ANNONS

284. Ett avslutat kapitel

/

Liws äventyr

,

Då var det dags att avsluta ett kapitel i historien om våra äventyr. Henrik som efter skilsmässan med Moa kom att bli vår extraman under ett par otroligt häftiga träffar kommer inte längre att vara en del av våra fortsatta äventyr. Man kanske aldrig ska säga aldrig, men vi kände att vi behövde göra ett avslut pga lite olika anledningar.

Inget att klaga på sexuellt

Det beror absolut inte på att det skulle ha varit dåligt sexuellt. Vi har haft två fantastiskt härliga träffar med Henrik, där det sexuella absolut funkat bra. För att inte tala om träffarna på fyra då han fortfarande var tillsammans med Moa. Men det är ändå så att han kanske inte varit helt bekväm i rollen som ”bull”. Och han delade nog inte riktigt vår förtjusning över mfm-trekanter.

Allt sämre kommunikation

Dessutom så har kommunikationen med Henrik varit lite bristfällig. Det handlar inte om att vi behöver kommunicera hela tiden men vi önskar att om man skickar något bra och sexigt så bör man få en bra respons. Men ofta har responsen varit väldigt sen och när den väl kommit så har den ibland inte varit speciellt tillfredsställande. Engagemanget från Henriks sida var betydligt bättre initialt, men mot slutet så har det blivit sämre. Och då är det tyvärr så att det lätt blir en energitjuv.

Tappat fokus på oss

En annan sak som också blivit tydlig framförallt vid senaste träffen är att han har tappat fokus på oss. Även om han har uttryckt att han vill ses igen. Grejen är den att han har blivit aktiv på Tinder och har fått en nyfikenhet på dejtande som jag mycket väl kan förstå och unnar honom. Så klart vill han testa singelvärlden efter 10-15 år i en relation. Men det gör att vi inte passar varandra längre, vi tre. Även om han vill fortsätta träffa oss så vill han göra det parallellt med dejtande av andra kvinnor. Eller hur han nu tänkt parera det. Det var annat när han hade Moa, att han hade henne i fokus. Men att dejta nya kvinnor med iver och lust parallellt med att träffa oss för äventyr ibland funkar inte riktigt. Där mattades min lust. En sak i taget är vår melodi. Och jag måste känna lust i det jag gör.

Loves motivation försvann

En tredje orsak är att Love inte får gehör för sin önskan att kunna filma lite från våra träffar. Under våra parträffar med Moa och Henrik var det aldrig aktuellt att filma varandra. Men  när vi träffar en extraman så betyder det mycket för Love om han kan få åtminstone delar av aktiviteterna under träffarna på film. Under de två träffar vi haft med bara Henrik så har Love accepterat att inget filmades då Henrik uttryckte att det var något han ville avvakta med första träffen åtminstone. Hoppet hos Love fanns då kvar om att det skulle kunna filmas lite vid nästa träff. Men inför den sista träffen så stängde Henrik definitivt denna dörr helt. Och då tappade Love lite motivation till fler träffar med Henrik.

Filmning är viktigt för Love

För mig personligen är inte filmning så viktig, men i och med att det är så viktigt för Love så blir det viktigt för mig med. Vi är i detta tillsammans. Och att få träffarna på film för att kunna återuppleva dom är liksom pricken över i:et för Love. Alla har vi nog något som är extra kittlande eller något som är av extra stor betydelse. Love försökte förklara för mig att det är lite som att jämföra med att kyssar inte skulle ingå för mig. Jag vet inte om det helt är jämförbart. Kanske om det var så att extramannen inte ville kyssa mig och sköt på det genom att säga att ”inte första gångerna”, men ändå höll mitt hopp uppe. Och sedan efter andra träffen sa att nej det kommer aldrig att hända. Love älskar att kunna återuppleva träffarna på film i efterhand. Och att se mig ha sex med någon annan är ju en stor fantasi/igångsättning han har. Följaktligen är filmerna från träffarna med Mr Utvald något som han uppskattat väldigt mycket.

Vi avslutar kapitlet

Slutsatsen som vi landade i är alltså att vi nog är färdiga med varandra, Henrik och vi. Vi har som sagt fått vara med om några fantastiska upplevelser tillsammans som säkerligen är minnen för livet för oss alla tre. Men det är nog bäst att avsluta det här kapitlet så att både Henrik och vi kan börja ett nytt kapitel på varsitt håll. Kanske blev han lite besviken av beskedet, men samtidigt så skiljs vi som vänner och han har säkerligen nya mål i sikte redan. Vi önskar honom all dejtinglycka.

För vår del så får vi se hur vi fortsätter nu. Det blir nog nya äventyr, men exakt vad och när vet vi inte nu. Vi får nog stanna upp och samla tankarna lite grand.

Nästa inlägg:
Energitjuvar som lever på skadeglädje

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00