ANNONS

288. Buskis vs kalhygge

/

Liws tester

,

UnderLiw

,

Något som jag har förstått är ganska vanligt bland män nuförtiden är att vara helrakade mellan benen. Det verkar i alla fall vara vanligt bland de män som man kan hitta på en sexkontaktsida. Men jag är ledsen, jag tycker tyvärr att det är lite avtändande med män som är helrakade. För mig är det manligt med hår mellan benen och jag tycker det är sexigt. Helt rakat på män tycker jag inte är snyggt. Jag är medveten om att det finns en del kvinnor som gillar just helrakat och faktiskt t.o.m. kan ställa det som krav.

Skrämde iväg en helrakad

Vår första kontakt på Bodycontact för över två år sedan verkade jättebra, men ganska snart kröp det fram att han var helrakad mellan benen. Och jag uttryckte lite klumpigt att det inte tände mig lika mycket som med hår. Han blev direkt sur på oss och drog sig därefter undan. För honom var nog detta en öm punkt tror jag. Jag blev lite snopen över reaktionen då jag för egen del inte gör så stor grej av om jag ska vara helrakad eller inte.

Naturligt är sexigt

Att som man ansa sig mellan benen kan jag dock tycka är trevligt och att utvalda delar blir mer lena och hårfria. Men det är inte nödvändigt i min mening. Naturligt är sexigt. Jag tycker det ser lite omanligt ut att vara helrakad och jag tycker det ser ganska ”barnsligt ut”. Och som sagt inget jag attraheras av. Men visst, på rätt person kan jag nog tänka om.

Varför gör de på detta viset?

Sen kan jag ju undra lite kring varför så många män gör det. Jag inbillar mig att det är ett fenomen som är vanligare bland yngre män. Men jag kan inte påstå att jag har något empiriskt underlag för det. Utan det är nog bara en känsla jag har. En orsak till att män helrakar sig kanske kan vara för att snoppen ser större ut då. Eller så kan det såklart vara efter önskemål från kvinnor. Eller att det helt enkelt kanske bara känns skönare. Vad vet jag. Inte alls skulle jag vilja påstå. Därför gör jag i detta inlägg en liten undersökning och ber er att svara på några frågor kring detta längre ner.

Gillar själv att variera

För övrigt så gillar jag män som inte kräver att deras kvinna ska vara helrakad, även om han kan uppskatta henne så. Jag kan ju gå igång på att få raka mig och vara friserad där nere. Men mer lite då och då. Och att det kan få vara naturligt buskigt ibland även om jag ibland vill ansa lite i dessa perioder också. Jag tänker att om det är soligt varje dag så uppskattar man inte solen lika mycket efter ett tag. Lite samma sak kanske det är med helrakat.

Får inte vara ett krav att raka sig

Vi har ett vänpar där mannen en gång uttryckte att han tycker det kan vara riktigt sexigt med en naturlig buske på en kvinna. Jag tyckte det var lite befriande att höra. För även om jag gärna rakar mig ibland så är det så läckert med män som tycker det är sexigt med det naturliga också. Att det rakade inte blir ett krav för då tappar jag lite lusten. Även om jag sen väljer att ha det rakat ändå. Det har nog lite med känslan att man duger som man är när man får vara naturlig. Och att det tänder någon.

Skillnad på kvinnor och män

Sen är det ju lite skillnad på det kvinnliga och det manliga könet. Invärtes och utvärtes. Hade jag varit man eller om jag som kvinna skulle slicka en annan kvinna då hade jag föredragit att en kvinna var rakad kring klitoris, där man ska slicka. Av hygieniska skäl. Det är ju inte så att man får hår i munnen eller att kiss kommer i närheten av håret kring en snopp. Och om man suger på en orakad snopp får man ju inte heller hår i munnen om man inte går all in och gör en deep throat. Vilket jag ändå aldrig klarat av. Inte hittills i alla fall.

Men visst, om pungen är rakad och slät så är det ändå ganska trevligt kan jag tycka. Så helt konsekvent är jag inte 😉

Hur tänker Du kring könsbehåringen?

Som sagt så skulle jag tycka det vore superintressant att höra hur ni, både kvinnor och män, tänker kring detta med könsbehåring. Så jag skulle uppskatta jättemycket om du kunde svara på min lilla undersökningen här nedan. Tack på förhand!

Nästa inlägg:
Ett rent nöje med sex

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8
13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00