ANNONS

300. Fars dag – Visst älskar vi pappor?

/

Liws tankar

,

Idag är det fars dag. Det har nog inte undgått någon. Så vad kan vara lämpligare än ett inlägg om pappor idag? Pappor är nämligen något jag vurmar för lite extra.

Går igång på pappor

Grejen är den att sen jag blev mamma så har jag nästan bara ögon för pappor. Såklart är det min Love som är nummer ett i det avseendet. Men även när jag får tänka utanför boxen och på andra män som jag kan gå igång på så är det pappor som gäller. Finns det något hetare än en riktigt het DILF?

Connectar bättre med en pappa

Att jag går igång mycket mer på pappor beror på att de oftast har en förståelse för oss mammor. En förståelse för hur det är att vara mamma och vad vi mammor gått igenom som en man utan barn saknar. Just den förståelsen gör att vi direkt delar en gemensam referensram. I mitt sinne är det en nödvändighet för att jag ska kunna connecta med mannen så mycket att jag kan ge mig hän sexuellt. Kort och gott så spelar det i princip ingen roll hur snygg en man än är om han inte är en pappa. Så om eller när vi ska hitta en ny extraman så kommer det mer eller mindre vara ett krav att han ska vara en DILF.

En liten noja jag har

En annan lite mer fåfäng fördel med att ha sex med en man som är pappa är att han är mer van vid att ha sex med en mamma än en tjej som inte fått barn. Vilket skulle göra att jag inte skulle bli direkt jämförd med tjejer som inte gått igenom en förlossning. Framförallt är det jämförelsen hur man är i underlivet som jag är lite nojig över. Även om Love inte tycker det är nån direkt skillnad på mig innan och efter vi fått barn. Och även om jag försöker hålla igång min knipträning så känns det som att det ändå borde vara en generell skillnad på kvinnors trånghet innan och efter barn. Även om vi kvinnor är extremt anpassningsbara där nere. Oavsett har det känts bra för mig att både Mr U och Henrik hade fru respektive ex som hade fått barn.

Pappaporr

Sen kan man ju tänka att om jag nu går igång på pappor så mycket så borde jag väl kanske söka porr med sökordet ”Daddy”. T ex när jag söker inspiration på Sharesome, vilket jag gör ibland. Men då kommer vi ju till ett helt annat fenomen. Porr där tjejen i filmen säger ”Oh I want you daddy” eller liknande. Det finns ju sjukt mycket sån porr och jag förstår mig inte riktigt på det om jag ska vara ärlig. För mig klingar det incest. Och för vem är den porren egentligen? Vem går igång på att höra det i sängen? Är det tjejen eller killen? Och funkar det ens på svenska? ”Oh kom och ta mig pappa” låter ju ännu värre.

Tjejers mest använda sökord på porrsajt

Men så pratade jag lite med Love om detta och han höll ju med om att han också hade svårt att förstå sig på det där. Och skulle tycka det hade känts väldigt obekvämt att höra nån säga det i sängen. Så fort han råkar komma in på en sån porrfilm så har han svårt att titta vidare. Det förstör hela filmklippet tycker han. Men så berättade han att det faktiskt verkar vara porr för tjejer. Att det är tjejer som mest går igång på Pappa-porr och att bli tagen av Pappa. I USA var just ”Daddy” det sökord som tjejer sökte på mest på porrsajten Xhamster 2018. Och det är nästan uteslutande porr där tjejen säger ”Oh please daddy” som man får upp när man söker. Kan ju säga att Mom är ett väldigt vanligt sökord också men då är det knappast några ”Oh please mom” som sägs i de filmklippen.

Förklaring till det ”oförklarliga”

Nu är vi ju alla väldigt olika sexuellt och uppenbarligen så är det ju ganska många som går igång på denna typ av ”Pappaporr”. Och när jag tänker efter lite så kan jag kanske förstå syftet i alla fall. Saker som är tabu är upphetsande och att fantisera om att bli tagen av pappa är ju väldigt tabu. Det handlar ju om en undergivenhet och det är ju något som jag kan gå igång på. Men inte på detta. Om jag sen förstått rätt när jag läst lite om det så handlar det mest om att bygga upp bilden av mannen som kraftfull och maskulin. En stark och kärleksfull mansfigur som har kontrollen och gör att tjejen känner sig ung och oskuldsfull.

Förändring när man får barn

Men det är inte alls detta jag går igång på när jag ser en DILF framför mig. När man får barn tillsammans med någon så förändras man. Det gäller oavsett om man blir mamma eller pappa. Man får någon annan att ansvara för och bry sig om och man förstår då på riktigt hur älskad man kan vara av en annan människa. Jag tror det är det som gör att jag går igång på pappor mycket mer än de som ännu inte blivit pappor. Så sug på den alla pappor idag. Ni är hetare än ni tror. Tycker i alla fall den här mamman. 😉

Nästa inlägg:
Vad vet vi om våra grannar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00