ANNONS

295. Snöat in på tajta sexiga klänningar

/

Liws levande

,

Nej någon snö har vi inte fått än där vi bor. Men jag har snöat in mig på något annat än just vädret. I helgen så var jag på shoppinghumör vilket inte sker så ofta. Men som vanligt sista åren är det inte med något snyggt vardagsplagg jag kommer hem, som jag egentligen behöver. Utan det är med en sexig, tajt halvlång och ofta svart klänning jag står där i kön till kassan med.

En ny svart genomskinlig

Förr ägde jag kanske runt 10 klänningar. Min uppsättning klänningar har nu mer än tredubblats på 2-3 år. Ofta köpta på billiga butiker eller second hand. Jag som alltid varit en ”byxor-och-snygg-tröja-eller-linne-tjej” genom alla år, i vardagen likväl som på krogen. Nu har jag ju då helt snöat in på sexiga klänningar. Och den jag köpte nu i helgen tog nog priset. Den var ju då svart…och genomskinlig. När ska jag ha denna? Men jag kunde inte motstå den. Vill ni se den så finns det en glimt av den nu inne på ”Glimtar av Liw”.

Har blivit lite mer vågad

Jag är tämligen övertygad om att mitt nyfunna intresse för sexiga klänningar är ytterst ihopkopplat med min blogg och våra äventyr. För hur ofta har man annars nytta av alla dessa sexiga outfits? Men jag måste erkänna att jag har börjat våga klä mig mer i uppklädda klänningar även på kalas eller på middagsbjudningar. Min tidigare halvnoja att aldrig klä mig för snyggt har till stor del försvunnit. Och jag har nu mer börjat gilla att våga klä upp mig. Eller är det kanske bara min 40-årskris?

Speglar min ökade kåthet

Kanske speglar alla dessa sexiga klänningar min ökade allmänna kåthet. Som att jag ser framför mig att jag ska kunna gå troslös, bli upplyft mot en vägg eller något annat sexuellt. Tanken på det är i alla fall rolig att spela med. Det tillsammans med en sexig fotlänk så skapar man lite spänning kring de signaler man sänder ut. Även om det kanske främst är jag själv som snappar upp och går i gång på de signalerna. Och att jag skulle träffa någon främling finns inte på kartan. Det går ju jag inte igång på. Men det är bara att konstatera att jag gillar att klä mig fint mer nu än tidigare.

Kul att klä upp sig

Samtidigt tycker jag det är ganska skönt att gå i klänning. Vilket jag aldrig tyckt förut. Att klä sig sitt finaste är superkul tycker jag. Extra roligt blir det inför ett äventyr om man förenar den inköpta klänningen med att gå och fixa sig i håret, raka sig helt (eller nästan 😉) och kanske sett till att vara lite extra tränad och fit.

Långt ifrån toppformen, men har en plan

Just nu är jag dock faktiskt, förutom inköp av klänning, helt ogjord i håret, ganska jätteorakad (😁) och jag har gått in på lite sparlåga. Så jag känner mig ganska långt ifrån toppform. Jag är nog inte den som kan hålla mig i toppform hela tiden. Vem kan det? Det har blivit lite så att jag toppar formen inför våra äventyr. Och just nu har vi ju inget äventyr på gång.  Men vi har en plan… 😉

Nästa inlägg:
Sexolog utan praktisk erfarenhet?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.15
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00