ANNONS

279. Uppladdning

/

Liws äventyr

,

Vet ni vad? Jag har missat att berätta för er när nästa träff med Henrik ska bli av. Tidigare har jag ju förberett er i god tid inför våra äventyr. Mycket pga att vi själva noga förberett och planerat träffarna i god tid. Det är ju lite av en förutsättning för att se till att vi ska ha barnvakt ordnat men också för att själva kunna ställa in oss i rätt ”mode”.

Samma förberedelser varje gång

Inför varje äventyrsträff vi har haft så har våra förberedelser och vår uppbyggnad varit ungefär samma varje gång. Givetvis så gäller det ju att se till att allt det praktiska funkar. Som att se till att ordna barnvakt åt barnen och hitta något bra och trevligt ställe att vara på. Vi vill ju helst att det ska vara något ställe där vi kan tänka ut en spännande och passande gameplan till. För oss har det väl ändå varit så att platsen eller stället styrt vår gameplan. Det var väl kanske mest senaste träffen med Henrik då vi övernattade tillsammans alla tre i samma säng som vår gameplan verkligen skulle synka med rätt ställe. Utrymme för att sova på tre och rejält avskilt var ju två viktiga detaljer.

Bygger upp stämningen

När vi väl har spikat det praktiska, då kan vi börja bygga upp stämningen och spänningen inför träffen. Dels jag och Love på egen hand men också tillsammans med den eller de vi ska ha träffen med. För oss var det en ganska stor skillnad inför träffarna med Moa och Henrik jämfört med träffarna med Mr Utvald och Henrik. Moa och Henrik verkade aldrig riktigt intresserade av det här med att bygga upp stämning, spänning och lust tillsammans med oss inför träffarna. När vi spikat det praktiska så hade vi inte så mycket kontakt innan själva träffen. Kanske var det så att de byggde upp sin lust och kom i rätt ”mode” tillsammans på egen hand. Nu gjorde det inte oss så mycket för Love och jag var ganska bra på att bygga upp lusten och spänningen inför träffarna i alla fall.

Kåthet som spritter i kroppen

Men inför träffarna med Mr Utvald hade vi väldigt mycket kontakt med honom med sexiga meddelanden och flörtar. Vilket skapade en längtan och åtrå för varandra inför träffen som gjorde det riktigt hett och spännande när vi väl sågs. Det var ganska häftigt att känna kåtheten nästan spritta i kroppen. Och den kåtheten gjorde ju att Love och jag var ordentligt kåta på varandra och extra sexglada veckan innan träffarna.

Mr Utvald bättre än Henrik

Även inför träffen med Henrik så hade vi lite sexig kontakt och flörtande som också byggde upp en extra åtrå tills vi väl sågs. Det var väl inte riktigt i nivå med hur det var med Mr Utvald. Men det kanske har lite att göra med att det var lite mer nyhetens behag med Mr Utvald. Samtidigt som Mr Utvald var lite mer kommunikativ.

Träff imorgon!

Just nu ligger jag på en väldigt hög kåthetsnivå efter en vecka av uppbyggnad. Vi ska nämligen ha en träff med Henrik imorgon lördag (läs idag). Just nu när jag skriver detta är det sent på fredagskvällen. Och jag har precis kommit ut ur duschen efter att Love har fått raka mig och frisera till mig där nere. Det är inte mycket hår kvar, men en liten strimma på venusbergen vill jag ändå ha kvar. I övrigt är det helt slätrakat. Just att göra sig fin inför träffarna är också en förberedelse. Dels att låta Love intimraka mig som blivit lite av en tradition, men också att göra sig extra fin i övrigt. Jag har tränat lite extra, solat lite extra och fixat till håret i veckan som var. Så nu känner jag mig tiptop.

En intensiv träff utan övernattning

Träffen imorgon blir en ganska intensiv historia. Vi lyckades inte lösa barnvakt för övernattning men vi kommer att ha hela eftermiddagen på oss och en bit in på kvällen. Så vi ska nog hinna med lite i alla fall. Det var länge ett stort frågetecken kring vart vi skulle vara, men helt plötsligt hittade vi en häftig takvåning på airbnb mitt i city vid ett krogtorg som vi kunde hyra för bara en natt. Så den slog vi till på. Vi kommer ju då inte att sova över i lägenheten, men det blir ett bra ställe att vara på i alla fall. Vi hade ju kunnat bo på hotell men det känns lite mer pinsamt att checka in på ett hotell och inte övernatta. Så därför kändes det här som en bättre lösning.

Lunch ute utan trosor

Så imorgon när vi lämnat barnen så åker en sexiga klänning på. Utan trosor. 😉 Sen ska jag äta sen lunch på en restaurant med mina två heta män. Blir spännande. Hoppas bara att jag inte träffar på någon jag känner. Det är första gången vi gör detta ”på hemmaplan”. Jag kommer såklart berätta allt för er i nästa vecka.

Trevlig helg! 💋😉

Nästa inlägg:
Första halvlek i heta trekantsmötet

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00