ANNONS

304. På jakt efter nya vänner med förmåner

/

Liws äventyr

,

Efter mitt något deppiga förra inlägg om min Corona-frustration så vill jag nu berätta om en längtan jag har i mig. En längtan som jag delar med Love. Den myser vi med i tanken tillsammans och den kompenserar just nu vår avsaknad av ensamnätter och brist på kyssar.

Svårt att välja fortsättning

Jag nämnde ju för ett tag sedan att vi hade en plan för fortsatta äventyr. Planen var att söka en extraman eller ett par. Vi har dock haft lite svårt att bestämma oss för vad vi vill. Så tanken är att det får visa sig vad det blir. Men sen har ju Coronan gjort comeback och ställer till det för oss. Så vi har fått förena våra tänkta önskemål kring kommande äventyr med det faktum att Coronan finns. Fast helt ärligt så är det på ett sätt lite passande för oss just nu. Vi har väl sedan våra senaste ensamträffar med Henrik känt att vi vill ha mer av trekanter eller fyrkanter, men med en ”Liw och Love-touch”. I dubbel bemärkelse.

Dejta som Liw och Love

För det första så lever vi numer så mycket med Hemligg och min blogg Liws lust att det är nästan omöjligt att lära känna någon/några utan att de får veta att vi är Liw och Love. Så de/den vi kommer att träffa kommer behöva veta att det är vi som är Liw och Love. Det är liksom ofrånkomligt nu. I alla fall efter en kemiträff. En tänkt vän vill man ju också vara ärlig mot och öppen med.

Kommer att ta tid att hitta det vi söker

Och då vi verkligen har uppskattat just vänskapen och umgänget med våra tidigare äventyrskompisar vid sidan om sexet så är det för det andra ”friends with benefits” vi söker. Det kommer sannolikt ta tid att hitta en kille eller ett par som känns rätt. Och det får ta lite tid att hitta dem. Vi siktar och hoppas nu på att vi ska kunna få till något nytt äventyr till våren. Innan dess är det nog inte realistiskt att tro att vi ska få till det. Så vi har en hel del tid på oss att finna vår nya vän eller våra nya vänner.

Skillnad på vänner och vänner

Sen kanske någon undrar om vi inte har nog med vänner? Jo men detta är något helt annat. Detta är ju att kombinera två världar. Sex och vänskap. Vi skulle aldrig vilja ha sex med våra vanliga vänner, men vi blir gärna vänner med de vi har sex med. Det är en stor skillnad. Om det sedan blir goda vänner över en begränsad period eller en långvarig vänskap. Det vet vi inte. Men vi är intresserade av att lära känna andra likasinnade mer intimt och lite mer exklusivt helt enkelt.

Det är äventyr vi söker

En viktig detalj är att vi inte är polyamorösa. Så vi söker inte kärlek eller relation med några. Vänskapen i det här fallet ska vara förknippad med våra äventyr ihop. Och de träffar vi vill ha är äventyrsträffar. Inte några spontana träffar i vardagen. Utan det vi gillar är ju mycket planering och kontext och gameplan kring våra träffar, som gör dom till just äventyr. Och det är nog något som inte riktigt passar alla.

Kanske en utopi?

Det vi söker känns dock lite som en utopi att finna. Det är kanske också lite svårdefinierat vad det är vi söker. Min kärlek tillhör ju Love, men vi vill ändå connecta med en annan person eller ett annat par mer än att benämna dem för ”levande dildos”. Älskare? Nja det är väl lite att ta i, men lite åt det hållet. Detta utsvävande är något vi gör ihop jag och Love. I syfte att hålla vår kärlek och lust vid liv och blomstrande. Och den effekten har det verkligen haft hittills då vi blivit som nyförälskade tack vare våra sexuella äventyr. Men såklart också parallellt med att vi har egennätter och kvalitetssex på tu man hand också. Så ni förstår, barnvakt behövs. Och det har vi ju inte riktigt nu.

Skapa kontaktannonser på Hemligg

Så planen är nu att vi ska öppna upp för att verkligen hitta ett nytt äventyr. Och vi kommer att göra det genom att skapa ett par kontaktannonser på Hemligg.se där vi kommer att beskriva vad vi söker. Enbart via dessa kommer vi att ta emot svar. Sen får vi se hur det går. Jag kommer så klart att uppdatera er lite om läget här på bloggen då och då.

Nästa inlägg:
Mina tankar om en FFM-trekant

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.2
45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00