ANNONS

283. Oväntat kåt på läsare

/

Liws fantasier

,

Liws levande

,

Att ha sex med en läsare har aldrig fallit mig in. Men i helgen slog det över mig att den tanken kanske inte är så fel trots allt. Ingen regel utan undantag.

Avlägset att ha sex med en läsare

För er som undrar så är det faktiskt så att ingen av de som vi har haft äventyr med har känt till att jag är Liw bakom den här bloggen. Varken Mr Utvald eller Moa & Henrik. Vilket har känts bra. Och kanske till och med varit en förutsättning. Att ha sex med en läsare, som känner mig som Liw, har känts väldigt avlägset för mig. Även om Love mumlat om det vid några tillfällen, i alla fall på idéstadiet. Det har liksom inte intresserat mig att skriva intimt med en läsare. Inte i syfte att tända varandra. Att någon vill ligga med bloggerskan Liw har inte lockat mig. Jag vill att de ska vilja ligga med MIG, utan vetskapen om att jag faktiskt är den där Liw som bloggar om sex på amelia.

Men det finns kanske undantag

Men…det finns en läsare som följt mig länge och som sporadiskt kommit med väldigt fina kommentar på mina inlägg. Det har gjort att jag lärt känna honom lite bara genom det. Av en händelse har vi börjat skriva till varandra precis nyligen. Innan har han bara artigt och trevligt svarat på bloggen. Lyhört och inkännande. Jag får erkänna att han definitivt var en av de läsare jag syftade på i inlägget om att jag kan fantisera om mina läsare. Han var nog den med stort D jag fantiserade om där och då. Trots att jag inte visste hur han såg ut överhuvudtaget.

Blev oväntat kåt i tanken

Vi började faktiskt skriva privat till varandra efter ett glas vin i fredags. Och det lite halvt exploderade i mig. Jag fick nämligen se en bild på honom och inser att han ser bra ut. Så något som tidigare varit helt tabu i mitt huvud bara slog över mig. Och jag blev så kåt av detta nyupptäckta. Dessutom gjorde det i sin tur Love kåt då han älskar att se mig kåt och han kunde läsa vad vi skrev. Vilket mynnade ut i att Love och jag hade sex med extra mycket inlevelse och kåthet.

Trogen läsare som mitt ”frikort”

Anledningen till att jag nu tänder så tydligt på denna läsare beror på att jag ”känner” honom så pass väl (utan att egentligen känna honom alls) och att han lite varit mitt ”frikort” på sidan. Även om jag inte velat erkänna det för mig själv. Jag känner att om vi skulle ha sex med varandra så skulle han ha det med mig och inte bara med Liw. Och den del av Liw han skulle vilja ha sex med, ja den skulle jag njuta av att ge honom.

En lång en gjorde mig extra kåt

Mitt i allt visade det sig att han dessutom är lång. Jag som sista tiden haft något av en fetisch för just långa män. Inte för att det är avgörande på något sätt…men ändå…hallå. Som om det faktum också behövde finnas med bara för att krydda till det hela ännu mer. Nu är det dock väldigt osannolikt att denna läsare skulle kunna träffas. Av lite olika anledningar. Även om han verkar kåt på sitt håll. Och visst är det frustrerande att vara kåt på någon utan att kunna få ge utlopp för det. Men det är också ganska läckert.

Men Henrik då?

Vad nu kanske en del undrar? Henrik då? Träffen med Henrik ligger ju precis bakom oss och vad händer framöver där? Nu är det nog så att äventyrandet med Henrik håller på att gå i graven. Det har lite spelat ut sin roll av flera olika anledningar. Detta kommer jag berätta mer om i nästa inlägg. Men det har väl kanske gjort att jag blivit lite mer mottaglig för att tänka lite nytt.

Kul med det nyfunna

Det är häftigt att få uppleva en ny sorts kåthet. Annorlunda än jag någonsin upplevt känns det som, nästan lite befriande. Kanske för att det var så oväntat. Kanske för att det var så härligt att på ett tryggt sätt få vara både Liw och kåt när jag kommunicerar med en läsare.
Tanken på att kunna vara både mig själv och Liw i sängen med någon annan än min Love, det gör mig helt plötsligt knäsvag. Någon som vet det mest intima om mig. Och som jag vet har samma igångsättning som mig och Love. Så vi får väl se vad som händer framöver…

Nästa inlägg:
Ett avslutat kapitel

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00