ANNONS

313. Kärlek och Anarki

/

Liws levande

,

Ni har väl inte missat tv-serien Kärlek och anarki? Det är en tv-serie jag verkligen kan rekommendera. Den innehåller en lekfullhet som kittlar det lilla extra. Och som krydda på moset så har den en hel del anspelningar på sex. Både jag och Love fastnade för den.

Om en vanlig mamma

Serien handlar om Sofie, en kvinna i 35-årsåldern med man och barn som tar sig friheten ibland att onanera på toaletten. Hon har hela sitt liv försökt passa in och gjort allt för att inte bli som sin far med psykiska diagnoser. Det är hennes största rädsla. Men pga denna rädsla för att uppfattas konstig och att inte vara som alla andra vågar hon inte leva ut den hon innerst inne är. Så får hon jobb på ett bokförlag som konsult och springer in i Max, en ung IT-kille.

Börjar leka med en ung kille

Max råkar komma på Sofie när hon har en onanistund på kontoret när hon tror hon är själv kvar. Detta leder till en spännande lek där de hittar på pinsamma uppdrag åt varandra. Man inser mer och mer att Sofie inte lever i en sund relation och att hon inte vågar leva ut vem hon egentligen är. Och att Max påminner henne om hur hon innerst inne vill vara.

Udda onaniteknik

Något som både förundrar mig och gör mig konfunderad är Sofies sätt att onanera och komma. Stående onanerande med handen under en vad det verkar både kort och pressad stund verkar hon komma ganska lätt. I och för sig kollande på porr. Men det där hade aldrig fungerat för mig. Stående slappnar jag inte av mycket när jag onanerar. Och inte med bara min hand i ett stressat läge. Men för de som detta fungerar för är jag imponerad. Eller är det kanske bara på film? 😉

Lek som leder till sex

En av de häftigaste sakerna i serien är definitivt Sofies och Max utmaningar till varandra. Utmaningarna är inte av sexuell karaktär utan handlar mer om att våga saker. Pinsamma saker, som att gå baklänges en hel dag. Dessa tokigheter leder dock till en ökad sexuell spänning mellan Max och Sofie. Som de såklart till slut inte kan motstå. Det är också lite sexigt med åldersskillnaden mellan Sofie och Max. Och även om det är lite sorgligt att Sofie är otrogen, så är det riktigt hett mellan henne och den unge IT-killen.

Lekfullhet är viktigt för sexlivet

Sen fullkomligt älskar jag hur de bygger upp en kåthet genom att på ett busigt sätt lära känna varandra innan de väl hamnar i säng. Det gör mig extra kåt. Att de just tänder på varandras egenheter och lustigheter. Det visar på hur viktigt det är med lekfullhet och spänning när det kommer till sex. Sex som blir slentrian är aldrig så hett som när lekfullheten får ges spelrum med spänningen i att man inte riktigt vet hur allt ska bli.

Så om ni missat denna serie så kan jag rekommendera att ni myser ner er i tv-soffan och plöjer igenom de 8 halvtimmeslånga avsnitten på Netflix. Och se sen till att ni inte tappar lekfullheten. 😉

Nästa inlägg:
Min Liwliga nyårskrönika 2020❣️


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12
106

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00