ANNONS

289. Ett rent nöje med sex

/

Liws tankar

,

Samliw

,

Jag har nog alltid varit ganska hygienisk av mig, men jag har anpassat mig ganska mycket till de personer jag levt med. Jag har haft svårt att erkänna hur viktigt hygien vid sex är för mig. Som om det skulle vara något att skämmas för.

Det orala ger mig mycket

I allmänhet är jag nog ganska oral av mig. Jag gillar både att använda min mun mycket på en manskropp och att låta mannen använda sin mun mycket över min kropp. Jag älskar att bli kysst och oralt stimulerad på ganska känsliga ställen såsom öra, fötter eller mellan skinkorna. Förutom det uppenbara som munnen och könet. Och själv tycker jag om att med min mun och tunga stimulera mannen på sina erogena zoner, även om de förefaller vara färre än mina egna.

Dålig kommunikation med ex

Jag har haft flertalet ex som när som helst kunde få för sig att gå ner och slicka mig. Hur otvättad jag än var. Detta resulterade i att jag gick omkring och såg till att jag var tvättad och fräsch mellan benen i tid och otid. Det blev till slut ganska jobbigt. Och ganska ohygieniskt egentligen med ett överdrivet tvättande. Det är många gånger mer avslappnat när man vet att vi kommer tvätta oss innan sex, kanske som ett sexigt förspel. Så med mina ex har väl kommunikationen inte varit den bästa kring sex, uppenbarligen. Att bara tala om hur jag kände för dem, det var helt enkelt för pinsamt och uteslutet.

Love och jag är lika vad gäller hygien och sex

När jag sen träffade Love blev jag så förvånad, att han var precis som jag vad gällde hygien. Det har alltid varit och är en självklarhet att vi duschar innan vi ska ha en planerad sexstund. Då kan vi båda slappna av fullt ut och låta den andra gå på full upptäcktsfärd vart den än vill på den andres kropp. Vara nära armhålan, slicka/suga på fingrar eller var/vad som helst. Det har heller aldrig gjort sexet mindre spännande eller mindre eldigt. Som min oro nog varit med mina ex.

Undantag vid spontana sextillfällen

Sen är det såklart så att vid mer spontana sextillfällen så behöver vi ju inte duscha först. Men då blir det i regel inte heller någon oralsex. Även om det nog här är Love som är mer känslig av sig än jag. Som exempel så kan jag älska att gå ner på Love och suga av honom under täcket på morgonen när han knappt vaknat. Motsvarande på mig är inte Love helt bekväm med. Och inte jag heller. 🙂

Känslig mot lukter

För övrigt är jag ganska känslig mot lukter, både mot illaluktande kroppar eller stark parfymdoft. En naturlig dusch med tvål är verkligen helt nog. Varken mer eller mindre. Doften av en nyduschad man är nästan oslagbar. Lukter är nog olika känsligt för olika personer. Jag tycker inte en snopp måste vara helt nytvättad vid oralsex, även om jag vet att Love gärna vill vara det. Om snoppen tillhör någon jag känner mig attraherad av känns en snopp fräsch även om mannen varit på toaletten sedan senaste duschen. Men på mig själv vill jag tvätta av mig lite efter jag kissat även om jag är nyduschad. En snopp är ju något som sitter utvärtes i kontrast till kvinnans sköte. Det går inte att komma ifrån.

Har inte alltid brytt mig så mycket

Jag hade ett KK under något år och vi hade alltid sex efter krogbesök och sent in på natten/morgonen. Och vi duschade aldrig innan vi kastade oss i säng. Vi hade bara långt hett hångel och sex ihop. Men jag minns heller inget oralsex. Jag minns inte att jag ens hade en tanke på att det eventuellt kunde bli oralsex och att jag därför borde vara fräsch. Jag var bara som jag var efter en helkväll ute. Kanske inte helt fräsch. Så någonstans gick jag från nojig övertvättad flickvän till obrydd KK till där jag är idag.

Bäst när man känner lika

Det bästa är väl när detta med hygien sker i outtalad symbios mellan två personer (eller hur många inblandade man nu är), oavsett om det är i vilt ”one night stand anda” eller i en självklar ”in i duschen före sex” rutin. Och oavsett om det är full renlighet som gäller eller att bara hänge sig i stunden utan en tanke på lukter så är det väl det vilda och kåta i mötet som avgör hur bra sexet blir. Kanske är det en del i det som kallas kemi mellan människor 😉

Nästa inlägg:
Omskuren och oskalad

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.17
13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00