ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

297. Sexiga adventskalendrar 2020

/

Liws tester

,

Mindre än 2 månader kvar till julafton. Redan!?! Då är det ju dags att börja tänka på adventskalendrar. Sexiga adventskalendrar såklart. Nåt till oss vuxna. Givetvis tänker vi på barnen också. Men inte i den här bloggen. Här tänker vi på oss själva. 😉

Min ”inventering” av erotiska adventskalendrar

Förra året så gav jag mig på att göra en topplista över alla sexiga julkalendrar jag kunde hitta. Det var dock ganska svårt att göra en topplista över de olika erotiska adventskalendrarna eftersom man i de flesta fall inte vet vad som döljer sig bakom luckorna. Men oavsett så har jag i alla fall gjort en liten inventering över årets utbud som jag vill dela med mig av.


Årets mest innovativa

Alla julkalendrar har ju alltid 24 luckor. Men om man nu kallar en julkalender för adventskalender så borde det kanske bara vara 4 luckor. Eftersom det bara finns fyra advent. Första, andra, tredje och fjärde. Det är något som Sinful i alla fall har tagit fasta på och har därför tagit fram en erotisk adventskalender med bara 4 luckor. Inte så dum idé faktiskt måste jag säga. För i ärlighetens namn så är det ju knappast så att vi har sex varje dag. Kanske speciellt inte i december när det är en massa annat att stå i. Så då kan jag nog tycka att 4 luckor kan räcka gott. Och då är det ju dessutom lite mer bakom varje lucka. För det angivna totalvärdet på adventskalendern (2 800 kr) är ungefär samma som på en vanlig sexig julkalender. Det betyder ju att varje lucka ger betydligt mer än en lucka i en vanlig julkalender.

Köp den hos Sinful för 1295 kr (Länk till butik)


Årets mest fullspäckade

Den erotiska adventskalender som är mest fullspäckad och har det största totala angivna värdet är Satisfyer Deluxe Julkalender 2020. På något sätt känns det som att det är kvalitet rakt igen i den. Och enligt Mshop så innehåller julkalendern ett totalt värde på hela 6500 kr. På Joyland och Initimera uppges att det totala värdet bara är 5300 kr. Men den får ändå anses vara den mest fullspäckade julkalendern. Och den är inte heller direkt dyrare än de andra. Billigast är den på Intimera där den bara kostar 1495:-.

Köp den hos Intimera för 1495 kr (Länk till butik)


Årets snyggaste erotiska adventskalender

Att vara snyggt paketerad är inte helt oväsentligt faktiskt när det gäller såna här sexiga adventskalendrar. Och den som, i mitt tycke, lyckats bäst är Orion. Varje lucka är utformad som en snygg liten presentlåda och det ser verkligen sexigt ut. Förra året vann Orions adventskalender min topplista. Också då till stor del pga av dess snygga designen. Och även i år innehåller den hel del spännande saker med en Womanizer-vibrator som kronan på verket. Totala värdet är över 3500:- enligt Intimera, där du också kan köpa den för lägsta priset 1495 kr.

Köp den på Intimera för 1495 kr (Länk till butik)


Årets vanligaste sexiga julkalender

Den adventskalender som man hittar i flest sexbutiker är ”Naughty & Nice Adventskalender 2020”. Jag vet inte om det bara är jag, men på något sätt så tycker jag bara att den utstrålar lite ”Jaha”. Den är ju snygg och innehållet är det väl egentligen inget fel på. Totala värdet ska uppgå till ca 4600 kr och det är säkert ett minst lika bra köp som de andra. Men jag går inte fullt igång på den. Tyvärr. Gjorde det inte förra året heller så nåt är det. Men för andra så verkar den funka om jag ska lita på recensioner som t ex ”Så kul! bästa kalendern jag fått!”. Billigaste stället jag hittar den på är Joyland för 1895kr.

Köp den på Joylandför 1895 kr (Länk till butik)


Årets budgetvariant

Det billigaste alternativet till adventskalender som kan hotta upp sexlivet lite är en vanlig traditionell adventskalender. Som inte innehåller några prylar utan istället olika utmaningar som man kan göra med sin älskade. Just den här heter ”Valentine Advent Calendar”. Exakt vad det är för utmaningar vet jag inte riktigt. Jag tror dock det är väldigt mycket vanilj. Men det är väl lite vad man gör det till. 😉

Köp den hos Passion Of Sweden för 149 kr (Länk till butik)


Vilken ska vi välja?

Vad väljer jag själv då? Förra året blev det faktiskt ingen sexig julkalender för oss. Tiden bara rullade iväg och jag tyckte det var svårt att välja. Och när vi väl bestämt oss så var den vi ville ha slutsåld. Men i år så har Love lovat att överraska mig med den han gillar mest. Så vi får se vad det bli. Det kommer bli min första erotiska adventskalender. Så nu längtar jag lite extra efter jul. 👏

Nästa inlägg:
Så tycker mina läsare om könsbehåring

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4
16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00