ANNONS

292. Mitt Liws hångel

/

Liws tankar

,

Häromkvällen började jag och Love diskutera hur mycket Liw jag är. För Love var det självklart. Du är ju Liw till 100%.
För mig känns det mer som att Liw är en del av mig. Kanske upp till 50%. Och att resten är mitt ”vanliga jag”. Men Love menar att det ju är som Liw jag är mig själv mer än mitt vanliga jag. För mitt vanliga jag är den som på något sätt spelar en roll i och med att folk omkring mig inte vet att jag är Liw. Jag köper inte helt det resonemanget, men onekligen så är jag ju lite kluven.

Tänker tillbaka på ”Liwet”

Jag anser väl fortfarande att Liw är ett alter ego som har vuxit fram med tiden och framförallt då med den här bloggen. Sen när jag fick tänka efter om Liw alltid funnits med mig dök intressanta minnen upp. Speciellt är det ett minne som etsat sig fast i mig som nog kan spegla hur Liw fanns i mig tidigt men sen hållits tillbaka.

Hett tonårshångel

Det är ett lite halvkonstigt minne från när jag var i tonåren. Från tiden då jag hade börjat hångla med killar, men ännu inte riktigt haft sex med någon. Jag var ensam hemma med min dejt. Och det blev hett, ja grymt hett. Vi hånglade järnet och mitt i all min kåthet grenslade jag honom i en soffa och tryckte i ridande position mitt underliv mot hans. Vi var fullt påklädda. Han verkade också kåt, men var den som till slut sansade situationen. Dagen efter fick jag höra från en gemensam kompis att min dejt hade summerat kvällen med att han tyckte jag blivit lite väl vild. Antagligen menade han inget negativt, men det kändes absolut så för mig. Jag tappade därefter intresset för honom då jag inte kände att jag kunde vara mig själv med honom. Den här episoden påverkade inte min benägenhet till att hångla. Däremot så gjorde den att jag la lite band på mig själv när det kom till sex efter detta.

Loves parallell om hett hångel

När jag berättade om denna händelse för Love häromkvällen log han och mindes själv tillbaka till sina ungdomsår, när han var runt 18 år. Han har nämligen ett liknande minne med en tjej som bjöd på ett otroligt hett hångel i en bil och som han ofta fantiserade om efteråt. Det var ett av hans i särklass hetaste och bästa hångel som han var med om från den tiden. Hon var liksom så äkta kåt tyckte han. De hade dock aldrig sex tillsammans så Love har enbart kunnat försöka föreställa sig hur det hade varit. Och med det heta hånglet så har han alltid föreställt sig att sexet hade varit ännu hetare.

Loves definition av bästa hångel

Så Loves andemening var att min dejt från tonåren kanske t.o.m minns hånglet med mig som ett av sina bättre hångel. Och då vi heller aldrig hade sex ihop så tror Love att mitt hångeloffer nog alla gånger fantiserat om sex med mig efteråt. Själv har jag alltid tänkt att han alla gånger tyckte jag blev för vild och för kåt för honom. Jag har nästan skämts lite för det efteråt. Men enligt Love så är det bästa hånglet då man hånglar med någon som verkligen går in för det. Och det håller jag ju såklart med om.

Ett minnesvärt hångel för mig då?

-”Har inte du något hångel som du nostalgiskt minns tillbaka på?”, fortsatte Love.
Frågan gjorde mig lite ställd. För det saknas knappast hångel i mitt förflutna. Jag har ju alltid älskat att hångla. Men förutom det ovan nämnda som var otroligt hett i stunden så har jag väldigt svårt att urskilja eller komma ihåg något speciellt hångel. För mig är det mycket längtan och åtrån efter varandra som gör det lilla extra i en kyss. Men ett hångel jag ändå minns som extra hett var när jag gick på gymnasiet och det var en kille som jag på avstånd hade blickflörtat med i över ett halvår. När det till slut blev hångel mellan oss var det verkligen jättehett och superläckert. Jag kände att han verkligen ville ha mig. Exakt hur en man (eller kvinna) kysser spelar inte mig så stor roll om längtan bara finns där. Begäret efter varandra speglar kyssen.

Har du något ”hångel of your life”?

Det skulle vara intressant att höra från er läsare om ni har varit med om något riktigt bra hångel som ni lite nostalgiskt kan minnas som en av de bättre i ert liv. Och vad var det som gjorde det hånglet så bra att ni minns det än idag?

Nästa inlägg:
Muspruttar och smygfisar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00