ANNONS

311. Knipträning med njutning

/

UnderLiw

,

Som jag nog nämnt tidigare har jag haft svårt att hålla uppe motivationen för knipträning genom att aktivt knipa. Speciellt nu när vi inte har ett sexäventyr direkt i sikte. Och nu har det snart gått ett halvår sedan vårt senaste äventyr.

Kniptränar stående

Jag försöker dock träna med mina knipkulor mer eller mindre dagligen. Nästan alltid stående i duschen. Då blir det på ett enkelt sätt av. Men det kanske inte är det bästa för man blir ju bra på just det man övar på och stående är jag sällan när jag har sex. Oftast är jag ju liggande eller halvsittande, men i dessa positioner hittar jag inte knipet så lätt. Framförallt inte under mina mer lata perioder. Och åtminstone en del av orsaken är väl för att jag då inte tränar i liggande eller i sittande.

Behöver hitta motivationen lättare

Det är lite tråkigt att jag bara hittar motivation att knipträna ”på riktigt” inför ett sexäventyr. Men i och med att ”Coronan” gjort att något sexäventyr inte finns på kartan förrän tidigast i vår så känner jag att jag måste motivera mig att knipträna mer än i stående position. Men hur hittar jag orken till att förbättra mitt knip i liggande och sittande? Helst utan att behöva ligga och träna knipövningar traditionellt.

Så satt knipkulorna på plats

Som ett första steg ville jag få knipkulorna att sitta mer på plats när jag kniptränar stående. Jag har funderat på detta ett tag. Knipkulorna har nämligen haft en tendens att glida nedåt och inte sitta helt ”på plats” inne i mig. Jag var på bortaplan i somras i 5 dagar och tog då med mig knipkulorna, men glömde mitt glidmedel. Jag fick då verkligen trycka in kulorna, vilket inte var skönt. Men shit vad de satt på plats under duschen. När jag kom hem testade jag att bara ta en droppe glidmedel istället för massvis som jag brukar. Kulorna gick in men det fick gå långsamt. Och vips så satt de betydligt mer på plats och gled inte ner. Så då var det löst.

Kombinerade knipträning och onani

Så var det den liggande och sittande  träningen. Hur får jag till den på ett roligare sätt? Ni vet min onanistund nyligen där jag i brist på annat tog till knipkulor som vaginal stimulering. Detta gav mig en idé. Tänkt och gjort så kombinerade jag en onanistund och en träningsstund. I halvsittande/liggande läge. Jag förde in kulorna och tog fram min Satisfyer Pro 2. Att dra kulorna in och ut var inte så effektivt nu när jag inte var uppvärmd. Istället hade jag kulorna inne och drog dem sakta sakta utåt. Vid en viss punkt var det superskönt. Jag upprepade och knep nu emot på vägen ut. Tillsammans med Satisfyern kom jag ganska snabbt och väldigt skönt på detta vis.

Skönaste träningen

Efter första orgasmen ville jag ha mer. Jag förde in knipkulorna igen och nu satt de långt in och ganska fast. Muskulaturen var tydligt aktiverad. Nu räckte det med att bara köra med Satisfyern och jag kände hur hela slidan automatiskt knep åt runt kulorna. Efter en stunds ”träning” så kom jag igen och insåg att jag hade haft den skönast aktiva träningsstunden i hela mitt liv. Så denna träning kommer jag fortsätta med ett par gånger i veckan.

Nu kommer det bli av

Den bästa träningen är ju den som blir av. Och om det bokstavligen är skönt att träna, ja då ökar ju definitivt oddsen för att träningen ska bli av. Sedan som en bekräftelse på att träningen gett effekt kunde jag några dagar senare, stående med knipkulor, t.o.m. böja mig ned med kulor inne utan att de gled nedåt i mig. Det var ett härligt kvitto. Detta tror jag mycket på. Nu ska jag bli mer vardagsstark mellan benen!

Nästa inlägg:
Sexiga bilder hör till en lustblogg


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4
84

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00