland. För efter regn kommer ju oftast solsken som det så fint heter.

Lusten är på väg tillbaka

För efter att vi pratat ut lite och ridit ut stormen på jobbet och sett till att få lite nytt hopp om bättring på bloggen så lättade snåret runt mina fötter. Mycket pga att jag gjorde några aktiva val som hjälpte mig.

På bara några dagar hade det som i början av veckan tyngt mig och gjort mig tröstlös, om inte lösts så i alla fall underlättats betydligt.

Helt redo för sex var jag dock inte när jag skrev detta inlägg (fredag kväll) även om jag kände att viljan och lusten åter började närma sig. Men jag kan nu på lördag förmiddag meddela att jag mer eller mindre kommit tillbaka till mitt normala ”lustiga” jag efter lite underbart morgonsex. 😉

Nästa inlägg:
Utelek och rollspel10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00