ANNONS

301. Vad vet vi om våra grannar?

/

Liws porrgömma

,

Liws tankar

,

Nåt som Love och jag ofta kan roa oss med nuförtiden är att spekulera kring vilka av våra grannar, vänner eller bekanta som skulle kunna vara swingers eller åtminstone har testat sex på fler. Eller som starkt fantiserar om det.

Vilka som helst kan vara swingers

Visst är det vissa som vi kanske skulle kunna misstänka mer än andra. Men faktum är att det är fullkomligt omöjligt att avgöra. Det skulle kunna vara precis vilka som helst. Tidigare hade vi kanske en bild av swingers och andra som hängav sig till sexuella utsvävningar som speciella personer. Speciella i det avseendet att man nästan direkt skulle kunna se att de är swingers på deras sätt att vara och se ut. Men nu när vi själva är där att vi i princip skulle anses vara swingers i andras ögon så inser vi att det faktiskt kan vara vem som helst.

Känner samhörighet med likasinnade

Numera skulle vi ju troligtvis känna en viss connection bara genom vetskapen att ett par vi vet vilka de är swingar eller har swingat. Vi kan nog anta att det är fler än vi tror. Det skulle vara lite befriande om man råkade upptäcka detta hos ett annat par. För man skulle nog direkt fatta att de inte skulle se ner på oss eller döma oss för att vi testat detta. Såklart kan ju ett par som inte testat detta också vara öppna för att andra mår gott av någon typ av swingande. Men det är nog inte lika givet med full acceptans om man inte kan tänka sig göra det själva. 

Hemligg har öppnat våra vyer

Sen vi körde igång med Hemligg.se har detta funderandet kring andra par som bjuder in fler i sängen blivit än mer påtagligt för oss. När man lär känna folk med den gemensamma nämnaren sex blir det något extra tycker vi. Och med tanke på mängden par på Hemligg, finns ju uppenbarligen ett stort intresse. Det är ju superkul att lära känna folk som kan fantisera om sex på fler än två, ja det är lite som att en ny värld öppnats för oss. Där man vill få reda på mer hur andra tänker och lever.

Hur tänker andra som vi?

Jag kan inte låta bli att undra på djupet hur andra gör och tänker kring detta med sex på fler. Smyger 99% med det? Är det en del av kicken med detta, att man lever dubbelliv? Tycker andra ”sexglada” det är lika befriande som oss att hänga, inspireras av och diskutera med människor som är intresserade av sex, relationer och lust? Kan man överhuvudtaget vara sitt hela jag utan att utforska sitt sexliv? Ja ni hör tusen frågor. Frågor man vill ha löpande diskussioner om, från många olika håll. Inget rätt och fel bara olika tankar.

Härligt att kunna vara sig själv

Vi plockade ju upp ett för oss okänt par, Moa och Henrik, och efter bara 2 sexträffar med dem, när vi känt dem i kanske 3 månader. Ja då kände vi att de var ett av de tre paren vi var närmast av alla våra vänner. Ja ärligt talat kanske de vi faktiskt var närmast. Det är nästan sjukt hur mycket sex och lusttankar kan förena. Men framförallt är det en otroligt härlig känsla att helt kunna vara sig själva inför andra. Sen tror jag väl också att vi hade lite tur att vi hittade just Moa och Henrik som vi passade så bra ihop med. Det är nog ingen självklarhet att man funkar så bra ihop bara för att båda paren är sexuellt frisinnade. Eller vad man nu ska kalla det.

Kanske våra grannar?

Just den här tanken på att vilka som helst skulle kunna vara swingers är på sitt sätt lite upphetsande. Kanske är våra grannar swingers utan att vi vet om det. Apropå det så har vi nyligen hittat en ny favoritporr som jag och Love går igång på. Det är ett förmodat svenskt par som kallar sig för PossiblyNeighbours som spelar in amatörporrfilmer som slår an på helt rätt strängar. Bland annat kittlar de Loves fantasier kring vår övernattning med Henrik och morgonsexet vi hade där, vilket Love tyckte var bland det häftigaste den helgen. Men framförallt så känns sexet i PossiblyNeighbours filmscener trovärdigt och genuint och riktigt hett. Och kanske skulle de kunna vara våra grannar? 😉 

Nästa inlägg:
Jag är avslöjad

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4
20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00