ANNONS

291. Rimming – En oväntad njutning

/

UnderLiw

,

Idag tänkte jag ta upp fenomenet rimming. Vilket jag faktiskt inte hade hört talas om alls för bara några månader sedan. I alla fall inte begreppet rimming. Däremot så hade jag ju sett det utföras på film förut. Dvs att någon slickar en annan mellan skinkorna. För det är det som rimming är. Oralsex på det bakre hålet.

Trodde Love hade kört fel

Visst har det väl hänt att Love råkat slicka där någon gång. Men då har jag knappt märkt det eller tänkt att han bara råkat köra fel. Att han bara skulle ha kört fel stämmer dock inte enligt Love. Men i och med att han inte fick någon direkt respons på det hela så var det inte mycket mer med det. Och det är ju inte heller något som jag reflekterat över eller tänkt på att det gav nån wow-känsla. Snarare mest bara en oj-känsla.

Analt i kombination

Ni som läst min blogg tidigare känner nog till att jag inte varit speciellt förtjust i analsex. Men sedan jag öppnade upp för DP vid våra senaste träffar med Henrik så har detta ändrats lite. När jag får ha den vaginala stimulansen i fokus så är ofta den anala stimulansen som komplement otroligt skön. Jag har alltid tyckt det varit skönt med stimulering med ett finger runt anus samtidigt som känslan av att locka och pocka på det förbjudna där bak har eggat mig. Så om tummen glidit in en bit så har det i regel varit en härlig och spännande känsla. Att bli tagen i doggystyle och samtidigt blir stimulerad där bak (om jag känner mig ren och fräsch) är t ex väldigt upphetsande och skönt. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på min fascination av att använda analplugg.

Visade sig att Love faktiskt ville

Men så var det ju det här med rimming.

Av nån anledning så kom vi in på det ämnet och Love erkände att han ibland försökt ge mig rimming, men att det inte gett nåt direkt resultat. Så därför hade han bara antagit att det nog inte var nåt för mig. Men själv hade jag ju då kanske inte gett mig själv chansen att känna efter, då jag förutsatte att han bara råkade köra fel och inte med mening faktiskt ville slicka mig där. Jag gillar ju anal stimulering så om nu Love faktiskt ville slicka mig där då skulle jag absolut vilja ge honom chansen och kanske även gilla och gå igång på det.

Oj-känsla blev Wow-känsla

Så vid en sexstund då jag var ren och fräsch la jag mig på mage över en kudde så att min man skulle få fria händer att ta hand om mig som han ville. Efter lite uppvärmning med smek och kyssar över min kropp så landade han snart vid mitt underliv. Och denna gång kom han att slicka mig på och kring anus. Han varvade med att beröra med ett finger. Nu var det annorlunda. Och så kände jag hur han också började pilla på min klitoris, samtidigt. Jag kom på mig själv att bli helt tagen av vad skönt det blev med den kombinationen. Wow! 

Rimming på en man

Det omvända har väl inte direkt lockat mig eller jag har väl inte tänkt på det så mycket helt enkelt. Även om Love faktiskt uttryckt lite nyfikenhet kring detta och erkänt att han nog hade kunnat tycka att det var skönt också. Och faktum är att jag skulle kunna gå igång på att ge honom rimming. Om Love verkligen gick igång på det och ville att jag skulle utforska detta, och var rakad och fräsch där. Vi resonerar ju lite så att om den man har sex med verkligen gillar något så blir det extra hett i och med detta.

Inom vissa gränser såklart. Men här blir det väl kanske lite moment 22. För Love känner lite som så att han inte går igång på något om det är så att jag bara ställer upp på det. Samtidigt som jag gärna vill ställa upp, och skulle till och med kunna älska att göra det, om det var så att han verkligen gillade det.

En het fantasi

Det är ingen annan man än Love som gjort rimming på mig. Inte innan vi träffades eller under våra äventyr. Men jag har fått en ny liten fantasi kring detta med rimming. Tänk att jag ligger i en 69:a med antingen Love eller en extraman. Och att vi har oralsex med varandra. Samtidigt som man nr 2 pillar och slickar mig kring anus. Att bli slickad på två ställen samtidigt. Hur man praktiskt skulle få till detta är en annan historia. 😁

Nästa inlägg:
Mitt Liws hångel

Läs också:22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00