ANNONS

286. Min första tribute

/

Liws levande

,

Liws porrgömma

,

För några veckor sedan fick jag frågan av Love vad jag tyckte om tributes. Que? Jag visste faktiskt inte vad han menade. Jag hade aldrig hört uttrycket förut. Inte i sexuella sammanhang i alla fall. Och kanske var jag inte så ensam i min okunskap?

Så här gör man en tribute

Att göra en tribute, som man, är kortfattat förklarat att mannen filmar sig själv när han runkar till en bild (eller film) föreställande den som han tillägnar tributen. Och att han sedan som avslut kommer och lägger satsen på bilden. Frågan från Love var då vad jag skulle tycka om jag fick en film från någon som runkar till en bild på mig och sedan kommer på ”mig”. 

I like it

Jodå, med lite eftertanke så jag gillade faktiskt idén. Tanken på att någon runkar till bilden av mig är lite smickrande på något sätt. Och lite upphetsande. Men det ska ju i så fall vara någon som jag faktiskt har någon slags uppbyggd spänning med. Inte någon, för mig, helt okänd. Det är väl förvisso lite smickrande också kanske, men det är inte något som jag går igång nämnvärt på.

Tributes och dickpics från okända ger mig inget

Som jag nämnt tidigare är jag väl inte så mycket för dickpics i allmänhet, från okända personer. Även om jag inte på något sätt äcklas av det som en del andra kvinnor verkar kunna göra. Läste en ganska rolig liknelse som en tjej gjorde i en diskussion på Hemligg om just dickpics. Hon liknade att se en dickpic på en kuk hon inte har en relation till som ungefär lika intressant som att titta på en bild på någons nyfödda, skrynkliga bebis där man inte ens kan urskilja ansiktsdragen än. Såklart lite hårt sagt kanske, men jag tycker ändå det var en ganska bra liknelse. Att se en nyfödd som man har en relation till på ett eller annat sätt är ju oftast bedårande. Men en nyfödd som man inte har någon direkt relation till är ju egentligen inte så intressant och de flesta ser snarlika ut. Även om man vet att för den som visar upp bilden betyder det allt. Och lite samma sak är det ju med dickpics. Och tributes då.

Men hett från rätt

Men en tribute från någon som jag har sexuell spänning ihop med skulle vara hett att få. Men jag skulle vilja be om det i så fall. Jo jag vet det är lite förbjudet. Och samtidigt väldigt lockande kände jag spontant. Att be Love göra en tribute känns ju inte riktigt lika spännande. Men då jag nu haft lite het kontakt med en läsare som jag går igång på så drog jag tanken ett steg längre. Jag frågade honom helt enkelt om han gick igång på att göra en tribute åt mig. Det gjorde han definitivt och sedan hintade han att han kanske skickar en tribute till mig en dag.

Ska vara till mig, bara mig

Jag har ju fått en ”runk-med-sprut-film” skickad till mig förut en gång. Men den var inte inspelad och tillägnad till mig och då har det ju inte samma effekt. Just en tribute ska ju faktiskt vara riktad och tillägnad till en viss person och att den i detta fall var avsedd för mig.

Kvinnliga tributes?

Vi tjejer kan väl också kanske göra en tribute och filma oss själva medan vi tar på oss och kommer. Men vi skulle nog knappast göra det till en bild på den vi tillägnar onanifilmen till. Däremot är det nog mer vanligt att vi i så fall pratar lite sexigt till den som vi tillägnar filmen. Och det borde väl kanske räknas som en kvinnlig variant av tribute?

Fick min tribute till slut

Hur som helst fick jag en tribute skickad till mig från min läsare. Det dröjde inte mer än ett par dagar innan den damp ner i inkorgen. En minut lång och så JÄKLA läcker. Inte minst att höra honom komma. Ni vet ju att jag älskar naturliga läten vid sex. Att jag skulle gå igång så mycket på den som jag gjorde förvånade mig. Den är just nu min största igångsättning vid onani. Tack för den! Och jag som nyss inte ens visste vad en tribute var för något. Alltid lär man sig något nytt. 🙂

Nästa inlägg:
Inte så bra Liw som man kan tro

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00