ANNONS

310. Snopp ska vara på topp

/

Liws tankar

,

Häromkvällen började jag fundera över mäns snoppar. De är ju lite fascinerande ändå måste jag säga. Kanske för att jag själv inte har någon. Snoppen är ju lite som hammaren i en verktygslåda. Ungefär på samma sätt som att hammaren har en central roll för en snickare så har snoppen en central roll för mannen. Och det är ju onekligen en manick med en funktion.

Ett verktyg som måste fungera

Mannens snopp är ju faktiskt ett verktyg i ett samlag. Blir det ingen fjong så kan det ju förstöra hela ”sexstundsbygget”. Det är ju lätt för mig som kvinna att tänka att om den inte fungerar för tillfället kan man ju göra massa annat skönt. Jag vet inte vad den kvinnliga motsvarigheten skulle vara, att snippan inte skulle fungera vid sex. Vestibulit kanske? Även om en slak snopp inte gör fysiskt ont, så kan jag förstå om det mentalt kan kännas jobbigt. Och för killen blir det ju svårt att koppla bort fokuset på snoppen om fjongen uteblir.

Inget problem för oss kvinnor

Vi kvinnor behöver ju inte ha ett fungerande verktyg med oss vid ett samlag. Om vi är torra finns glidmedel att tillgå. Och även om de flesta är helt på det klara med att det finns massa annat underbart att göra i sängen utan penetrering så går det inte att förneka att många tycker den där pinnen i hålet är en sexig del. Och det kan riskera att störa om den ingrediensen uteblir till följd av att mannen har problem med ståndet.

Behov att bevisa sig fungerande

Så med det i åtanke kan jag få lite förståelse för den stora betydelse som snoppen har för en man. Och det kanske också förklarar en del kring fenomenet dickpics. Om jag tänker mig in i att jag hade ett verktyg som behövde fungera och prestera vid sex både för egen njutnings skull och till en inte obetydlig del för partnern. Då hade jag nog varit mer benägen att vilja visa upp den i sin fulla blom, fullt fungerande. Som ett bevis på att jag minsann har ett fungerande verktyg.

Vi kvinnor har inget att bevisa

Att vi kvinnor inte i samma utsträckning skickar bilder på våra kön är ju kanske ganska logiskt. Vi har ju liksom inget att bevisa vad gäller funktion. Och sedan är det nog så också att man delar med sig av sånt som man själv vill se och ha tillbaka. Att män i högre utsträckning delar med sig av bilder på sitt kön kan ju vara uttryck för att de gärna skulle vilja få könsbilder tillbaka. Man utgår ju lätt ifrån att andra tänker som man själv gör. Och vi kvinnor delar nog mer sällan könsbilder utan hellre andra delar av kroppen eller mer helheten. För det är det som vi kvinnor är mer nyfikna på, när det gäller manskroppen.

Nästa inlägg:
Knipträning med njutning


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
107

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00