ANNONS

312. Sexiga bilder hör till en lustblogg

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Så var det självaste julafton idag och jag vill dagen till ära bjuda er på några sexiga julkort. Men det är inte alltid så lätt att ta snygga sexiga bilder. Även om jag gillar att posera och vara med på kort.

Exhibitionist, javisst

Det är nog ganska tydligt att har jag en exhibitionistisk ådra i mig. Men den agerar lite i det tysta. Jag är inte så utåtriktad även om jag gillar att tycka och tänka. Jag har ju vänner som är mitt raka motsatta. Väldigt utlevande i vem de är när de träffar andra, men som i sängen eller i sitt ”andra jag” är mer återhållsam. Såklart kan man vara utåtriktad både sexuellt och i sin person likväl som man kan vara blyg både utåt sett och inåt. Själv är jag nog en blandning.

Är i grunden blyg

Jag har en blyghet i grunden utåt sett men under detta, om man kommer innanför, är jag väldigt social. Och även om jag blivit både mognare och modigare med åren så finns min grundblyghet kvar. Och jag kan både gilla denna sida av mig samtidigt som jag ibland bara tycker den är jobbig.

Vill bjuda på mer bilder

Hur som helst så har jag funderat ganska mycket kring det här med bilder på mig. Jag vill gärna bjuda på mer av mig själv. Men då jag inte kan publicera bilder med mitt ansikte och med vardagen bakom så blir det ju lite mer komplicerat. Men jag är övertygad om att det går att på ett personligt sätt dela fler bilder än vad jag hittills har gjort. Det är i alla fall en ambition jag har inför nästa år. Det skulle ge mig mycket energi om jag hittar rätt nivå. För en lustblogg tycker jag ska innehålla inspirerande sexiga bilder.

Gillar att klä upp mig och av mig

Att posera sexigt och ta bilder är något som jag började gilla för några år sedan. Vi beställde då en hel del sexiga underkläder och skor från Kina, som de flesta verkade göra ett tag. De var inte sköna och inte speciellt användbara. Men de såg himla läckra ut på bild. Sen har detta övergått till att jag senaste åren inhandlat mycket sexiga klänningar på second hand. Och nu senaste tiden har jag fått upp ögonen för lite olika sexiga outfits. Jag är inte mycket för rollspel, men jag kan gilla att bli fotad i olika sexiga outfits som inte bara är vanliga underkläder.

Vill kunna ta bättre bilder

Jag känner dock att jag nog behöver lära mig hur jag ska kunna posera bättre. Eller är det kanske så att det är Love, som agerar fotograf, som behöver lära sig ta bättre bilder. Det ligger nog på oss båda att hitta vår grej och göra det med stil. Det borde finnas lite enkla tips och trix kring hur man ser som sexigast ut på bild. 😉 Sen har det ju såklart mycket med ljus och så att göra också. Vi har såklart Googlat lite och försökt hitta inspiration och det har hjälpt oss lite.

Har ni något tips till mig kring foton? Vad gillar du inom ramens gränser? Även om jag inte uttalat någon fast ram.

Med mitt julkort framför granen här hemma vill jag nu önska er alla en riktigt fin och mysig jul❣️

Liw poserar framför julgranen

Nästa inlägg:
Kärlek och Anarki


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14
148

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00