ANNONS

290. Omskuren och oskalad

/

UnderLiw

,

Innan jag träffade min man Love hade jag aldrig sett eller hållit i en omskuren snopp. Och definitivt inte haft oralsex på en man som var omskuren. Vet inte ens om jag hade tänkt tanken på vad det skulle vara för skillnad egentligen.

Same same but different

När man var yngre var ju en ”vanlig” snopp med förhud en konst att lära känna. Det var inte helt lätt med oralsex, men jag tyckte väl till slut att jag hittat en bra teknik som verkade funka. Sen när Love gled in i mitt liv fick jag börja om. För även om det är samma grej, så fungerar de lite olika. Man får liksom jobba med den förhud som finns och dra över kanten på ollonet för att få till rätt stimulans och det är kanske inte så svårt om man bara förstår att man får ta i lite mer. Om man ”mesar” händer inget.

Orsak till att bli omskuren

Många blir ju omskurna som barn pga religion eller för ökad renlighet och i många länder är det ju ytterst ovanligt att någon inte är omskuren. I Sverige är det ju dock ganska ovanligt att träffa någon som är omskuren. Vad gäller min man så blev han omskuren pga trång förhud när han var liten. Eller enligt Love så berodde det kanske snarare på att hans pappa hade haft en förfärlig upplevelse av att växa upp med trång förhud och bli tvungen att bli omskuren i sena tonåren. Att det alltså egentligen handlade om att Love skulle få slippa riskera att genomleva det som hans pappa hade varit med om. Men helt säker är han inte på den faktiska orsaken. Det är inte heller något som han velat rota i. Oavsett så har det ju sina fördelar med att vara omskuren då det framförallt är betydligt renligare. Eller att det i alla fall är mycket lättare att hålla rent.

Hade glömt hur en ”vanlig” funkar

Hur som helst så lärde jag mig ju hantera Loves omskurna snopp. Men när vi så gav oss in på äventyr och träffade Mr Utvald så skulle jag åter ge njutning till en man med förhuden kvar. Detta gjorde mig nervös. 10 år utan gjorde mig det. Tankarna snurrade. Jag kan ju inte dra på samma sätt. Shit! Jag kunde verkligen inte minnas hur jag gjorde annorlunda. Jag mindes bara att det skiljde sig en del.

Som från automat till växelspak

Nu visade det sig att det inte var några problem. Det kändes ungefär som att gå från att köra en bil med växelspak till att köra en automatbil. Det är oftast ganska lätt övergång. Åt andra hållet. Från snopp med förhud till en omskuren man är mer att likna med att gå från automat till växelspak. Man får tänka på tekniken mer.

Känsligheten skiljer sig

Något som skiljer ganska mycket är känsligheten. Love är inte riktigt lika känslig på ollonet. Vilket är ganska naturligt då ollonet på en omskuren man inte är skyddat av någon förhud och därmed får ta lite mer ”stryk”. Så lite kan det ju fascinera mig med en man med förhud som är mer känslig för beröring och stimulans av och kring ollonet. En följd av detta är att jag upplever att Love kanske uppskattar stimulans av skaftet mer än en man som har förhuden kvar.

Annorlunda avsugningar

När det gäller avsugningar så känns det som att den ”rätta” tekniken är olika beroende på om jag suger av en omskuren man jämfört med att suga någon ”vanlig”. Men det är svårt att förklara skillnaden. Med Love byter jag teknik mycket för det varierar mycket hur han reagerar. Det som funkar vid ett tillfälle kan verka sakna effekt nästa gång. Men i regel krävs det mer engagemang av skaftet samtidigt som ollonet såklart även ska stimuleras. Men det krävs att man gör det lite mer intensivt än på en man med förhud.

Går bra vilket som

Att sen ha en av varje bredvid sig kan göra en lite förvirrad. 😉 Men det gör ju samtidigt det hela lite mer spännande. För i slutändan är det ju känsla och inlevelse och inte teknik som är det viktiga. Och jag gillar verkligen oralsex oavsett vilken snoppvariant jag än har att göra med. Bara den sitter på rätt person.

Nästa inlägg:
Rimming – En oväntad njutning

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.17
8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00