ANNONS

293. Muspruttar och smygfisar

/

Fisar är sällan uppskattade. Speciellt inte i sänghalmen. En liten söt prutt är väl kanske inte hela världen, men definitivt inget som luktar. Det som däremot hör mer hemma vid och efter aktivitet mellan lakanen är muspruttar. Inte så att vi uppskattar dom när de dyker upp, men det är sånt som händer. Vi har nog alla upplevt dem. Och alla vi kvinnor har nog någon gång skämts över detta fenomen. Och de flesta, män som kvinnor, har nog garvat åt att de dykt upp.

Det man inte vet om har man inte ont av

I vilket fall så är det ju något man ogärna vill råka ut för. Speciellt att en vanlig fis skulle ge sig till känna. När man har varit tillsammans i mer 10 år som Love och jag så är det väl inte längre så stor skämsfaktor över det. Men det var ju annat när vi nyligen hade träffats. Jag kommer ihåg hur vi då på väg hem från en weekendresa satt på ett tåg och jag somnade på hans axel. Under min törnrosasömn hade jag pruttat till, inte bara en gång. Vilket jag var lyckligt omedveten om. Det tog ett bra tag innan Love berättade detta för mig. Och det var bra tänkt. När han berättade det hade vi redan passerat stadiet där det inte längre var hela världen om någon av oss råkade fisa i närheten av den andre. Alla gör det ju liksom. Dessutom hade vi under den här weekendresan haft analsex för första gången. Så hade han berättat att jag hade suttit och småpruttat på vägen hem så hade det troligen inte blivit mer av den varan. 😉

Gör allt för att slippa fisar

I sängen, i kåthetens stund, är det ju ännu lite känsligare med vanliga fisar och pruttar. Framförallt om vi är mitt i ett äventyr och bjudit in fler för roliga aktiviteter. Det blev en diskussion om spolning i kommentarsfältet efter förra veckans inlägg om ”Rimming”. En sak jag har insett de få gånger jag testat att spola mig är att det har känts tomt även på fisar. Vilket känts ganska befriande i stundens hetta när någon relativt okänd är med ansiktet mellan ens ben. Kanske är jag lite extra nojig för bajs och fis i sexuella sammanhang. Även fast jag släppt det mer med åren och inte hade sjunkit under jorden ifall det skulle råka komma lite luft. Men oavsett så har jag svårt att föreställa mig att någon uppskattar vanliga fisar när man har sex.

Muspruttar får man räkna med

Muspruttar är däremot mer okej, även om de kan vara lite pinsamma ibland. Framförallt ifall det skulle råda någon osäkerhet om det var en musprutt eller vanlig prutt. Det handlar ju bara om att det på något sätt tryckts in luft som sen bildar ett ljud när det kommer ut. För mig händer det vanligast när jag blivit tagen bakifrån känns det som. Jag tror också det är något som blivit vanligare efter att jag fått barn. Jag måste erkänna att det kändes ganska befriande att det hände för Moa, likväl som för mig, under våra fyrkantsträffar. Det kändes då faktiskt aldrig konstigt. Vi skrattade mest åt det. Det hände ju inte heller speciellt ofta. Men en musprutt då och då får man räkna med. 😂😇

Nästa inlägg:
Ny sexuell upptäckt

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00