ANNONS

309. Min klitoris behöver hjälp

/

Liws tankar

,

UnderLiw

,

Under en onanistund i veckan föll en polett ner för mig. Jag har lärt mig att klitoris är kärnan till orgasm för en kvinna. Och min klitoris har inte levt upp till mina förväntningar genom åren. Jag behöver stimulans väldigt länge om jag ska komma bara genom stimulering av min klitoris. Även om klitoris som förstärkare kan vara riktigt härligt. Speciellt med glidmedel inblandat.

Dildo förstärkte

När jag tänker efter kunde jag nog i yngre år under singelåren ibland använda en dildo inne i mig samtidigt som jag stimulerade klitoris. Och märkte då att allt förstärktes. Men detta slutade jag med och onanerande därefter bara med en klitorisvibrator. Vet inte riktigt varför det föll sig så.

Love behöver ha ett finger med i spelet

Jag har väl alltid känt att min klitoris inte riktigt levererat som en del andra kvinnors. Att bli slickad är ju helt underbart skönt och intimt. Med min mans tunga kan jag komma upp i 90% på väg till orgasm ganska fort. Men ska jag komma så får han ligga där i minst 20-30 minuter. Om han inte blandar in några ”magiska fingrar” inuti mig i samband med att han slickar. För då kan jag komma på bara någon minut vid oralsex. Men då min man Love inte riktigt uppskattar att få en fontänorgasm i munnen så väljer han oftast hellre att ligga där länge än att blanda in fingrar vid just oralsex. Då sprutar jag inte heller när jag kommer.

Gammal vana väcktes till liv

Hur som helst så var jag verkligen kåt under en onanistund häromkvällen. Jag fick en ensam stund i duschen och hade ingen stress. Jag fantiserade loss med sexiga tankar och satt där i en kvart-tjugo minuter med min Satisfyer. Det var skönt, men jag kom inte. Till slut fick jag ett infall att ta in något i mig.

I brist på sexleksaker i duschen tog jag fram mina knipkulor. De tryckte jag in och drog lite upp och ner inne i mig. Samtidigt som jag hade min Satisfyer fortsatt på min klitoris. Jag fullkomligt exploderade på mindre än en minut efter jag tillfört den inre stimulansen.

Klitoris är förstärkaren

Jag insåg i den stunden att jag kom lite närmare att känna mig själv. Klitoris är inte mitt starkaste orgasmkort. Klitoris är min förstärkare till min G-punkt. Inte tvärtom som det kanske är för flertalet kvinnor? Åh vad jag älskar när man blir klokare på sig själv.

Når inte knappen själv

Jag kan ju inte förvänta mig att någon annan ska kunna mig. Jag måste ju själv lära mig om mig själv. För ingen annan ansvarar ju för min orgasm. Men hittills har jag inte kommit fram till något sätt att lyckas få en ren G-punktsorgasm på egen hand. G-punktsvibrator har jag testat utan någon direkt framgång, även om det var länge sedan. Och jag är inte vig nog och/eller har för liten hand för att komma åt själv. Jag gillar nog det faktum att jag faktiskt behöver assistans att nå min G-punkt. Det är faktiskt riktigt sexigt.

Hur är det för alla andra?

Jag undrar lite kring hur andra kvinnor är? Är det så att för de allra flesta så är det klitoris som är huvudsaken och G-punkten mer en förstärkare. Eller är det mer som bara två olika knappar och att den ena knappen inte funkar så bra isolerad just för mig. Och tycker de flesta kvinnor att det är lika bra effekt på båda? Såklart tror jag många uppskattar kombinationen. Men vilken del styr din/din kvinnas orgasm mest?

Nästa inlägg:
Snopp ska vara på topp12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00