ANNONS

307. En kvinna vill känna sig speciell

/

Liws tankar

,

Att jag tycker det är kul att reflektera över skillnader mellan män och kvinnor har ni kanske märkt förut. Och nu är det dags igen för en ny spaning som pekar på att vi kanske kommer från olika planeter. Och för de män som är lyhörda finns det definitivt lite knep att snappa upp här kring oss kvinnor.

Vi kvinnor vill känna oss speciella

Som med det mesta annat så finns det undantag som bekräftar regeln. Men generellt sett så vill jag påstå att vi kvinnor vill känna oss speciella. På ett helt annat sätt än män generellt vill. Detta är en stor igångsättning hos oss kvinnor. Lite som tändvätska i och med att det är ett sätt för oss att lättare känna oss trygga och därmed bli kåta. Såklart gillar de flesta människor att på ett eller annat sätt känna sig speciella, oavsett könstillhörighet. Men detta har en djupare innebörd hos oss kvinnor tror jag. Känslan av att vara utvald för just den vi är.

Det mest känsliga betyder mest

Alla har vi nog något känsligt hos oss själva, sett utifrån våra egna ögon. De flesta kvinnor har det definitivt. Det har typ alla kvinnor jag känner. Kanske tycker vi att vi är för långa, haft svårt att få orgasm eller har vi extra stora eller små bröst. Det kan vara vad som helst. Att träffa en person som gillar eller accepterar just dessa svaga punkter hos oss själva är guld värt. Ja det kan ofta vara den där viktiga nyckeln. Både vid ett one night stand eller när man söker kärleken. Män däremot verkar inte ha samma behov av att bli älskade för sina egenheter, kanske då med en parentes för snoppen. 😉

Män slår knut på sig själva

Jag läste häromdagen i flödet på Hemligg hur en kvinna uttalade sig om hur viktigt det är för henne att männen/mannen hon träffar gillar just små bröst.

För det är det hon har. Männen försökte vända och vrida på sina ord och uttryckte väl klassiskt och korrekt att typ alla bröst är fina. Att det inte spelar nån direkt roll hur stora eller små brösten är. Fina och snälla svar helt klart, men helt fel i just denna kontext. Ibland vill män i all välmening se till att hålla alla dörrar öppna för att inte riskera att trampa fel. Men här slog de knut på sig själva när de sa att allt duger gott. Detta charmerade inte denna kvinna och det speglar verkligen oss kvinnor. Vi vill att ni ska vilja ha just oss eller gilla det speciella just vi har…eller i detta fall hennes SMÅ bröst. Jag vet att vi säger emot oss själva. Vi vill ju såklart att ni ska acceptera alla och inte vara snäva i ert tänk. MEN ändå älskar vi när ni fullkomligt avgudar det just vi har.

Vill inte vara utbytbar

Kring detta tänker jag att kvinnor och män är från lite olika planeter. En del män har ju lärt sig prata Venusspråk och har därför snappat upp att de plockar poäng hos en kvinna när han ser just henne och hennes detaljer och egenheter. Men det naturliga för män utifrån deras Marsspråk är att det mesta duger. Egentligen. Män är i grunden inte så kräsna enligt min Love. Stora, medel eller små bröst spelar egentligen ingen roll. Om en man som dejtar, inför att han ska skicka bild på sig, får höra att det inte spelar nån roll hur han ser ut så kommer han att känna det som betryggande och skönt. Om en kvinna däremot skulle få höra samma sak inför att hon ska skicka en bild så kommer hon att bli avtänd och tappa lusten. För det skulle i hennes huvud kännas som att hon är helt utbytbar och att mannen skulle kunna ta vem som helst.

För män är det viktigare att inte ha krav på sig än att just känna sig unika i sina detaljer. Vi kvinnor trånar mer efter att vårt utseende eller den vi är ska vara unikt för vederbörande.

Så får man en kvinna i säng

Alla vill ju duga som vi är kan man ju tycka och så är det nog i mannens värld. Men för kvinnan så vill vi inte bara duga. Vi vill bli valda just för den vi är. Inte minst för de utseendedetaljer som vi kanske känner oss osäkra kring och som är känsliga för oss. Om kvinnan får höra att det är just det som attraherar. Då har den som uttryckte det nog minst ”halva inne”. Så om man vill ha en kvinna i säng då ska man se till att få henne att känna att du uppskattar just hennes egenheter och att hon därmed känner sig mer outbytbar. Vill man få en man i säng och att han ska prestera som bäst, ja då är det bäst att ta bort alla förväntningar och krav och försäkra honom om att han duger oavsett. 😉

Eller vad säger ni? Stämmer min teori?

Nästa inlägg:
Vägen till Love32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00