ANNONS

314. Min Liwliga nyårskrönika 2020❣️

/

Liws tankar

,

Så var det dags att sammanfatta året 2020. Det är ju nästan omöjligt att göra detta utan att nämna fucking Coronan. Men innan denna dök upp i vår värld visade jag er mina favoritsexhjälpmedel med en lite oväntad vinnare. Mitt i vintern var också äventyret med Moa och Henrik oönskat över, vilket var tungt initialt. De hade ändå kommit att betyda mycket för oss på kort tid. De hade ju faktiskt hunnit bli ett av våra tre närmaste par på bara ett drygt halvår. Jag lade i och med detta mina p-piller på hyllan för gott.

Jakten på heta porrklipp började med er fantastiska hjälp och jag blev mitt i allt kåt på några av mina läsare. Så var det äntligen dags att berätta om vår nya idé som vi ruvat på ett tag, sajten Hemligg. Det var SÅ kul att till slut få berätta om detta för er.
Så äntligen fick jag också presentera min lista över hetaste porrscener. Filmklippet på plats nummer ett har verkligen det lilla extra enligt mig. Stolpe ut på listan som jag i efterhand nog hade velat ha med vill jag istället bjuda på nu. En riktigt het övernattning (OBS! Porrvarning på länken).

Vi kom i april in i en ond cirkel i sexlivet. Coronasex var nu sedan en tid ett faktum. Jag försökte bota huvudvärk med orgasmer med ganska gott resultat.

I maj knackade ett nytt äventyr på vår dörr och denna gång var det Henrik solo som ville titta in. 😉 Efter lite fundering var vi på och tankarna började fort sväva iväg.
Men innan det blev allvar av detta valde ni läsare ut en sexig outfit till mig även om jag själv hade en annan favorit än den vinnande outfiten.

Så började vi förbereda oss inför trekantsträffen med Henrik, med pessar och en egenkonstruerad gameplan. Så en helg i början av sommaren förverkligade vi en av våra stora fantasier med övernattning på tre. Det var så man fick nypa sig lite i armen. Efteråt var vi helt slut, men väldigt nöjda och uppspelta på en gång. Vi avslöjade efteråt att både Henrik och Love tagit hjälp av potensmedel för att fixa två dagar med sex. Efter att alla intryck lagt sig, mitt i sommaren, kom stress inför insläpp på vår nya sajt Hemligg.

Jag snöade åter in mig på (mitt i värmen 😉), att mammor behöver få känna sig sexiga ibland. Med det i bakfickan bokade vi in en andra träff med Henrik, denna gång i en ungkarlslya mitt i vår stad. Sommaren började närma sig sitt slut.

Andra träffen med Henrik var också lyckad men det kändes ändå lite som ett läckert avslut på vår långa kontakt med Henrik. När detta var tydligt uttalat på tre och kontakten var avslutad blev jag oväntat kåt på en speciell läsare. Och det fortsatte jag egentligen vara hela hösten även om jag inte nämnde det för er mer än i september. Jag fick min första tribute av honom och jag kan avslöja att jag även skickade min första tribute tillbaka.

I oktober hade jag en ny sexuell upptäckt där jag insåg att jag kunde komma medan jag var aktiv. Detta var superläckert och gjorde mig glad i själen. I november blev jag avslöjad som Liw av en nära väninna och det gick faktiskt över förväntan. Det var nästan lite befriande. Livet var så blandat för mig i denna månad. Hemligg innebar väldigt mycket spännande känslor. Coronan la sig ju dock åter som en blöt filt över hela samhället och vi kunde konstatera en andra våg. Det tog ned mig. Vi öppnade i alla fall upp för att hitta några nya vänner med förmåner via Hemligg.

I december blev det mycket diskussioner om manligt och kvinnligt på bloggen och det blev en del skrivande om detta. En polett föll ned för mig kring hur mycket min G-punkt är nyckeln till min orgasm. Inte mycket för världen kanske men det betydde mycket för mig att inse detta.

Nu ser jag fram emot 2021. Vad väntar runt knuten? Åh jag har så mycket tankar kring detta. Du skulle bara veta. Men jag får hålla på alla förhoppningar och tankar då det ju oftast inte blir exakt som man tänker sig. Men det blir oftast bra ändå. 😉😁

Nu vill jag önska er, mina kära läsare, ett riktigt riktigt gott nytt år❣️

Liw önskar Gott Nytt År!

Nästa inlägg:
Gravid, klimakteriet eller biverkningar?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
107

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00