ANNONS

280. Första halvlek i heta trekantsmötet

/

Liws äventyr

,

I lördags hade vi vår andra trekantsträff med Henrik. Denna gång hade vi bara 4-5 timmar på oss. Till skillnad mot förra träffen då vi umgicks nästan ett helt dygn och övernattade tillsammans. Att vi nu valde ett kortare möte berodde ju mycket på att vi hade svårt att lösa barnvakt för någon övernattning. Men det lockade också lite att göra lite annorlunda denna gång jämfört med förra. Jag kan också gilla lite snabbare möten där uppstartssträckan inte är så lång, om jag känner extrapersonen ganska väl.

Sexnästet

Nu hade vi hyrt en takvåning via Airbnb mitt i city av en yngre idrottskille som är proffs utomlands för tillfället. Jag och Love anlände först till lägenheten för att ”checka-in”. Nu var det en incheckning utan att träffa någon människa. Allt skedde via sms-kontakt där vi guidades in. Och det var ju ganska skönt med tanke på vad vi hade för avsikt med vistelsen. Lägenheten var modern men kanske lite grabbig. Troligtvis var det en ungkarl som levde livets glada dagar här. Som proffs i nån sport, boende i takvåning precis ovanför krogarna nedanför, så kan man nog misstänka att det varit ett sexnäste redan innan vi nu tillfälligt gjorde det till vårt sexnäste. Av någon anledning så blev jag lite nojig och började leta efter eventuella kameror som skulle kunna vara uppsatta. Men jag hittade såklart inga och slappnade av ganska snart.

Vår extraman välkomnas

Det var ganska varmt i lägenheten, så vi försökte vädra ut så gott vi kunde. Någon AC hittade vi inte trots att det i övrigt var väldigt modernt och välutrustat. Vi gjorde i ordning oss med dusch och lite fix och var precis färdiga när Henrik meddelade att han stod utanför. Jag hann bli rejält pirrig när vi väntade på honom. När han klev in genom dörren blev det precis som förra gången. Love hälsade först med en vänskaplig och grabbig ryggdunkarkram och sedan var det min tur. Det blev en varm och innerlig kram som lovade mer. Efter lite småsnack böjde han sig fram för en kyssa mig på kinden, men som blev en vanlig kyss. Dock ganska försiktig och kort.

Spännande på hemmaplan

Därefter begav vi oss ganska omgående till en av restaurangerna alldeles i närheten, för att börja med en lite sen lunch. Jag gillar att börja en dejt med mat. Flörta lite på avstånd. Bygga upp känslan. Det var onekligen en speciell känsla att gå genom staden med dessa båda män iförd en sexig sommarklänning…utan trosor. Normalt sett så brukar vi ha våra äventyr en bra bit bort från där vi själva bor. Men i och med att vi inte hade så mycket tid att spela med så var vi nu i vår stad, där risken för att träffa på någon vi känner är lite större. Och även om det i och för sig gjorde mig lite mer orolig så var det också en extra spänning.

Bord för tre

Vi valde dock en ganska diskret restaurang och jag och Henrik hamnade bredvid varandra och framför mig satte sig Love. Ögonkontakten över bordet gick heta åt båda hållen. Vi beställde och samtalet flöt på bra. Några gånger touchade mina ben min mans ben under bordet och någon gång la jag handen i Henriks knä. Utåt sett såg det nog mer ut som Henrik var min pojkvän, vilket var en liten spännande lek. Så kom jag på mig själv med att vi ju nu var på hemmaplan och jag fick försäkra mig att jag inte kände någon där. Det var grönt ljus. Henrik la sin hand på min axel vid något tillfälle, bara för ett kort stund. Allt var mycket förbjudet.

Hånglet börjar

Efter en knapp timme på restaurangen beger vi oss tillbaka mot lägenheten. Pirret stiger. Jag visste att det fanns en hiss upp till lägenheten och det är klart att tankarna snurrade lite när vi steg in i den alla tre. Vi stod tysta och still en kort stund alla tre och inget hände. Men en blick på Henrik och sedan var kyssandet igång. Ett ganska försiktigt hångel, då det var trångt i hissen. Love hann liksom inte komma med i leken, men han gillar ju att vara ganska passiv i början och få njuta av showen eller vad man nu ska säga.

Blir tagen bakifrån

Väl inne i lägenheten fortsatte jag och Henrik hånglandet, nu mer intensivt, och Love gick på toaletten (som vanligt;)). När Love sedan kom tillbaka in i rummet började han och jag hångla intensivt samtidigt som jag blir lätt framåtböjd av Henrik som dragit upp min klänning och tränger in i mig bakifrån. Det känns berusande och jag böjer mig bakåt för att kyssa Henrik varvat med att jag framåtböjd kysser min Love. Till slut böjer jag mig fram för att suga av Love medan Henrik tar mig ordentligt bakifrån. Han smeker försiktigt med tummen över anus, men för sedan bort handen. Jag för tillbaka hans hand som ett tyst medgivande att låta honom fortsätta det han så smått börjat med. Och så känner jag hur han stoppar in tummen en liten bit medan han fortfarande tar mig bakifrån. Det är skönt.

Loves bekymmer

Jag ser hur Love gillar det han ser, men han har ändå inte riktigt blivit fullt hård. Jag vet att Love inför denna träffen hade valt att inte ta någon Cialis-tablett. Men det sätter sig väl kanske lite i huvudet att han inte har tagit något potensmedel. Så Love går iväg för att ta en tablett trots allt. De verkar ju ganska snabbt och ett sånt här tillfälle vill man ju inte missa. Henrik, som däremot har tagit sin tablett ;), lyfter upp mig och jag rider honom i luften. Han testar att trycka mig mot väggen för att sedan ta tag om mina höfter och styra takten vilket ger en härlig känsla av att bli riktigt påsatt. Love har nu kommit tillbaka i rummet igen och intagit en mer iakttagande roll från fåtöljen. Han gillar ju det, min Love.

En fantasi blir förverkligad

Henrik och jag förflyttar oss till soffan där Henrik sätter sig. Jag närmar mig, men vänder mig om och testar att rida honom omvänt, vilket för stunden känns läckert. Sedan kallar jag till mig Love och börjar suga av honom, samtidigt som jag låter Henrik tränga in i mig analt. Jag tar efter en stund Loves hand och för den mot min våta öppning. Han förstår vad jag vill och han får in sina fingrar och börjar pilla på min G-punkt. Jag tar samtidigt på mig själv och känner ganska fort att jag kommer kunna komma. Jag hinner tänka att fan vad skönt detta är. Det är ju en väldigt stark fantasi jag haft att få komma samtidigt som jag blir tagen analt. Just i den här positionen. Så det är en underbar känsla att känna att det är så skönt. Henrik stönar fram där bakom mig hur sexigt han tycker det är när han förstår att jag kommer komma, vilket gör det hela ännu hetare. Så rätt som det är så kommer jag i en rejäl fontänorgasm och sprutar både mycket och ganska länge. Och det är så otroligt skönt.

Pausvilan

Därefter var det läge för en liten paus med lite dricka och snacks. Vi hamnar till slut i soffan igen alla tre. Sittande helt nakna och avslappnade. Eller jag känner mig avslappnad, men kroppen vill ha mer. Och på varsin sida om mig har jag ju en naken man med lite halvstånd. Jag tar tillfället i akt och tar tag i deras kukar och runkar dem lite lätt medan vi fortfarande snackar. Rätt som det är ligger jag på rygg och hånglar med Henrik samtidigt som jag fortfarande runkar honom. Han står lutad över mig. Henrik lyfter upp mitt ena ben och Love börjar slicka mig blandat med att pilla på min G-punkt. Det är så pass skönt och jag inser att jag kommer komma igen om han fortsätter. Jag njuter till fullo av centrumrollen när orgasmen efter en stund sveper över mig. Den här gången kunde båda männen också se på från första parkett. Och nu känner jag mig verkligen nöjd för stunden. Värmen i lägenheten gör att jag känner att jag bara måste svalka av mig med en dusch. Och killarna känner det samma och därmed så var den här halvleken slut. En halvlek som gjort mig rejält uppvärmd… Andra halvlek får ni ta del av om några dagar. ;)§

Nästa inlägg:
Andra halvlek i heta trekantsmötet

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00