ANNONS

281. Andra halvlek i heta trekantsmötet

/

Liws äventyr

,

Med en fantasi avbockad redan under första halvlek var jag ganska nöjd så långt. Men jag hade ett sug efter att få se Love och Henrik komma. Jag hade ju egentligen tre fantasier inför denna träff som jag hade lite förhoppning om att få uppleva. Förutom att komma med hjälp av Loves vana fingrar i mig när Henrik samtidigt var i mig analt, så fanns ju även fantasin om en vaginal DP och en omvänd DP. Jag som är så vaginal av mig och som gillat fisting föreställde mig ju att en dubbelmacka vaginalt borde vara något för mig. Nu ska jag dock fortsätta där jag slutade…

Ett ridande återfall

Vi hade nu alla tre duschat av oss och kände oss fräscha igen. Henrik föreslår nu att vi ska gå in till sängen i sovrummet, där vi hittills inte hunnit vistas mer än att vi förberett sängen med vårt skyddslakan. Väl där börjar jag och Henrik hångla ivrigt och det märks att vi definitivt är hungriga på mer. Henrik lägger sig på rygg i sängen som för att tyst hinta om vad han vill härnäst. Kanske har han minnet av vårt ridande vid förra träffen i huvudet. Jag grenslar honom och låter honom tränga in vilket går handsfree och börjar sedan röra mig upp och ner, fram och tillbaka i den takt jag vill. Vi njuter en stund tillsammans med Love betraktande. Jag får sen ett infall och kallar till mig Love för att han ska ta sig an mig där bak. För nu kände jag verkligen ett sug efter en dp igen. Men Love är fortfarande inte helt redo, utan går iväg en stund medan jag fortsätter att rida Henrik i sängen.

DP som vanligt och ovanligt

Efter en kort stund kommer Love tillbaka och nu är han redo. Men utan att säga till tar sig nu Love friheten att överraska mig (och Henrik) genom att tränga in i mig vaginalt han också, bakifrån. Jag känner ju vad han gör och det känns väldigt spännande. Jag känner dock bara efter någon minut att det inte ger mig det lilla extra och jag vill i stunden hellre ha honom där bak. Så jag uppmanar honom att glida in i mig där bak istället och vi skapar åter en DP likt den tidigare mer klassiska variant vi har testat förut. Nu känns det tydligt mer med en i varje hål. Det gör inte det minsta ont, vilket tyder på rätt mängd glidmedel. Jag rör mig, de rör sig. Ja vi rör oss alla i vad som känns som en samstämmig takt. Jag märker mer och mer att Love närmar sig. Sakta ökar hans andningsfrekvens tills han stönar fram: -Jag kommer snart.
Sedan drar han sig hastigt ur och sprutar mig på ryggen…mer än han brukar är min känsla.

Sug efter mer

Love pausar nu och går iväg och tvättar av sig. Själv fortsätter jag att rida Henrik. Efter en stund ser jag Love i ögonvrån med ett stånd i handen igen. Till slut hoppar jag av Henrik och lägger mig lite på sidan. Love börjar nu pilla på mig medan jag kysser Henrik. Efter en stund släpper Love mig och tar mig i halvsked-läge medan jag suger av Henrik. Jag iakttar Henrik medan jag med glädje suger och jag ser hur han verkligen njuter. Love går nu iväg och dricker lite och jag kan nu ägna mig helt åt att bara suga av Henrik, blandat med att jag runkar honom. Han verkar nära att komma några gånger, men kommer inte. Det är väldigt härligt att suga av Henrik och jag ”dirty talkar” lite under tiden som jag suger. Han bollar tillbaka att han gillar när jag snackar snusk. Till slut känner även jag att jag behöver en paus igen och släpper Henriks heligaste. Jag dricker lite och sen är det dags att duscha av sig igen. Det är varmt! Efter duschen chillar vi i en halvtimme och dricker och äter åter lite snacks.

Åter en i varje hand

Jag sitter på en stol och vi snackar. Helt plötsligt kommer Henrik mot mig och jag tar tag i hans kuk. Jag tar sedan tag i Loves kuk som finns inom armslängds avstånd. Jag har nu åter en kuk i varje hand och börjar smårunka dem. Love tar tag i mitt ena ben medan Henrik börjar slicka mig/pilla på mig. Jag övergår till att suga av Love. De båda männen får nu hålla i mig för jag hänger halvt i luften.

Jag vill testa en fantasi

Mitt i allt utan att säga något avbryter vi för att gå in i sovrummet igen. Jag lägger försynt fram att jag har en fantasi. Vadå undrar Henrik nyfiket. Jag försöker förklara, men Henrik förstår inte mitt lågmälda mumlande. Jag slänger över bollen till Love som vet min fantasi och får förklara bättre. Fantasin är en omvänd DP jämfört med den mer ”klassiska” varianten. Jag vill helt enkelt ha Henrik liggande på rygg och ta mig analt medan Love varierar mellan att ta mig framifrån och ibland avbryta och pilla på min G-punkt.

Omvänd dp var inte sämre

Henrik lägger sig på rygg och jag grenslar åter honom, fast nu bakvänt med ryggen mot honom. Sedan låter jag honom sakta få tränga in där bak. Jag får först avbryta för att be om lite mer glidmedel. Han får sedan åter glida in sakta med hela sin längd. Jag märker hur skönt han tycker det är och jag kan bara instämma. Jag kör lite in och ut där med Henrik innan Love närmar sig mellan mina ben och glider in vaginalt. Helt plötsligt inser jag att vi fått till en ”omvänd” DP. Om möjligt läckrare än den andra varianten. I alla fall inte sämre. Love varierar mellan kuk och sina fingrar. Sängen är lite väl mjuk, men det går ändå ganska bra. Fast efter en stund frågar Henrik om vi kan gå ut till soffan istället. Han sätter sig ned på soffan och jag backar mot honom och låter han få glida in i mig analt. Love fortsätter sin behandling framifrån med snopp varierat med fingrar. Jag märker att Henrik får jobba en del med att lyfta upp sin kropp för att komma åt. Det är grymt skönt, men jag kommer inte. Rätt som det är ger Henrik upp pga att det är för jobbigt och går iväg för att tvätta av sig.

Men kan göras bättre

När Henrik kommer tillbaka så diskuterar vi en kort stund om hur man kan optimera denna dp-variant och se till att det funkar så bra som möjligt för alla parter. Till slut kommer vi fram till att en av männen nog ska ligga ner på soffan med ena benet på golvet. Men vi testar det inte.

Klitoris får inte glömmas bort

Istället lägger sig Henrik på rygg i soffan och ber att få slicka mig. Vi hamnar i en 69:a och till slut ber han mig suga av Love. Jag står där nu sugandes på alla fyra och tar samtidigt på mig själv med en hand och den andra har jag runt Henriks kuk. Klitoris ska inte glömmas bort denna gång har jag bestämt mig för. Henrik börjar samtidigt pilla på min G-punkt i lugn takt.. Jag pausar lite från både sugandet och runkandet och tar istället bara på mig själv för att kunna gå in i mig själv lite. När jag tittar upp en kort stund ser jag att både Love och Henrik tar på sig själva. Så här fortsätter vi i säkert 5 minuter. Jag är nära men är lite tveksam om jag kommer kunna komma på detta ”fullt ut” sätt med någon annan än min man.

Svårt att klitoriskomma

För er som alltid kommer lätt låter detta kanske inte så speciellt, men för mig har detta varit en stor spärr. Att klitoriskomma kan jag bara med min man. Punkt. Men nu kände jag att jag ändå började närma mig. Skulle det kunna gå?

Men så kommer vi

Till slut händer det!…och det är obeskrivligt skönt, i både själ och kropp.. Jag halvskriker ut min orgasm som känns oväntat fulländad för att den inte ens fanns med i min fantasivärld. Precis när min orgasm ebbat ut lite börjar Henrik ta mig bakifrån vaginalt och säger hur skön min fitta är. Jag märker att han nog kommer komma snart och mycket riktigt säger han att han kommer snart. Han frågar om han får spruta i mig. Då jag är i en helt säker period innan mens svarar jag ja utan tvivel. Jag vill att han kommer i mig. Han stönar högt och med ett fast grepp om mina höfter släpper han sin sats långt inne i mig.

Och Love avslutar

Henrik sjunker ihop i soffan och jag vänder mig till Love som sakta drar sitt ollon mellan mina blygdläppar som knappast behöver mer glidmedel. Han drar ut på det lite innan han börjar ta mig bakifrån vaginalt han också. Han uttalar också några ord om min fitta. Jag älskar dirty words. Inom några minuter kommer även Love, i mig. Jag kan inte sluta le…

Äventyret över för den här gången

…när jag sitter här och skriver. Och därmed var även andra halvlek slut. Alla hade vi ett nöjt leende på läpparna när vi skildes åt och åtgick till vardagen igen. Vi städade upp lite i lägenheten och begav oss sedan hemåt. Äventyret var över för den här gången.

Nästa inlägg:
Kul att dejta som par

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.33

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00