ANNONS

294. Ny sexuell upptäckt

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

Senaste veckan har vi gjort en ny sexuell upptäckt som jag bara måste berätta om. Inte riktigt i klass med när Love hittade min ”komma-knapp” på g-punkten,  men lite åt det hållet. Jag är smått lyrisk efter upptäckten.

Haft en liten torrperiod

Jag får nog börja från början. Vi hade inte haft sex på närmare två veckor Love och jag, pga förkylningar i familjen. Tillfällena för sex bara försvann med VAB som avlöstes med trötta kvällar. Ingen Covid-19 som tur var, men i alla fall. När vi håller oss borta från sex en lite längre period, så tenderar jag att bli lite lat och få ursäkter i huvudet där jag inte riktigt har kåtheten lika närvarande i mig. Så var det lite nu.

Torkan bröts med lite morgonsex

Nu började vi i alla fall lördagsmorgonen med lite morgonsex i en av mina favoritställningar, ”Skeden”. Den känns så naturlig och sexig just på morgonen. Vi körde på med lite jämna avbrott då vår yngsta sprang in och ut ur rummet med jämna mellanrum. Så det blev aldrig fokus på att komma. Men ändå skönt så där nyvaken och förbjudet under täcket när ingen var inom synhåll.

Ett oväntat sextillfälle uppenbarade sig

Sen på eftermiddagen dök ett oväntat sextillfälle upp från ingenstans. Våra två äldsta fick för sig att spela något dataspel tillsammans på rummet. Att de två spelar tillsammans händer sällan. Men nu stängde de in sig och verkade avse att sitta större delen av eftermiddagen. Sen plötsligt ringde en granne och undrade om minstingen ville komma in och leka, vilket han såklart ville. Jag tänkte inte på tillfället som uppenbarade sig mitt framför näsan på mig, men det gjorde Love som föreslog att vi skulle ta och smyga in i sängkammaren en stund.

Love kom snabbt

Vi duschade av oss lite snabbt och hamnade sedan i 69:an. Som komplement till morgonens knullande kände jag för oralt och händer. Jag kände att Love var extra hård och jag kände att jag hittade tekniken vid avsugning ganska lätt. Som vanligt försökte jag lägga den på minnet, vilket ofta är svårt då det varierar från gång till gång vad som funkar bra. Efter kanske bara fem minuter säger Love att han kommer och det var riktigt upphetsande att ta honom i min mun.

En ny teknik upptäcktes

Därefter la jag mig på ryggen och väntade på Loves fingrar inne i mig. Min hand var på klitoris. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Något nytt var det i alla fall. Love låg nedanför mig i sängen med rak arm och spände sin underarm i madrassen medan han tryckte upp mot min G-punkt underifrån men tre raka fingrar inne i mig. Det var som att de blev precis i rätt vinkel och med rätt tryck. Just för att det var så skönt direkt började jag trycka ifrån med mina fötter i madrassen och lyfte rumpan upp och ner för att inte komma direkt. Loves tre fingrar i mig blev som en erigerad kuk när han spjärnade emot med underarmen i madrassen . Jag fortsatte att lyfta rumpan upp och ner från underlaget och red hans fingrar, samtidigt som Love pressade sina fingrar mot min främre vägg. Det var skönt på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare.

Otroligt skönt

Att jag upplevde det som extra skönt beror nog på att jag nästan aldrig känt att jag kunnat komma när jag är aktiv under sex. Nu kände jag direkt att jag kunde komma snart. Väldigt snart om jag fortsatte. Så började det småskvätta ur mig, men det märkte jag knappt i all upphetsad aktivitet. Bara att det var så grymt skönt. Skönare än jag någonsin känt när jag varit aktiv. Efter en stund kom jag en och två gånger med en tydlig fontänorgasm. Jag sjönk sen matt ihop.

Ville bara ha mer och mer

Men ganska fort kände jag som att jag hade fått smaka på godis för första gången. Jag ville ha mer. Så jag bad Love upprepa allt som för att försäkra mig om att det jag just upplevt var verkligt och gick att utföra igen. Det fungerade denna gången också. Sen fick han upprepa en tredje gång. Tredje gången gillt liksom. Men jag kunde inte avstå utan bad honom om ännu en omgång. Sedan var jag härligt nöjd.

Hela könet var fullt aktiverat

Men hela mitt kön var nu som om jag hade en g-punkts vibrator inne i mig eller något. Jag hade kunnat fortsätta komma ännu mer. Och aktiviteten var konstigt nog inte ens jobbig. Om orgasmen är vid 100% så låg jag på 90% i mitt grundstatus. När jag kissade efteråt var det också jätteskönt, sexuellt skönt. Så aktiverat var hela mitt kön. Det tog över en timme innan det slutade pirra mellan benen.

Stort för mig detta

För mig var detta en stor grej, att kunna komma när jag är aktiv. Min sexuella resa slutar aldrig att förvåna mig. Från att jag var tvungen att gå helt in i mig själv för att kunna komma efter tjugo minuter. Med vibrator. Sen så småningom efter 10 år med fingrar till att Love hittade min g-punkt med mig i avslappnat läge. Till att jag nu kunde vara aktiv. Att jag kan komma under en samlagsaktivitet även om den var konstruerad känns jättehäftigt. Nu är man ju bara nyfiken på vad som ska bli nästa upptäckt? 😜

Nästa inlägg:
Snöat in på tajta sexiga klänningar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00