ANNONS

306. Onanibehov

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Med jämna mellanrum kommer jag hem och ryter lite på Love. Inte för att han gjort något fel. Utan för att jag behöver få vara själv i 3-4 timmar. Att få vara helt själv ibland är nog ett behov som de flesta har, men olika mycket. Oftast gillar jag att bara få slappa och bara vara under några timmar. Varvid en kåthet brukar byggas upp i min ensamhet, vilket då oftast slutar med att jag onanerar.

Onanerar helst ensam i huset

Det är inte samma sak att onanera med sin partner hemma. Även om jag ibland säger till Love att jag går in i duschen för ”ensamtid”. Men då kan jag ju inte se på något hett filmklipp samtidigt, vilket jag gärna gör. Det är inte heller så att jag alltid orkar ha sex med Love. Onani tycker jag fyller ett annat behov, vilket Love håller med om. Att ha sex är en större apparat. Man vill känna sig fräsch, vara mer ”in the mood” osv. Och vid onani kan man leva sig in i sina stora igångsättningar och fantasier som man inte alltid kan göra när man har sex med sin partner.

Hemmajobb ger mer onanimöjligheter

Länge kände jag mig lite dum att be Love om space för att onanera. Han fixar det ju utan att involvera mig. Inte minst nuförtiden då han jobbar hemma och kan pausa i sitt arbete och onanera om och när han vill. Man undrar ju lite hur mycket arbetstid som numera går åt till onanistunder när folk börjat jobba mer hemma. Men kanske är det bättre för produktiviteten än de vanliga fikarasterna?

Till slut skrikande behov

Tyvärr trycker jag lätt undan mitt behov av egentid tills det fullkomligt sköljer över mig och jag nästan skriker ut mitt desperata behov till Love. Detta hände förra veckan. Och Love förstår mig ju. Så han tog några dagar senare med sig alla barnen på utflykt ut i skogen. För att sedan åka genom McDriven och därefter passa på att tvätta bilen. 😊

En härlig stund för mig själv

Så jag fick några ensamma timmar nu i helgen. Allt var härligt och som vanligt kom jag ”i stämning” efter ett par timmar. Då blev jag onanisugen. För att göra det lite extra lyxigt, jämfört med när jag är i duschen med familjen utanför, så bredde jag verkligen ut mig i soffan framför storbilds-tv:n. Jag hade såklart också dragit för alla gardiner och letat mig fram till min mapp med favoritklipp. En riktigt härlig stund för mig själv planerades och jag lyxade även till det genom att jag drog ut på tiden till min första orgasm. Sen satte jag fart mot nästa.

Oops! De är hemma!

Då hör jag plötsligt hur bilen kör in på uppfarten. I panik, halvt på väg mot en orgasm till, stänger jag av TV:n snabbt med fjärrkontrollen och flyr in på toaletten för att fortsätta. Där hinner jag i alla fall komma. När jag sedan håller på att sansa mig efteråt hör jag från vardagsrummet ett av barnen utbrista: ”Är det så här det ser ut att ha sex?” Jag flyger ut och stänger av TV:n som gått på där jag slutade när ungen satte på den igen. Vår äldsta är redan på sitt rum och missar allt och Love är fortfarande kvar ute vid bilen. Som om inte det var nog så råkar nästa unge efter nån minut sätta på TVn igen så att min film går igång igen. Nu drar jag halvt panikslagen ur hela kontakten och går sen åter in på toaletten. Sur på Love som hade kommit hem mitt i min egenstund utan att förvarna. När jag tar fram min telefon ser jag 3 missade samtal. 😝😊

Nya försiktighetsåtgärder

Nu verkar det inte gjort några bestående intryck hos barnen i alla fall. Som tur var så var det bara helt vanlig sex på skärmen. Och tack och lov var det inte någon av våra egna filmer som jag tittade på. Men till nästa gång så får vi se till att förbättra säkerhetsrutinerna. Framförallt så måste jag och Love se till att ha bättre kontakt. Hur gör ni med ert onanerande? Tycker ni det har förändrats i och med Coronan?

Nästa inlägg:
En kvinna vill känna sig speciell


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00